• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon ameliyatı

merhabalar, Memet Yazar için nerede enfeksiyon yorumları yapılmış acaba çok önemli. kendisiyle görüşecektim

Alparslan yıldırım 2.revizyonda benim burnumu mahvetti,hala sıkıntısını yaşıyorum ve 3.için Erkan Soylu'ya muayene aldım.Alparslandan uzak durmanızı tavsiye ederim.Çok fazşa mağdur bırakıyor arkasında ve ilgilenmıyor eğer takipçisi çok bir fenomenseniz ilgileniyor o ayrı :D
3. revizyonu oldunuz mu? kime oldunuz

Araştırdıgım dönemlere denk gelmişti yorumları güzeldi sebep bu ama şuan hiçbir doktoru önermiyorum bazen iyi başarılı gördügğmğz doktorlsrında illa yapamsdıkları vardır
siz kime oldunuz?

İlk yazdıgınız doktoru araştırdım revizyon konusunda tercih edilmiyor pek ilk ameliyatları çok güzel ancak revizyonda iyi bir doktor bakıyorum
neden acaba revizyon icin nurettin kıral tercih edilmiyor biliyor musunuz :( ve siz revizyon icin birini sectiniz mi

Merhaba arkadaşlar
İki kez burun ameliyatı oldum ancak estetik açıdan asla begenmiyorum bana önerilen doktor isimiAhmet alp ancak emin olamıyorum önerdiğiniz bir doktor var mı ?

Burun ucunuz düşmüş ama zor bir burun değil iyi bir revizyon doktoru bulursanız güvenebileceğiniz sadece burun ucu estetiği ile bile düzeltilebilir gözüküyor. Yine de doktor görüşü en önemlisi tabiki içindeki kıkırdakları göremiyoruz doktor da açınca duruma göre kaburgadan gerekir mi vs karar veriyor

Alparslan yıldırım 2.revizyonda benim burnumu mahvetti,hala sıkıntısını yaşıyorum ve 3.için Erkan Soylu'ya muayene aldım.Alparslandan uzak durmanızı tavsiye ederim.Çok fazşa mağdur bırakıyor arkasında ve ilgilenmıyor eğer takipçisi çok bir fenomenseniz ilgileniyor o ayrı :D
Merhaba yeniden revizyon oldunuz mu?

Enfeksiyon yorumu nerde yapılmış ben göremedim
Ben de göremedim ama duydum, öyle yorumlar varmış dediler buradan tanıştığım bazı insanlar. Ben gittim görüştüm bana güven verdi. Kendisine revizyon olmaya karar verdim

Ben de göremedim ama duydum, öyle yorumlar varmış dediler buradan tanıştığım bazı insanlar. Ben gittim görüştüm bana güven verdi. Kendisine revizyon olmaya karar verdim
ne zaman olacaksınız çok güzel geçer umarım 🙏

Back
X