Revizyon doktor arayisi

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
853
103
34
Arkadaşlar 3.ameliyatim geçen seneki burun ameliyatı kaburgamdan kıkırdak alındı ama yine başarısız bu sefer sağlam bir dr olmak istiyorum bana doktor ve fiyat bilgisi verin lütfen

Eklentiler

• Screenshot_20220122-171724_Instagram.webp
    Screenshot_20220122-171724_Instagram.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 111
Arkadaşlar 3.ameliyatim geçen seneki burun ameliyatı kaburgamdan kıkırdak alındı ama yine başarısız bu sefer sağlam bir dr olmak istiyorum bana doktor ve fiyat bilgisi verin lütfen
İkinci ameliyatınızı ilk doktorunuz mu yapmıştı? Bende iki başarısız ameliyatı doktorumdan biliyorum ama üçüncü başkasında yine olmazsa diye aşırı korkuyorum.

Benimde burnumda böyle sorun var ama bu kadar belli olmuyor.revizyon için doktor bakıyorum.siz aynı doktora mı oldunuz daha önce revizyonu?

Ya hayır arkadaşlar fiyatlar uçmuş bir araba parası istiyorlar şaka gibi

Merhaba doktor buldunuz mu? Ben de revizyon için bakıyorum

Merhaba doktor buldunuz mu? Ben de revizyon için bakıyorum
Mehmet yazarı düşünüyorum bir doktorla konuştum başka bir şehirde ama ben istanbulda yaşadığım için tarihte anlaşamadık göreve başlamak için güvenlik soruşturması sürecindeyim o yüzden istanbulda olacağım sanırım.

Fiyat bilgisi aldınız mi
50 bin civarıdır diye düşünüyorum revizyon en az alınca yazarım buraya ama herkesin burnu farklıdır fiyat aynı değildir heralde daha istanbula dönmedim.

Back
X