Revizyon Ameliyatı Planlayan Arkadaşlar Buraya

ben de zühtü demir i düşünüyorum revizyon için, psikolojim bozuldu artık, herkesin burnuna bakmaktan bi hal oluyorum sürekli.

Son düzenleme:
ben de zühtü demir i düşünüyorum revizyon için, psikolojim bozuldu artık, herkesin burnuna bakmaktan bi hal oluyorum sürekli. eski doktoruma çok güzel dileklerimi iletiyorum her gece dualarımda!!!

Geçmiş olsun..Ben Emre ılhana olacağım revizyon ameliyatını...Kendisiyle görüştüm..Aklıma fazlasıyla yattı...Çok revizyon yapan bir doktor...Bu forumda Zühtü beyin revizyon yaptığından hiç kimse bahsetmiyor..Yine ara konuş, bakalım ne diyecek....

Son düzenleme:
Geçmiş olsun..Ben Emre İlhana olacağım revizyon ameliyatını...Kendisiyle görüştüm..Aklıma fazlasıyla yattı...Çok revizyon yapan bir doktor...Bu forumda Zühtü beyin revizyon yaptığından hiç kimse bahsetmiyor..Yine ara konuş, bakalım ne diyecek....

sağol canım sana da geçmiş olsun. mail attım zühtü beye bakalım ne cevap vericek. zaten hemen olamam. en az 1 yıl geçse iyi olur eski ameliyattan. 7 ay kadar oldu henüz. yaza doğru düşünüyorum. o zamana kadar araştırıcam iyice.

Ameliyatı sorunlu geçen bütün arkadaşlar, hepimiz bu günleri geride bırakıp, unuturuz umarım.

arkadaşlar emre ilhan ın revizyon fiyatı ne kadar aşağı yukarı bi fiyat söyleseniz

herkes emre ilhanı methediyor
ama ben izmirde birilerini arıorum:(
cevoo e.ilhan ın sana cıkardığı fiyat neydi paylasırmısın?

Canım sana özelden yazdım...Sanırım üçüncü ameliyatın olacakmış...Okuduğuma göre..Benim de öyle ve her geçirilen kötü ameliyat varolan şansı biraz daha azaltıyor...Ben Emre beyin revizyon olan ve gayet iyi durumda olan pek çok hastasını gördüm ve kararımı verdim..Artık eskisi gibi umutsuz değilim..Karar verme süreci çok zor ama ben doktorumu gidip görünce çok rahatlıkla kararımı verdim..Ameliyatımı nasıl yapacağını bana en ince ayrıntısına kadar anlattı..Ve fazlasıyla aklıma yattı...Benden daha kötü durumda olan hastaları bile gayet hoş görünen sağlıklı burunlara kavuşturmuş..Bu yüzden benim tercihim ondan yana...ınşallah sende kendin için en iyi kararı verirsin canım...

okudum msjını tesekkürler:)
umarım son ameliyatın olur, bidaha bi sorun cıkmaz;)

Canım olmadım daha bir kaç ay içinde olucam ınşallah...Olduğumda herkese ilan ederim zaten..kaydirigubbakcemile2 Sabırsızlanıyorum...

Canım olmadım daha bir kaç ay içinde olucam İnşallah...Olduğumda herkese ilan ederim zaten..kaydirigubbakcemile2 Sabırsızlanıyorum...

cnm sımdı gordumm burnunu dava acmayı dusunuomusun cunku yenı gelen bı kanunla artk dava acabılıosn estetık doktorlarına hıc olmazsaa verdıgın parayı gerı alırsınn

cnm sımdı gordumm burnunu dava acmayı dusunuomusun cunku yenı gelen bı kanunla artk dava acabılıosn estetık doktorlarına hıc olmazsaa verdıgın parayı gerı alırsınn

Canım ben avukatım aracılığı ile paramı geri aldım, dava açmaya gerek kalmadı, uzlaştık böylece...Çok teşekkür ederim sağol ilgin için...Ben resmimi kimse şaşırıp bu adama ameliyat olmasın diye tutmaya devam ediyorum ...:enbuyukkk:

Canım ben avukatım aracılığı ile paramı geri aldım, dava açmaya gerek kalmadı, uzlaştık böylece...Çok teşekkür ederim sağol ilgin için...Ben resmimi kimse şaşırıp bu adama ameliyat olmasın diye tutmaya devam ediyorum ...:enbuyukkk:

ahh ahhh cnm, bu doktorum diye gezinenlerden o kadar tiksindim ki, nasıl uyuyorlar merak ediyorum
en doğrusunu yaptın, hakkını aradın.

bn de araştırıyorum, kazanılır kazanılmaz en azından denedim derim, offf offf olmaz olsaydım o ameliyatı

mafoldumben

ayy bu haber bnm içime su serpti bu arada,
çookkk teşekkürler opuyorumnanaktan

Back
X