revizyon amelyatı için tavsiyeleriniz

Bencede ilk gidilen doktora gidilmemeli. tabi belki hatasını düzeltenlerde vardır fakat ilk başta beceremediyse bence 2.sindede beceremez...

benim doktorum burnumu mahvettikten sonra gayet soğukkanlı bi şekilde kıkırdak eklerim ama ne olur bilemem şeklinde konuştu.güvenimi yeterince sarsmısken bir kez daha ona güvenemem

burnumun büyütülmesi gerekiyor oldukça küçük.nazım çerkeş ve emre ilhan arasındaa kararsız kaldım :( lütfen yardımcı olun revizyon için önerileriniz?

burnumun büyütülmesi gerekiyor oldukça küçük.nazım çerkeş ve emre ilhan arasındaa kararsız kaldım :( lütfen yardımcı olun revizyon için önerileriniz?

kesinlikle emre ilhan :) revizyonda en başarılı olan kendisi :) forumda da bir çok revizyon hastası var fotoğraflarına bakabilirsiniz ben de emre beye oldum nazım beyin yaptığı burunlara hiç rastlamadım onun hakkında pek bilgim yok

bende estetik olalı 47 gün oluyor.burnumdaki gördüğüm ufak tefek aksaklıkları umursamıorum şuanda ilerde değişebilir die.ama öyle bir sorumun var ki canımı çok sıkıyor.burnumun kemerindeki tümseklik törpülenmiş ama kemik geniş kalmış.yani burnumun üstünden bakıldığında bi kum saati görüntüsü var.çaprazdan bakıldığındada kemer görüntüsü var.bu durum normal mi anlayamadım.doktoruma sordum neden kemiği daraltmadıznız die,oda senin burun yapın böle dedi.tamamda kemer görüntüsü gitmicekse ben niye ameliat oldum.varmı benimki gibi bir sıkıntısı olan.burnumun üst kısmı burnumun ucuna göre kaba kalmış.bazen burnuma bakıyorum gayet güzel görünüyo.bazende çok çirkin bi görüntüsü oluor.bana bu konuda ardımcı olun.acaba doktor beni başından savmak için mi öle bi açıklama aptı.yoksa benim burun kemiğim umutsuz vaka mı:((

Doktorun ameliyatını tam yapmamış canım burun geniş kalırsa kenardaki kemikler kırılır.coğu hastadada kırılır ancak burnun çok ince olacak Özaslan kırılmaz.tekrar ameliyat olman lazım kenarlar kırılıp incelediği için tekrar şekil verilecek ucuda düzelmiş olur tabiki daha fazla ameliyat parası isteyecekler.tavsiyem Hüseyin altunu bul görüş derim güvendiğim tek doktor

Hüseyin altun uda değerlendir kesinlikle git görüş daha güzel burun yapar ve hemde daha uygun.

ben de Abdülkadir Göksel Bey e revizyon oldum 16 ay oluyor , profilimde resimlerime bakabilirsin,sonuçtan hem nefes alma konusumda hem de şekli konusunda çok memnun kaldım,

kesinlikle emre ilhan :) revizyonda en başarılı olan kendisi :) forumda da bir çok revizyon hastası var fotoğraflarına bakabilirsiniz ben de emre beye oldum nazım beyin yaptığı burunlara hiç rastlamadım onun hakkında pek bilgim yok

çok tşk ederim:)

kendisine ameliyat oldum ben.memnunum hiçbir sorun yaşamadım.huseyin beyi arattırırsan siteden sayfasına bikaç foto yukledim kendimin ve arkadaşlarımın sana fikir verir.15 ve 16 sayfa no yanlış hatırlamıyorsam.

hemen bakıyorum çok tşk ederim

Back
X