Ayrıca burnumun üstüne koyduğu kıkırdaklar ( septumdan alınan ki o yüzden delik) Öyle gelişi güzel yerleştirilmiş ki berbat görünüyor... Fotoğrafım var. Bakın. Sonra kendisine bunları sordum tabi resimlerimide yolladım. Böyle görünüyorum işte diye. Bana ben o deliği kabukalnma vardı göremedim demez mi? Nasıl ya? Ameliyatta olmadı mı? Ben mi deldim? Tıss! Cevap yok. Gelin görüşelim, orda kıkırdaklar kaymıştır. Ondan yamuk görünüyordur v.s.....diye açılamalar...Çıldırdım. Kendime öyle kızdım ki....Şimdi artık yasal haklarımı kullanacağım. Başka seçenek bırakmadı. Neyse arkadaşlar işet böyle.. Sanırım bu sitede en berbet tecrübeyi yaşayan benim. Ama kimsenin başınada böyle bişey gelsin istemem. Bu yüzden o çirkin insan içine çıkmaya bile utandığım fotoğrafımı paylaşıyorum. Kimse benim düştüğüm yanlışa düşmesin diye...[/QU
kesinlıkle hakılısın sana katılıyorum.bence de yasal haklarını kullanmalısın.elbetteki psikoljık yıpranmaların bedelını hiç birşey karşılamaz ama bu yaşananların en azından maddi açıdan bır bedeli de var bunun için sana katılıyorum en dogrsu.en kısa sürede iyileşmen dilegıyle canım