Revizyon Ameliyatı Planlayan Arkadaşlar Buraya

Kızlar ayın 16sında Emre beye muayene olmayı planlıyorum. Sonunda göreceğim Emre beyi.....Bakalım neler söyleyecek...Çok merak ediyorum.

Merhaba cevoo , bende dr. emre ilhana ameliyat olmayı dusunuyorum eger sen olduysan bilgilerini paylasırmısın veya onerecegin bir doktor varmı..Tsk.ler

arkadaslar bana yardımcı olacak kimse yokmu..Burun revizyonu hakkında, Adanada veya İstanbulda tecrubeli bir doktor

Ben de revizyon ameliyatı planlayanlardanım. Benim üçüncü ameliyatım olacak üstelik. Bir kaç kişi var listemde ama hala hiçbirinde karar kılabilmiş değilim. Çok kararsızım kim yapar kim iyi düzeltir bir fikrim yok:50:

Benimde revizyon yolu gözüktü gibi. 1, 5 ay oldu ameliyat olalı. Erken biliyorum ama kimse daha çok değişecek demesin lütfen. Çünkü burnumun sol profilden çok oyulmuş. Aylar geçtkçe orada kemik çıkacak değil ne yazık ki. Bunun sebebide kocaman burna kavis konulması. Çünkü ben sadece kemerin alınması ve ucun toplanmasını istedim. Yani hayalim küçücük değil, orta boy bir burundu. Ben kavis istememiştim ama bayanların burnu kavisli olur, erkeklerin kavissiz olur dediği için doktor kabul ettim bunu. Sol profil tam istediğim gibi ama sağ kötü. Helede sağ profile 45 dereceli açı ile baktığımda bildiğin uzun uç ama oyulmuş bir kemik. Tam profilden gene fena değil. Revizyon tavsiyelerini bende takip ediyorum. Revizyon olan arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim resimlerinize bakmam için. Şimdiden teşekkürler...

Şunuda söyleyeyim. Albümler kısmına bir kere sol profilden fotomu eklemiştim ve beğenilmişti. Ben de beğeniyordum. Eskisine göre iyi diyor; sağ profili (tam profilden çokta kötü bulmadığım için) umursamıyor, görmezden geliyordum ama yok katlanamıyorum böyle hafif yandan bakınca (45 derece acı civarı ) ucunun upuzun ama üst kısmının oyuk gözükmesine maalesef :(

Benim revizyon yarın olacak...tı lakiiin tahlillerimi yetiştiremedim iyi mi ?!! bakalım dr bugün ne diyecek :30:

Benimde revizyon yolu gözüktü gibi. 1, 5 ay oldu ameliyat olalı. Erken biliyorum ama kimse daha çok değişecek demesin lütfen. Çünkü burnumun sol profilden çok oyulmuş. Aylar geçtkçe orada kemik çıkacak değil ne yazık ki. Bunun sebebide kocaman burna kavis konulması. Çünkü ben sadece kemerin alınması ve ucun toplanmasını istedim. Yani hayalim küçücük değil, orta boy bir burundu. Ben kavis istememiştim ama bayanların burnu kavisli olur, erkeklerin kavissiz olur dediği için doktor kabul ettim bunu. Sol profil tam istediğim gibi ama sağ kötü. Helede sağ profile 45 dereceli açı ile baktığımda bildiğin uzun uç ama oyulmuş bir kemik. Tam profilden gene fena değil. Revizyon tavsiyelerini bende takip ediyorum. Revizyon olan arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim resimlerinize bakmam için. Şimdiden teşekkürler...

Şunuda söyleyeyim. Albümler kısmına bir kere sol profilden fotomu eklemiştim ve beğenilmişti. Ben de beğeniyordum. Eskisine göre iyi diyor; sağ profili (tam profilden çokta kötü bulmadığım için) umursamıyor, görmezden geliyordum ama yok katlanamıyorum böyle hafif yandan bakınca (45 derece acı civarı ) ucunun upuzun ama üst kısmının oyuk gözükmesine maalesef :(

üzüldüm canım ya :(( fotograf koysan bizde görsek neresinden şikayetçisin.revizyonun kime olmayı düşünüyosun?

aaa böyle bişey olabilirmi ya kendimi anlatsam anca bunları söylerdim,seninle sorunumuz tamı tamına milimi milimine aynı gladthat. biz kesinlikle senle burun kardeşiyiz:) soldan fena durmayan güzel ,sağdan bakınca oyuk ama sarkık cadı burnu gibi bir burun, yani şikayetlerimiz tamamiyle aynı. bu yüzden de bu dünyada beni anlasan anlasan sen anlarsın. burada sen gibi biriyle karşılaştığım için çok sevindim:3: senin revizyonla ilgili fikirlerinden,gelişmelerinden de haber olmak isterim.

Canım ameliyatını kim yapmıştı?

Bianco,ilk ameliyatını hangi dr.yapmıştı neyden dolayı revizyon olmaya karar verdin?Revizyonu kime olacaksın?

Bir sene önce gata da İsmail Bey e ameliyat olmuştum, zor bir ameliyattı, burnum da çok sorun vardı. Burun kemiğimi çok güzel ve doğal oldu, herkes çok beğendi, lakin doktorum burnumun biraz daha kaldırıldığında daha güzel olacağını söyledi ve revizyon önerdi, bende kabul ettim :) Cuma günü ameliyat oldum bu gün ikinci günüm, her şey yolunda, Bantlar çıktığında albüm hazırlayacağım :34:

aaa böyle bişey olabilirmi ya kendimi anlatsam anca bunları söylerdim,seninle sorunumuz tamı tamına milimi milimine aynı gladthat. biz kesinlikle senle burun kardeşiyiz:) soldan fena durmayan güzel ,sağdan bakınca oyuk ama sarkık cadı burnu gibi bir burun, yani şikayetlerimiz tamamiyle aynı. bu yüzden de bu dünyada beni anlasan anlasan sen anlarsın. burada sen gibi biriyle karşılaştığım için çok sevindim:3: senin revizyonla ilgili fikirlerinden,gelişmelerinden de haber olmak isterim.

Yapma canım. Vah kader arkadaşım vah :) malum 6 aydan önce revizyon olunmuyor mecbur bekleyeceğiz ama ben en az 1 yıl beklerim gibi geliyor. Çünkü ancak psikolojik olarak toparlanırım yeni bir ameliyat olmak için. Bu sefer ünlü doktorlara gitmeyi düşünüyorum fakat minicik burun bırakacaklar diye de ödüm kopuyor. Sen kimleri düşünüyorsun?

Eski burnumunda sağ ve sol profili farklı olduğu için şuan doktora bir kabahat bulmak istemiyorum. Belki ondandır ama insan bir kere ameliyat olnca iyisini olsun istiyor. Bakalım başka bir doktora gittiğimde ne diyecek. Ama yakın zamanda gitmem sanırım. Biraz otursun bekleyelim madem beklemek lazım diyor doktorlar. Belki bir mücize olur; kemik çıkar birdenbire orada :)

üzüldüm canım ya :(( fotograf koysan bizde görsek neresinden şikayetçisin.revizyonun kime olmayı düşünüyosun?

Sağol canım. Resim koyacağım bir ara. Koyduğumda haber veririm. Belki ben abartıyorum ama bilmiyorum benim eski burun oldukça sorunluydu ama çok daha sorunlu burunları bile o kadar gzüel yapıyorlar ki insan üzülüyor böyle olunca. Etrafımdakilere göre sorun yok ama ben takıyorum arada. Aradada unutuyorum; boşver eskisine göre iyi diyorum. Bilmiyorum çok ortada kaldım. Bir de sen biliyorsun ben başta memnundum. Doğal, eskisine göre iyi diyordum da burun ameliyatı olup çok düzgün burunları görünce özellikle neden benimki bu kadar düzgün değil diye takar oldum. Bir de şişler inince ak koyun, kara koyun belli oluyor. Erken dönemde yorum yapmak doğru değil. Yine de kötülemek istemiyorum doktoru. Belki de benim burun yapım buna uygundur, ne bileyim benim surat asimetridir belki o yüzden olabileceğin en iyisi budur. Belki de ben sadece kemer alınsın, ucu toplansın demekle hata yaptım. Belki de baştan biraz daha ufak burun yaptırmalıydım; doğal diye ısrar etmemeliydim. Gördüğün gibi çok karışığım şuan :) Ama sol profilimi seviyorum ya. Varya sağ da öyle olsaydı gıkım çıkmazdı:P

Son düzenleme:
Şimdi daha erken dönem diye doktora olumsuz birşey söylemek istemiyorum. Belki ucu biraz iner, kısalır filan diye. Hiç ihtimal vermiyorum da :) Ama yazdığım cevaplara göz atarsan bir fikir edinirsin :P

Pardon sana yazdığım cevaptan ben bile birşey anlamadım; yeniden yazıyorum :) Yeni ameliyat olduğum için doktorun ismini burada geçirmek istemiyorum çünkü belki de bir hatası yoktur. Benim suratım asimetridir filan. Fakat profilimdeki yazdığı cevaplar bölümünde doktor için birşeyler yazmıştım ameliyat öncesi ve sonrasında. Oralara bakarsan bulabilirsin demek istedim. Ama dert etme; doktor İstanbuldan değil canım.

Sağol canım. Resim koyacağım bir ara. Koyduğumda haber veririm. Belki ben abartıyorum ama bilmiyorum benim eski burun oldukça sorunluydu ama çok daha sorunlu burunları bile o kadar gzüel yapıyorlar ki insan üzülüyor böyle olunca. Etrafımdakilere göre sorun yok ama ben takıyorum arada. Aradada unutuyorum; boşver eskisine göre iyi diyorum. Bilmiyorum çok ortada kaldım. Bir de sen biliyorsun ben başta memnundum. Doğal, eskisine göre iyi diyordum da burun ameliyatı olup çok düzgün burunları görünce özellikle neden benimki bu kadar düzgün değil diye takar oldum. Bir de şişler inince ak koyun, kara koyun belli oluyor. Erken dönemde yorum yapmak doğru değil. Yine de kötülemek istemiyorum doktoru. Belki de benim burun yapım buna uygundur, ne bileyim benim surat asimetridir belki o yüzden olabileceğin en iyisi budur. Belki de ben sadece kemer alınsın, ucu toplansın demekle hata yaptım. Belki de baştan biraz daha ufak burun yaptırmalıydım; doğal diye ısrar etmemeliydim. Gördüğün gibi çok karışığım şuan :) Ama sol profilimi seviyorum ya. Varya sağ da öyle olsaydı gıkım çıkmazdı:P

ben büyütülecek sorun göremedim canım.neresinden şikayetçisinonuda anlamadım zaten..oyuk diyosun ama o kavis degil mi,insanlar sırf kavis yaptırmak için ameliyat oluyolar zaten :)

Back
X