Revizyon Ameliyatı Planlayan Arkadaşlar Buraya

ben büyütülecek sorun göremedim canım.neresinden şikayetçisinonuda anlamadım zaten..oyuk diyosun ama o kavis degil mi,insanlar sırf kavis yaptırmak için ameliyat oluyolar zaten :)

Resimlerden biri güzel zaten. O da beğendiğim sol profil. Ona mı baktın nedir :) tam profil sağ yazan resime özellikle bakmanı rica ediyorum. Üst kısmı oyuk, ucu uzun ve düşük değil mi ? bir de 45 dereceli açıdan çekilmiş yeni bir foto koydum. Ona da bir bakar mısın?

İşte benim sorunumda sanırım kavis sevmiyorum. Burun büyk olduğudan bir de kavis koyunca üst kısmı oyuk ucu uzun geliyor bana

Özellikle fataldanger ve catlover sizden bekliyorum yorum. Ayrıca beni arkadaş ekleyen her arkadaştan bekliyorum yorum. Ben mi abartıyorum yoksa sizde aynı sorunu görüyormusunuz. Fikirleriniz çok önemli...

cevoo rasgele bu konuya ve profiline baktım
ve en son fotolarını görünce inanamadım. cok üzüldüm
burnunu cok beğeniyodum. emre bey ne diyo peki simdi?

jacoste beni eklemişsin; profilime bakar mısın? Ben de ikinci ameliyatı düşünüyorum. sol profilimden memnunum ama sağdan hiç memnun değilim. Seninde görüşlerini bekliyorum...

sen kime olmustun ameliyatını?
revizyon her zaman istediğin sonucları vermeyebiliyo. o yüzden iyi düşün biraz daha bekle derim
ben su an 3.düşünüyorum.ve keske 2.sinde daha cok arastırsaydım bu kadar erken karar vermeseydim diyorum

eskişehirde bir doktor canım. Ben şimdi adını geçirmek istemiyorum; biraz kendimdede hata buluyorum çünkü. Aman küçücük burun olmasın dediğim için uzun bırakmış olabilir diye düşünüyorum. Orjinal burnumunda sağı ve solu farklıydı bir de; belki benim isteklerim doğrultusunda ancak bu kadar oldu. Kimbilir...

2. ameliyatı hemen düşünmüyorum zaten en az 1 yıl var. Ama nasıl ve kime karar vereceğiz ki en iyi doktorların bile memnun olmayan hastaları var. Peki sence benim burun sorunlu mu? Benim gördüğüm sorunları sende görüyor musun?

Özellikle fataldanger ve catlover sizden bekliyorum yorum. Ayrıca beni arkadaş ekleyen her arkadaştan bekliyorum yorum. Ben mi abartıyorum yoksa sizde aynı sorunu görüyormusunuz. Fikirleriniz çok önemli...

evet gladthat fotoğraflarına baktım aynen benim burnumdaki olay işte. benim de sol taraftan düzgün(tabi diğer tarafa göre düzgün,onda da pürüzler var yine), sag taraftan sevmediğim,sert görünüm veren bir burnum var. senin burnunda bu çok daha az .benim sol profille sag profil inanılmaz derece farklı,yani iki farklı açıdan çekilmiiş fotomu gösterseler aynı insan demeyebilirsin o derece:) ama senin benimki kadar değil,iki profil birbirine yakın bence şekil olarak,o dediğin üst oyuk olduğu halde burun ucunun sarkık olması durumu galiba sende de var,çünkü bendeki şikayet de o. ama fotolardan senin burnun hiç oyuk gelmedi bana

Son düzenleme:
belkide ucunun biraz daha uzun ve sarkık olması bana üst kısmıda oyukmuş izlenimi veriyor. Sadece bir burun ucu düzeltmesiyle durumu kurtarırım inşallah. Burnumun ucunu biraz kısalttırsam burnum kalmayacak diye de korkuyorum çünkü ben pek ufak burun sevmiyorum. Amma takıntı yaptım yahu. Herkesn sadece burnuna bakar oldum. Bizlerin neden böyle sağ ve sol profili bu derece farklı oluyor acaba. Yüzüm mü asimetrik nedir. Sorun ben de diye düşünmeye başladım iyice. Temel sağlammı değil ne :) Tabi öndende burnum sağa yamuk o da ayrı mesele. Onu pek dert etmiyorum; eski burnumda yamuktu çünkü. Alışığım ona ama ameliyat olpta hala ucunun uzun durması sinirimi bozuyor açıkcası. Ucundan hafif aldırsam çok mu ufalır burnum acaba ???

Son düzenleme:
Alnı düz olanlara kavisli burun yapmıyorlar, alnı çıkık olanlarda ise kavisli burun güzel duruyor. Sizin burnunuza kavis verilmesinin sebebi bu ve gayet doğru işlem yapılmış, sadece milimetrik olarak ucu biraz daha kalkık olabilirmiş... ki revizyon keyfe keder bence. Canınızı sıkmayın ve burnunuza fazla odaklanmayın, zaman geçtikçe o kadar çok değişiyor ki, bir yıl dolmadan kesin bir şey söylemek anlamsız. Gayet doğal ve güzel :) geçmiş olsun.

teşekkürler. bir de şu var sanırım eski burnumuzun hiç fotosunu çekmezdik; şimdi suratımızın dibine getirip her açıdan çekince kusurlar çıkıyor doğal olarak ortaya. neyse dediğiniz gibi bir süre daha bekleyeyim. Aynalar ve foto makineleriyle bir süre ilişkimi keseyim. Ben değişeceğini pek sanmasamda en azından belki burnumla barışırım. Bir süre revizyon fikrini düşünmemek en iyisi...

Geçen sene rinoplasti oldum, problemli bir burundu, doktorum kemiğe gayet güzel şekil vermişti, herkes çok beğendi çok doğal buldu, bazı arkadaşlarım , keşke biraz daha kalkık olsaymış dedi ama ben memnundum, diğer burnumun yamukluğunu herkes ne kadar da çabuk unutuvermişti, revizyon düşünmüyordum ta ki doktorum burun ucunu biraz daha kaldıralım teklifinde bulunana kadar:) bir seneyi geçirdik, cuma günü ameliyat oldum, ne bir şişlik, ne morluk ne ağrı... hiç biri yok sonucu bandaj çıkınca göreceğim.. benim burnumda sizin ki gibi milimetrik bir oynamayla halledilecek cinstendi yani keyfe keder... bakalım sonuç ne olacak..

İlk ameliyatımda da aynalardan uzak durdum, opsesif ve pesimist biri olduğum için kendime işkence çektirmek istemedim :)

hayırlısı, inan bana aynaya bakıp bakıp eziyet çekmene değmez, eski resimlerine bak :) daha mutlu olup şükredeceksin, sevgiler..

benim istediğim de mesela burnumun ucundaki sarkıklığın giderilip daha sağlam oturtulması,bir de yamukluğun giderilmesi. bir de yeni tanıştığım insanlar da hemen anlıyor"burnun estetik mi" diye soruyor çok bozuyor insanı bu sorular nedense:)sana soruyolarmı?? ama çok sempatik diyolar aynı zamanda. neresi sempatik bilemedim:)

Son düzenleme:

Yok canım. zaten 1,5 ay oldu pek yeni insanlarla tanışmadım. Yalnız bende de şöyle bir durum var. ameliyat olduğumu bilenler görünce hiç yorum yapmıyorlar. İyileştin mi diyorlar sadece; başka birşey yok. güzel yada çirkin vs. diyende yok; alla alla diyorum bende. doktor bile güzel olmuş demedi yahu :)

Aynen banada aynı yorumu yapıyorlar. Sadece bakıyorlar geçmiş olsun diyorlar. Allahım ya söyleyin fikrinizi biliyorum kötü oldu diyesi geliyor insanın içinden.
Kendi ailen senin iyi hissetmen için iyi olmuş desede. İnsan aynada gerçeği görüyor.

Allah sana sabır ve güç versin. Bunu yaşamayan bilemez. 3. ameliyatın inşallah başarılı geçer. Ben bütün kkb ve estetisyenlere mail atıyorum resimlerimi gönderiyor ve bana en azından bir fikir vermelerini rica ediyorum. Çoğu doktordan yanıt alıyorum. En azından gidemesemde hangisi gerçekçi yaklaşıyor bir fikrim oluyor.

canım hangi doktorlar cevap verdi bana da söyler misin; ben de bir atayım. naci çelike attım; pek tatmin edici cevap alamadım. direk revizyonun ücretini söylediler o kadar...

canım hangi doktorlar cevap verdi bana da söyler misin; ben de bir atayım. naci çelike attım; pek tatmin edici cevap alamadım. direk revizyonun ücretini söylediler o kadar...

Canım bana Süreyya Şenel, Naci Çelik (ama senin dediğin gibi önce ücretle verdi cevap) Tuğrul Maral çok gerçekçi ve ayrıntılı cevap verdi. Muhammet Dilberde çok iyi cevap verdi. Oytun İdil ve Teoman Doğanda gerçekçi ve ayrıntılı cevaplar verdiler sağolsunlar.
Ama tabiki resimden ne kadar sağlıklı yorum yapabildiler oda tartışılır.
Ben daha çok yeni olduğu için doktorlarında vaktini alıp randevu almıyorum çünkü daha 2 aylık. En az bir 6 ay geçsin ondan sonra yüzyüze hepsi ile ayrı ayrı görüşmeye gideceğim kısmetse.
11 Haziranda Emre İlhan ile başlıyorum görüşmelere kısmetse.. Ama sende gitmeden en azından sıkıntını mail ile bildir gerçekten olabilirliği hakkında en azından bir fikir veriyorlar.

bugün moralim bozuk kızlar. tam alıştım; sevdim burnumu, eskisine göre iyi- idare eder diyorum bir şey mutlaka moralimi bozuyor. bugünde burnumun uzun olduğunu ima eden bir sözle karşılaştım canım sıkıldı. cidden burnumun ucu uzun duruyor ama yalan değil yani. kemer alınınca daha bi uzadı sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…