- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Banada resim atarmisin öncesi sonrasıMerhabalar.. ameliyat olali 1 sene oldu. Süreci de paylaştım burda, eski konumda.
Burnumu genel olarak begeniyorlar, ama soyle bir problem var ki ben estetiğim diye bagiriyor, ve kucuk bir burun oldu.(Ozelden foto da atabilirim isterseniz) Bu durumdan rahatsizim.
Bu konuda deneyimi olan arkadas var mi?
TabiBanada resim atarmisin öncesi sonrası
Merhabalar.. ameliyat olali 1 sene oldu. Süreci de paylaştım burda, eski konumda.
Burnumu genel olarak begeniyorlar, ama soyle bir problem var ki ben estetiğim diye bagiriyor, ve kucuk bir burun oldu.(Ozelden foto da atabilirim isterseniz) Bu durumdan rahatsizim.
Genel problemim kucuk olmasi.kesinlikle ben de büyük ihtimalle büyütmek için estetik olacağım tekrardan
gün geçtikçe daha da küçülüyor
sizin genel probleminiz sadece küçük olması mı?
burun ucu kısalığı, sırt fazla mı oyuldu gibi?
Genel problemim kucuk olmasi.
Benimki artik oturdu, bir degisme olacağını dusunmuyorum. Sizin ne kadar oldu?
[/QUOTE
bugün 3. ayıma girdim
burun ucum allahuekber dağlarında.. önden kalın yandan oyuk.. brezilyalı burnu gibi bi acayip yüzümü daha şişko gösteriyo
Genel problemim kucuk olmasi.
Benimki artik oturdu, bir degisme olacağını dusunmuyorum. Sizin ne kadar oldu?
Daha erken incelme olcaktir muhtemelen. Bir miktar da iniyor burun ucu.
Ozelden görebilmem mumkun mu?insan büyük burnunun kıymetini anlıyor estetik sonrası.. benim de kocaman yüzüme küçücük burun yaptı doktor
Ozelden görebilmem mumkun mu?
Merhabalar.. ameliyat olali 1 sene oldu. Süreci de paylaştım burda, eski konumda.
TabikiBana da özelden fotoğraf atabilir misiniz acaba?
Rica etsem bana da gönderir misiniz merak ettimMerhabalar.. ameliyat olali 1 sene oldu. Süreci de paylaştım burda, eski konumda.
Sanirim kikirdak ekleniyorNe kadar kuculmus olabilirki cok merak ettim canim atar misin bana da birde büyütme ameliyati nasıl oluyormuş
Evet haklısınız ama bana dogal gelmiyor boyle oluncaAman canım herkes küçültmeye çalışıyor sen büyütmeye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?