Revizyon dan sonra burna konan kikirdaklarin oynamasi!!!!

Bende kalkik ve kavisli oldugundan sikayetciyim doktorunda kavisin oldugu yere kikirdaklarin ogutup yagla birlikte enjekte edecegini. Onden gorunen burun deliklerini ve suptum yerindeki kaslari iceri dogru asacagini ve uc kismi biraz indirebilecegini soyledi. Derim cok Ince kikirdaklar belli olurmu acaba. Birde burun delikleri iceri cekecek onuda anlamadim pek. Ucuda dusururse burnum basikmi gorunur acaba

hanımlar forumda bu konuyla alakalı gördüğüm her yere yazıyorum, tecrübeli bayanlar bi fikir verin lütfen . benim ilk ameliyatımdan sonra yan taraflar resmen içe çöktü, kanatlar delik gibiydi. tek kulağımdan kıkırdak alındı ve çökük yerler dolduruldu. tam bir ay geçti üzerinden ve eklenen kıkırdaklar resmen ben burdayım diye bağırıyor. sizde de bu var mıydı? zamanla geçecek bişey mi yoksa bu görüntüme alışmalı mıyım?

Ne yaptınız revizyon oldunuz mu

Naptınız nasıl gectı kime oldunuz

Merhaba bu işlemi yaptirdiniz mi

Ya canım merhaba benimde burnumun sağ tarafında ucuna doğru sanki kıkırdak kıkırdak üstüne gibi olmuş ve doktor burun içine kamerayla bakalım olmadı 15 dklik işlem dedi. Senin işleminde o muydu bana bilgi verir misin naisl oldu napti

Merhaba sızın burnunuzun ucundan mı gözüküyor o kıkırdak?sız neyapmayı düşünüyorsunuz.sorun bende de var
Sağ burnumun içinde ucunda kıkırdak çıkması var ve gözüküyor

Merhaba sızın burnunuzun ucundan mı gözüküyor o kıkırdak?sız neyapmayı düşünüyorsunuz.sorun bende de var
Sağ burnumun içinde ucunda kıkırdak çıkması var ve gözüküyor
Öyle gözükme yok bende sağ tarafında sis gibi böyle. Doktor da tüm odemler insin lokal anesteziyle hallederix merak etme demisti.

Öyle gözükme yok bende sağ tarafında sis gibi böyle. Doktor da tüm odemler insin lokal anesteziyle hallederix merak etme demisti.
Bende gözüküyor Altan sadece
Dün konum açtım bu konu üzerine
Bır bakabılırmısın senıkıde öyle aynımı?
ameliyat 3 ay oldu bır ay sonra doktor kontrolüm var ama çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…