Anket revizyon burun

revizyon burun ameliyati

• Ankete Katılan
    7
cok gecmis olsun.. kime guveneceyimizi sasirdik vallah. ne kadar zaman gecti ?

cok gecmis olsun.. kime guveneceyimizi sasirdik vallah. ne kadar zaman gecti ?
8 ay oldu. Malesef hergün burnuma bakmaktan neyi nasıl yaparım diye düsünmekten yoruldum. Normalde böyle sayfa işlerine bilgilere cok karısmam ama yaptıracaklar bir kez daha düsündün, herşey parayı verene kadar...!!!! çok üzgün ve kızgınım.

Ahmet bey ne diyor eğri ve kanat durumuna ?? 1. Yılda düzeltir bence . Şoktayım gerçekten. Kötü tecrubeniz için de üzüldüm
bende ameliyat sonrası zaman geçtikce sok oldum. bu doktor mu yaptı benim ameliyatımı dedim. hiç görmediğim için ameliyathane de girip girmediğinden dahi süphe duydum zamanla düzelecek diyor, inanın ona göre herşey normal. OLABİLİRRRR!!!. acıklama bu.

Kalin derili mi burnunuz ? Insaallah duzelir

sizi cok iyi anliyorum. insanin hayati alt ust oluyor. bende 9 ay aynalara bakamaz oldum o kadar pismanim anlatamam. simdi doktor doktor geziyorum revizyon icin

Çok geçmiş olsun benim de burun kanatlarımda çökme oldu ve burun ucum aşağı bakıyo çok pişmanım

Yaa çok üzüldüm.. Çok sinir oldum okurken ya

Doktora hakaret davasi açın sonucun iyi olmamasi nefes alamadığınız için de ayri bir dava açın.sonuç iyi olmadı diye davayi kazanmak zor ama hakaret davasinda doktorlardan rapor istemezler bu yüzden hakaret davasını kazanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…