Revizyon Ameliyatı Planlayan Arkadaşlar Buraya

bende aynı kaderi paylasıyoruz bende iki kez oldum ve sonuç hüsran simdi sıra 3. de ama karar vermek zor artık işi şansa bırakamayız inşallah kendimiz için en iyi seçimleri yaparız tıpkı cevo gibi

3. ye Allah kerim kızlar üzülmeyin...kaydirigubbakcemile3 Hiç sıkmayın canınızı, çaresi olmayan bir hastalıkla falan uğraşmıyoruz..Çaresi de var..Biraz zor ve sıkıcı bir süreç biliyorum ama herşey bittikten sonra gerçekten çektiğiniz sıkıntıları falan geride bırakıyorsunuz..Ben bu sıkıntıyı çeken herkes için dua ediyorum..Allah tez zamanda güzel burunlarına kavuştursun herkesi..

ınsallah ya.hayırlısı olsun.esttk amlytlrdn okdr sogmstmkı ama bu sıtye grdktn snra krr vrdm yptrmaya emre beye ama .2 yı oldm 3 de denycem dıyorm emre beye ıcımde kalacagna olsn btsn ıste.

kızlar ben ankara da zühtü demir e revizyon olmayı düşünüyorum bakalım şubatta inşallah...konuştum iyi bir doktora benziyor şans bakalım ...

kızlar ben ankara da zühtü demir e revizyon olmayı düşünüyorum bakalım şubatta inşallah...konuştum iyi bir doktora benziyor şans bakalım ...

kendisi benim de revizyon için düşündüğüm isimlerden biri ama kendisinin hiç revizyonunu göremedim. gidip resim sormayı düşünüyorum.

Canım profilime bakarsan tüm resimlerim orada mevcut...Ve sorularını yanıtlayabilirim, elimden geldiğince..

Canım profilime bakarsan tüm resimlerim orada mevcut...Ve sorularını yanıtlayabilirim, elimden geldiğince..
slm cevoo emre ılhan a revızyon ne kadar oldun bana tel de asıstanı bıfıyat verdı ama cok yuksek neredeyse amelıyatın ıkı katı sen bana özelden yazarmısın ben msj atamıyorum....

Ayrıca burnumun üstüne koyduğu kıkırdaklar ( septumdan alınan ki o yüzden delik) Öyle gelişi güzel yerleştirilmiş ki berbat görünüyor... Fotoğrafım var. Bakın. Sonra kendisine bunları sordum tabi resimlerimide yolladım. Böyle görünüyorum işte diye. Bana ben o deliği kabukalnma vardı göremedim demez mi? Nasıl ya? Ameliyatta olmadı mı? Ben mi deldim? Tıss! Cevap yok. Gelin görüşelim, orda kıkırdaklar kaymıştır. Ondan yamuk görünüyordur v.s.....diye açılamalar...Çıldırdım. Kendime öyle kızdım ki....Şimdi artık yasal haklarımı kullanacağım. Başka seçenek bırakmadı. Neyse arkadaşlar işet böyle.. Sanırım bu sitede en berbet tecrübeyi yaşayan benim. Ama kimsenin başınada böyle bişey gelsin istemem. Bu yüzden o çirkin insan içine çıkmaya bile utandığım fotoğrafımı paylaşıyorum. Kimse benim düştüğüm yanlışa düşmesin diye...[/QU

kesinlıkle hakılısın sana katılıyorum.bence de yasal haklarını kullanmalısın.elbetteki psikoljık yıpranmaların bedelını hiç birşey karşılamaz ama bu yaşananların en azından maddi açıdan bır bedeli de var bunun için sana katılıyorum en dogrsu.en kısa sürede iyileşmen dilegıyle canım
resmini göremedim cnm özelmi albüm kime olmuştun cnm ameliyatını geçmiş olsun çok umarım kurtulursun bu derttten hayırlısıylaa..

Ben de Barış Çakırı düşünüyorum.Emre ilhan ve yakup avşar da aklımda.fakat ilk amelşyatımı kbb dr u yaptıgı ıcın plastık cerrah olsun ıstıyorum.ama emre ılhan da kbb dru bılıyorum.

merhaba cevoo, ben de ocak ayının sonunda emre beye revizyon ameliyatı olacağım. benim burnumda da eğrilik var .doktora söylediğimde kesinlikle bana öyle geldiğini, çok düzgün olduğunu söyledi. ancak burnumda devisayon var ve bunu gittiğim bütün doktorlar söyledi. benim sadece burun ucumu ameliyat edip ( burun ucumda çukurlar açarak ) üst kısmının çok güzel olduğunu söyledi. ancak deviasyon ve et büyümesi olduğunun farkında bile değildi. ya da işine öyle geldi. anlayacağın bu doktor arama ve revizyon ameliyatı olma sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyorum ve seni çook iyi anlıyorum. ama emre beye çok güveneceksin yüz yüze görüşünce. seni de beni de bu dertten kurtaracağına inancım tam. umarım en yakın zamanda sen de kararını verip ameliyatını olup mutlu olursun. sevgiler...

merhaba ameliyat oldun sanırım şuanki durumunu merak ediyrm memnun musun?

Arkadaşlar Revizyon yani seconder rhinoplsty ameliyatı olmayı düşünüp doktor araştırıyoruz. Ama çok farklı topiclerde dağıldık. Benim gibi revizyon olmayı düşünenler doktor araştırmalarını edindiğimiz bilgileri, görüştüğümüz doktorlardan aldığımız izlenimleri burada paylaşabiliriz diye düşünüyorum.Böylece doğru kara vermeye bir adım daha yaklaşabiliriz.

arkadaşlar şu burun ameliyatıyla ilgili biri bana moral versn yardımcı olsn ameliyat olucam kemer vr burnumda ama hazır değlm ve kme olmalıyım 1 kez olsun tam olsun istyrm yaa

Back
X