- Konu Sahibi ebbrruuuu22
mrb gülay benimde revizyon ameliyatına ihtiyacım var bende seni merak ettim acaba emre bey nasıl yapmış burnunu bana yardımcı olabilirmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bende almanyada yasiyorum bu forumda baya bi arasdirdikdan sonra ilk ameliyatimi istanbulda EMRE ILHAN a oldum ve cok memnunum cok hastalariu var avrupadan ve turkiyeden..bildigim kaadariyla emre bey revizyondada oldukca basarili forumda bir kas arkadasimiz ona oldu revizyon ve memnunlar bak istersenturkbayragi
canım ben bunu yazarken lıstenden sılmen ıcın yazmadım.arkadas sadece orda barıs cakır revızyonda cok ıyı yazmıstı ama yazılanlara bakılırsa bır cogu revızyon olcak.revızyon amelıyatı normal amelıyattan daha zordur ve bunu gercekten ıyı yapan bırı yapmalı yoksa sonuc yıne hüsran olur.
Kbbcıye gelınce burda bır cok kısı plastık cerraha amelıyat olmus ve cogu memnun degıl.bence ünvana fazla önem vermemelı.doktorda bıter hersey.doktor ısını ıyı yapamıyorsa prof. Olsada fark etmez.
slm bin de emre ilhan düşünoym ama kendisini aradım randevu için direk bana kadınlar kulübünü gösterdiler. sanki site ile anlaşmalılar gibi rahatsız etti beni
ayyynı ben şuan öyleyim ameliyatımı izmirde en iyi denen halis ünlü yaptı burun ilk harikaydı ama günden güne güzel olcak derken dediğiniz şeyler oldu.sağdaki kemer yine çıktı.sanki biri sağıma yumruk atmış gibi hafiften çöktü.burun ucunda v oldu.ve sol profil bildiğin kemerli sağ profil normal.önden top ucu hala.8ay oldu..körolsun maddiyatın gözü param çok olsaydı bende adam gibi istanbulda bilindik doktorları seçerdim ama 3bin tl bile bana çok geldi verirken..şimdi bide revizyon istiyorum bakalım nasıl altından kalkıcam...o je wo fange ich da an...:d
burun ucu düstü...kemik olustu...egrilik vardi o iki ameliyattada giderilemedi...sonra ucu top gibiydi...kas arasi olan bölgesini burnun yarisina kadar oymuslar gerisini dokunmadilar...cukur var gibi duruyordu resmen...profilden iki taraftan degisik duruyordu burun...sonra burun eti büyümesi vardi bende ona hic dokunmadilar...:) ama simdi hepsi giderildi...bin total zufrieden...
Arkadaşlar ben Güncel Öztürk hakkında bilgi almak istiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz? Revizyonda başarılı mı? İlk doktorum burnumu mahvetti yüzümü tanınmayacak hale getirdi.burnumun uzatılıp oyulmus burun duvarımın düzeltilmesi lazım.Emre ilhan fiyatı çok yüksek sanırım.Lütfen revizyon fiyat bilgisi verir misiniz?
Merhaba revizyon oldunuz muMerhabalar,
yeni üyeyim keske bu sayfayi önceden bulsaydim!
herneyse ben gurbetciyim almanyada gecen sene burnumdan ameliyat oldum sonuc hic tatmin edici degil...bi kac doktorla görüstüm burda bazilari yaparim diyor bazilari yardimci olamam diyor...
Gecen komsu kizi Ankarada burnunu yaptirmis gayet dogal ve güzel olmus fakat benim gercekten özel bi doktora yani tecrübeli ve eli cok iyi bi doktora ihtyacim var yani zor burunlari bi hale birseye benzetebilen bi doktor...
bu konuda bana yardimci yada tavsiyenizi alabilirsem beni coooook mutlu edersiniz....