ben büyütülecek sorun göremedim canım.neresinden şikayetçisinonuda anlamadım zaten..oyuk diyosun ama o kavis degil mi,insanlar sırf kavis yaptırmak için ameliyat oluyolar zaten :)
sen kime olmustun ameliyatını?
revizyon her zaman istediğin sonucları vermeyebiliyo. o yüzden iyi düşün biraz daha bekle derim
ben su an 3.düşünüyorum.ve keske 2.sinde daha cok arastırsaydım bu kadar erken karar vermeseydim diyorum
Özellikle fataldanger ve catlover sizden bekliyorum yorum. Ayrıca beni arkadaş ekleyen her arkadaştan bekliyorum yorum. Ben mi abartıyorum yoksa sizde aynı sorunu görüyormusunuz. Fikirleriniz çok önemli...
Alnı düz olanlara kavisli burun yapmıyorlar, alnı çıkık olanlarda ise kavisli burun güzel duruyor. Sizin burnunuza kavis verilmesinin sebebi bu ve gayet doğru işlem yapılmış, sadece milimetrik olarak ucu biraz daha kalkık olabilirmiş... ki revizyon keyfe keder bence. Canınızı sıkmayın ve burnunuza fazla odaklanmayın, zaman geçtikçe o kadar çok değişiyor ki, bir yıl dolmadan kesin bir şey söylemek anlamsız. Gayet doğal ve güzel :) geçmiş olsun.
belkide ucunun biraz daha uzun ve sarkık olması bana üst kısmıda oyukmuş izlenimi veriyor. Sadece bir burun ucu düzeltmesiyle durumu kurtarırım inşallah. Burnumun ucunu biraz kısalttırsam burnum kalmayacak diye de korkuyorum çünkü ben pek ufak burun sevmiyorum. Amma takıntı yaptım yahu. Herkesn sadece burnuna bakar oldum. Bizlerin neden böyle sağ ve sol profili bu derece farklı oluyor acaba. Yüzüm mü asimetrik nedir. Sorun ben de diye düşünmeye başladım iyice. Temel sağlammı değil ne :) Tabi öndende burnum sağa yamuk o da ayrı mesele. Onu pek dert etmiyorum; eski burnumda yamuktu çünkü. Alışığım ona ama ameliyat olpta hala ucunun uzun durması sinirimi bozuyor açıkcası. Ucundan hafif aldırsam çok mu ufalır burnum acaba ???
benim istediğim de mesela burnumun ucundaki sarkıklığın giderilip daha sağlam oturtulması,bir de yamukluğun giderilmesi. bir de yeni tanıştığım insanlar da hemen anlıyor"burnun estetik mi" diye soruyor çok bozuyor insanı bu sorular nedense:)sana soruyolarmı?? ama çok sempatik diyolar aynı zamanda. neresi sempatik bilemedim:)
Yok canım. zaten 1,5 ay oldu pek yeni insanlarla tanışmadım. Yalnız bende de şöyle bir durum var. ameliyat olduğumu bilenler görünce hiç yorum yapmıyorlar. İyileştin mi diyorlar sadece; başka birşey yok. güzel yada çirkin vs. diyende yok; alla alla diyorum bende. doktor bile güzel olmuş demedi yahu :)
sen kime olmustun ameliyatını?
revizyon her zaman istediğin sonucları vermeyebiliyo. o yüzden iyi düşün biraz daha bekle derim
ben su an 3.düşünüyorum.ve keske 2.sinde daha cok arastırsaydım bu kadar erken karar vermeseydim diyorum
Allah sana sabır ve güç versin. Bunu yaşamayan bilemez. 3. ameliyatın inşallah başarılı geçer. Ben bütün kkb ve estetisyenlere mail atıyorum resimlerimi gönderiyor ve bana en azından bir fikir vermelerini rica ediyorum. Çoğu doktordan yanıt alıyorum. En azından gidemesemde hangisi gerçekçi yaklaşıyor bir fikrim oluyor.
canım hangi doktorlar cevap verdi bana da söyler misin; ben de bir atayım. naci çelike attım; pek tatmin edici cevap alamadım. direk revizyonun ücretini söylediler o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?