Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 3.ameliyatim geçen seneki burun ameliyatı kaburgamdan kıkırdak alındı ama yine başarısız bu sefer sağlam bir dr olmak istiyorum bana doktor ve fiyat bilgisi verin lütfen
Arkadaşlar 3.ameliyatim geçen seneki burun ameliyatı kaburgamdan kıkırdak alındı ama yine başarısız bu sefer sağlam bir dr olmak istiyorum bana doktor ve fiyat bilgisi verin lütfen
İkinci ameliyatınızı ilk doktorunuz mu yapmıştı? Bende iki başarısız ameliyatı doktorumdan biliyorum ama üçüncü başkasında yine olmazsa diye aşırı korkuyorum.
Mehmet yazarı düşünüyorum bir doktorla konuştum başka bir şehirde ama ben istanbulda yaşadığım için tarihte anlaşamadık göreve başlamak için güvenlik soruşturması sürecindeyim o yüzden istanbulda olacağım sanırım.
50 bin civarıdır diye düşünüyorum revizyon en az alınca yazarım buraya ama herkesin burnu farklıdır fiyat aynı değildir heralde daha istanbula dönmedim.