İlk ameliyatım da odaya gelmeden kan kustum resmen o adamın yaptığı ameliyatı hatırladıkca gidip gerçekten dövesim geliyo ya gidip ona hâlâ ameliyat olan var çok üzülüyorum
Merhaba evet kaburga dan kıkırdak alındı maalesef ama korkulacak gibi değil di rahat geçti Doktorum çok iyi iş çıkardı gerçekten kendisine duacıyım Revizyon içinse gidip görüşmeniz de fayda var hastasını mağdur etmiyor eğer yardımcı olacaksa size isterseniz özelden önce ve sonrasını atabilirim. Bu konu da yıllarca yıpranmış biri olarak yardımcı olabilirsem ne mutlu. En azından benim psikolojiimi fazlaca etkilemişti
Ben de uzun zamandır araştırıyorum ancak içime sinen biri olmadı henüz herkes hakkında kötü yorumlar okuyorum kim olduğunuzu özelden yazabilir misiniz uzak durayım
İlk ameliyatım da odaya gelmeden kan kustum resmen o adamın yaptığı ameliyatı hatırladıkca gidip gerçekten dövesim geliyo ya gidip ona hâlâ ameliyat olan var çok üzülüyorum
Merhaba kizlar burunlariniz dan memnun musunuz? Bende revizyon ameliyati icin doktor arayisindayim ve görüstügüm doktorlar zor bir burnumun oldugunu söylediler. Burnum egri, bir tarafi cökmüs ve ters v deformitesi var onun icin de kaburgadan kikirdak gerekiyor. Siz memnum kaldiniz mi Ufuk hocadan ya da baska bir doktor önere bilir misiniz?
Merhaba, ben de burun ameliyatı oldum, burnum başta eğri ve kemerliydi, nefes sorunum yoktu. Uğur Çerçi ye oldum ameliyatımı, önermiyorum olmanızı. Şu anda eğrilik devam ediyor, doku eksikliğim var, burnum ince kaldı. Nefes alma sorunum da var. Bu gönderileri ilk kez görüyorum, bana da fotoğraflarınızı atar mısınız? Mümkün olan bütün doktorları not ediyorum bu websitesini keşvettikten sonra eren taştanı eledim mesela ihtimallerden.