Revizyon hastaları

Güzel oldumu yoksa bir problem var mi. Güzel olduysa alışırsın ilk başta şişlikten insanın bakışı gülüşü de değişiyor zamanla geçiyor.sanada geçmiş olsun
Çok güzel olmadı kazalı bir burundu ve sol taraf çökük gibi burun ucu üç haftada düştü

Merhaba nasil oldunuz. Tamponlar alindimi. Sizinde kalin derili oldugunuzu simdi gordum. Sonuclari merak ediyorum. Bende kalin derili oldugum icin 2 doktor tarafindan kibarca reddedildim.

Oldum ben ameliyatı ama Barış beye değil. Konuyu okuyanlar için yanıltıcı olmasın.şuan hala alçılı ve çok şiş derimden dolayı bir de tenim çok hassastır beni . Çıkınca alçım belli olur ama şimdiden ucunun görüntüsünden çok memnunum. Ameliyat sonrası fotolarımı da gördüm çok güzeldi. :) sende son durum ne

İlk ameliyatınızı kim yaptı? Üzerinden ne kadar zaman geçti? Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. O da bu alanda oldukça ünlü bir doktor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime oldunuz ?

Ben barış çakır ' a ameliyat oldum. Ve çok memnun kaldım. Başkaları ne diyor bilmem ama ben zor burun almadığını kalın derili burun yapmadığını düşünmüyorum. Kalın derili burun çok küçülmüyormuş bunu hastaya belirtiyor hasta o anki görüşmede dahi memnun olmuyorsa o riske girip ameliyat etmiyor . Bunu kendısı bizzat instagram canlı yayınında söyledi. Bence çok doğru. Kimseyi korumak gibi düşüncem yok ama ben çok sıkı takip ettim kendisini ameliyat olmadan önce. Ondan dolayı yanlıs düşünceye kapılmadan önce bir görüşün derim . Yardımcı olabileceğim birşey olursa yardımcı olmak isterim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…