arkadaşlar ben de 2004 de ilk ameliyatımı 2007 de 2. ameliyatımı oldum.ilkinde doktorum fazla kıkırdak aldığını kabul etmedi sanırım bu yazılanlardan onu anlıyorum çünkü ben ce yasal haklarımıız bile devreye sokabiliriz aslında 2 ameliyatta senin kıkırdakların inceymiş çökme oldu diye yaptı ama ben burnumun üstüne yumruk yemiş gibi görünüyordum.bu ameliyatta burun sırtımı kaldırdı içerden kıkırdak doku alarak yani burnumun içinden alındı.şimdi burnumun ucu tombiş üstüde elleyince yamul yumul.3.revizyonu düşünsemmi diyordum fakat çok kararsızım
Bende ameliyat olalı 12 hafta oldu...Hafif kemer görünümlü kısım acaba kıkırdağın tam oturmaması mı? Dr. um oraya çökme olmasın diye kıkırdak, slikon koyduğunu ve zamanla gidecek demişti...
Sanki çok hafif inmiş gibi ama hala duruyor... Yani kıkırdak oturmamış mı..Valla çok zor bu işlerr...
Kendime ne yorum getireceğimi bilemedim :)
Insallah canim insallah hersey yolunda gider.ben cok fazla elliyorum dikkattimi cekti kikirdalar ufaliyor yani elledikce erior geliba..aklinzda bulunsun arkadaslar fazla ellemeyin burnunuzu.
merak ettıgım bırseyı sormak ıstıoyorum ılk amelıyatı olduk dıyelım doktorun kendı hatası yüzünden mınık bı sorun çıktı burunda bunun düzeltmesının masraflarını biz mi karşılıyoruz yoksa doktorumuz mu..?doktor aynı doktor..
genelliklem doktor para almıyor sadece anestesizt ve hastenesı parası alıyor.bazılarıda hıc almıyolar durumun vehametine baglı sanırı.. bu arada arkadaslar bende yakup beye 2. burun amelıyatımı oldum kkırddak koydu uzerınede daha puruzsuz olması ıcıcn karnıdan yag alp ekledı hala bı cıkıntı var gıbı ama ınıcek yagların bı kısmı erıycek dedı...insallah ılerde guzel olur...darısı herkesn basına.
canım cevap verdiğin için çokk tesekkür ederim kac gundur bıri yazar diye bekliyodum..lokal anestezı ıcın tahmınen ne kadar alırlarkı özel muayenehanesınde mnımal bı işlem olacak?? sanırım henuz bır ay 4 gunluk ama ılk gunler sıs gıbı görunen bı taraf elımle dokundugumda kıkırdak gibi ama dıger tafafta aynı sey yok henüz bu durumu doktorumla paylaşamadım sehirler farklı oldugu için ama mail atıp durumu bıldıricemkendisine.inşallh sişliktendır cunku bı tarafın sıslıgı ındıkce orası havada duruyo asımetrı var yani nazar degdı burnuma
ozellden yazamıyorum yenyım burda ondan burdan cvplıyım...benım lokal degıl genel anestezı ıle oldu ve yakup bey 1.5 aldı ama sanrm revızyonu 10a yapıyomus,ınsallah şişliktendir ama benm malesef oyle degıldı...insann cdden cok sınırı bozuluyo,hem onca para ver amelıyat masasına yat bide etraftan gelen tepkiler...bi suru pişmanlık,ınsallah herkes isteğini bruna sahp olur....
benimde burnuma kaburgamdan kıkırdak koyacaklar kızlar. inşallah hepimizin istediği gibi olur ya. bnde çok kararsızım umarım seninde istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?