Revizyon Ameliyatı Planlayan Arkadaşlar Buraya

kızlar hepinize selam ve de geçmiş olsun.bende tam 2 sene oldu burnum da ters v denilen sorun oluştu fazla kıkırdak alınımından dolayı.ilginç bir görüntü oluştu burnumda albümünde var zaten.çevresinde bu sorunu yaşamış ve 2. ameliyatı geçirmiş olanlar varmı ben olacam ama 2 senedir erteliyorum artık daynamayacam çünkü nefes problemide var offff aynı doktoruma olacam.güveniyormuyum zor ama güvenmek zorundayım.varsa deneyimi olan yazsın bide hep kötü olanlar yazmış yok mu hiç 2.ameliyatı iyi geçmiş sonucu güzel olan :1rolleyes:

canım ya ben de aynı durumdayım sankiiii 4 ay oldu daha kontrole gittiğimde yamuk dedim evet minimum var dedi soğuk soğuk rahatsızlık verirse lokal ile düzeltirim zor deil dedi ben ucu da çok inik dedim kaldırırsam doğal olmaz dedi güzel olmadıktan sonra neye yarar yapmışken en iyisini yapamadıktan sonra...birde burnumun ortasında ufak bi çıkıntı var dokununca ele geliyor o kıkırdak erir dedi...herkes masaj yap demişti hep doktor bana onu bile belirtmedi o kadar ukala ve ilgisiz yani...revizyon için çok korkuyorum napsam?zühtü demir iyi diyolar...

İşte ben böyle doktorlara sinir oluyorum arkadaşım ya.. İnsan yaptığı işe ve hastasına sahip çıkar. Sağlık bu yaa..Yamukluk hala varsa 4 aydan sonra düzelmez ne yazık ki.. Revizyon Ankara'da mı olcaksın? Elinden çok revizyon geçmiş doktor bulmak lazım. Ben buldum gibi..Gidip görüşücem doktorumla.. Burda da çok revizyon geçirmiş hastası var..Bakalım .

kızlar hepinize selam ve de geçmiş olsun.bende tam 2 sene oldu burnum da ters v denilen sorun oluştu fazla kıkırdak alınımından dolayı.ilginç bir görüntü oluştu burnumda albümünde var zaten.çevresinde bu sorunu yaşamış ve 2. ameliyatı geçirmiş olanlar varmı ben olacam ama 2 senedir erteliyorum artık daynamayacam çünkü nefes problemide var offff aynı doktoruma olacam.güveniyormuyum zor ama güvenmek zorundayım.varsa deneyimi olan yazsın bide hep kötü olanlar yazmış yok mu hiç 2.ameliyatı iyi geçmiş sonucu güzel olan :1rolleyes:

Canım burada geçmiş topicleri okursan Emre bey revizyon olmuş hastalar var ve iyi sonuç almışlar. Ben de İstanbul'da oturmuyorum ama bu önemli bir ameliyat ve şansa bırakamam..Bu ters v problemini daha önce de görmüştüm. Düzeltilemeyecek bişey değil.. Ama iyi bir doktor bul arkadaşım. Bi daha canını acıtma..Emre İlhan'ın topiclerini okuyabilirsin..Doktorlar öneriler bölümünden...Ben de karar verme sürecindeyim..

teşekür ederim bakacam.umarım senin de sorunun en güzel biçimde çözülür.

teşekür ederim bakacam.umarım senin de sorunun en güzel biçimde çözülür.

Ben fotoğraflarını ve paylaşımlarını bizden esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum..Gerçekten yol gösrerici oluyor. Doktorların bir sürü web sayfası var. Ancak onları dolaşmak çok da fazla fikir vermiyor. Karar vermenize hiç yardımcı olmuyor. İnsan kendisi gibi aynı süreçten geçmiş birileriyle paylaşımda bulunmaktan daha çok keyif alıyor. Ve karar vermek anlamında bu daha çok yardımcı oluyor..Keşke daha önce bu siteyle tanışsaydım diyorum ama bazı şeylerin de önüne geçilemiyor. Gerçekten çook zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorumm...:enbuyukkk:

aynı doktor olur gibi benimde ama....bilmiyorum ya bide işin maddi yönü var ben ona suç sizin bu kadar çok mebla isteyemezsiniz diyebilirim ama yeni bi doktor....3500 den bahsediyolar...zühtü demir aklımda ama...

bnde olucam hıc begenmıyorum burnumu ucu kuculdu kuculdu hıc sewımlı deıl yaa ılk gunden berı begenmıyorum bnde emre beyı dusnuyorum en guvenılır o gelıyo tarzı bıraz afrklı cok narın burunlar yapmıyor ama doal hepsı bıde tabı yakup bey var revızyonda cok ıyıymıs napıcaz bılmıyorum su bekleme suresıde gecmıyor 7 ay olcak hergn gecmek bılmıyo acaba dıyorum deli cesaretyle oluversemmı sımdı sonrda dusnuyorum 1 yıl olmadan yaptrrsam al basına hıc telafi edilemz bı bela dıye sonra yıne donuyorum kendıme kara kara dusnuyorum sımdlık tek yaptgım bu

Ahh arkadaşım ben de aynen anlattığın gibi hissediyorum. Resmen artık hasta oldum. Heryerde burun görüyorum. ınsanların sadece burunlarına bakıyorum. Nasıl olur ameliyattan sonra acaba diye düşünürken buluyorum kendimi. Geçenlerde hiç tanımadığım fazla samimiyetimin olmadığı bir kıza burnun çok güzelmiş, estetik mi diye soruverdim. Valla çok sıkıcı çoook. Bıktım artık bu durumlardan.. Hayatımın anlamı kalmadı. Nefes alamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Tedaviye ihtiyacım var. Ameliyattan sonra terapiye başlıycam..Kendimden sıkıldım bee...offff....mafoldumben

ahh arkadaşım ben de aynen anlattığın gibi hissediyorum. Resmen artık hasta oldum. Heryerde burun görüyorum. Insanların sadece burunlarına bakıyorum. Nasıl olur ameliyattan sonra acaba diye düşünürken buluyorum kendimi. Geçenlerde hiç tanımadığım fazla samimiyetimin olmadığı bir kıza burnun çok güzelmiş, estetik mi diye soruverdim. Valla çok sıkıcı çoook. Bıktım artık bu durumlardan.. Hayatımın anlamı kalmadı. Nefes alamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Tedaviye ihtiyacım var. Ameliyattan sonra terapiye başlıycam..kendimden sıkıldım bee...offff....mafoldumben

psıkolojını baya bozmus senın bu durum umarım sende bu kabus dolu günlerı bır gün gerıde bırakırsın ve güzel bır buruna kavusursun aynı anda saglıgınada.
Tek merak ettıgım sey sımdı bazı ülkelerde böyle seylerden dolayı ınsanların psıkolojısı bozuldugundan dolayı sıgorta karsılıyor masrafları tabı kanıtlanması gerekıyor.
Pekı türkıyede böyle bırsey varmı?

Sağol arkadaşım, ne yazık ki böyle bir düzenleme yok ülkemizde...

Aaa süper valla en azından paranı gerı alabıldın cok sevındım senın adına.

Yani hiç yoktan iyidir..Köşeye sıkışmasa hayatta vermezdi ama... Vicdanen rahatlamak için vermedi yani..Ben kendi işimi düşünüyorum da; bir müşterim benim hatam dolayı mağdur olsa uykularım kaçar, her halükarda maddi manevi zararını tazmin ederim. Ama ben şimdi iki merdiven çıkınca nefes alamadığım için çok yoruluyorumi spor yapamıyorum, sağlığım bozuldu...Nasıl rahat uyuyabiliyor anlamıyorum..Ben doktor olup böyle bir sonuç alsam, mesleği bırakırım yani..Gören doktorların aklı gidiyor, bu hata değil düpedüz skandal diyorlar..ınanamıyorlar..

Yani hiç yoktan iyidir..Köşeye sıkışmasa hayatta vermezdi ama... Vicdanen rahatlamak için vermedi yani..Ben kendi işimi düşünüyorum da; bir müşterim benim hatam dolayı mağdur olsa uykularım kaçar, her halükarda maddi manevi zararını tazmin ederim. Ama ben şimdi iki merdiven çıkınca nefes alamadığım için çok yoruluyorumi spor yapamıyorum, sağlığım bozuldu...Nasıl rahat uyuyabiliyor anlamıyorum..Ben doktor olup böyle bir sonuç alsam, mesleği bırakırım yani..Gören doktorların aklı gidiyor, bu hata değil düpedüz skandal diyorlar..İnanamıyorlar..

EVET KÖSEYE SIKISMAZSA VERMEZDI DOGRU.
HAKLISIN AMA ISTE HERKES SENIN GIBI DÜSÜNMÜYOR YANI PARAYI ALAN GERI VERMIYOR NEKADAR HATA ONDA OLDUGUNU BILSEDE MALESEF.
BASKA DOKTORLARIN SASIRMASI COK NORMAL BIR BURUN BU HALE NASIL GETIRILIR ANMALIYORUM AMELIYAT SIRASINDA YA UYUYORDU YADA ICKILIYDI.
INSAN HAYATI COK DEGERSIZ BAZI KISILER ICIN NE YAZIKKI.
AMA ARTIK SENDE INSALLAH YENIDEN AMELIYAT OLURSUN VE GÜZEL BIR BURUNA SAHIP OLURSUN VE EN ÖNEMLISI RAHAT NEFES ALIRSIN.
YANILMIYORSAM EMRE ILHAN BEYI DÜSÜNÜYORSUN.
GAYET IYI BIR SECIM OLMUS BENCE EMRE ILHAN BEYIN SANA GÜZEL BIR BURUN YAPACAGINA EMINIM.

opuyorumnanaktan

ınşallah arkadaşım, iyi dileklerin için teşekkür ederim.. Rahat nefes alıp, aynadaki görüntümden memnun kalacağım günleri iple çekiyorum...

cevo resimlerini gördüm.çok geçmiş olsun.eminim doktorunuzda çok üzgündür böle bi sonuçla karşılaşmak istemezdi.

Teşekkür ederim ama pek üzgün olduğunu sanmıyorum. Çünkü tavırları o yönde değil. Benden hep gerçekleri saklayıp geçiştirmekten başka bişey yapmadı. ılgisiz, umursamaz bir adam zaten. Ofisi bir güzellik merkezinin içinde ve ofisine gittiğinizde nezaketen ayağa bile kalkıp hoşgeldiniz demeyen, soğuk, kibirli ve en önemlisi yaptığı hatanın sonuçlarını kabul edip ona göre hareket edecek kadar olgun olmayan bir adam..Benim için korkunç bir tecrübe oldu kendisi...Kısacası üzgün olmaktan ziyade parayı verip kurtulduğuna seviniyodur.. Ne yazık ki böyle.......

Teşekkür ederim ama pek üzgün olduğunu sanmıyorum. Çünkü tavırları o yönde değil. Benden hep gerçekleri saklayıp geçiştirmekten başka bişey yapmadı. İlgisiz, umursamaz bir adam zaten. Ofisi bir güzellik merkezinin içinde ve ofisine gittiğinizde nezaketen ayağa bile kalkıp hoşgeldiniz demeyen, soğuk, kibirli ve en önemlisi yaptığı hatanın sonuçlarını kabul edip ona göre hareket edecek kadar olgun olmayan bir adam..Benim için korkunç bir tecrübe oldu kendisi...Kısacası üzgün olmaktan ziyade parayı verip kurtulduğuna seviniyodur.. Ne yazık ki böyle.......

ilk izlenim güler yüzlü, güven ve doktorun hastaya sahiplenip her evresinde yanında olması çok önemli... talihsizlik olmuş..

Evet haklısın ve diliyorum Allah'tan aynı talihsizliği bir daha kimse yaşamasın...ınanın çok ağır bir süreç ve insanın gerçekten çok canı yanıyor, her anlamda...

Back
X