- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
Çok güzel olmadı kazalı bir burundu ve sol taraf çökük gibi burun ucu üç haftada düştüGüzel oldumu yoksa bir problem var mi. Güzel olduysa alışırsın ilk başta şişlikten insanın bakışı gülüşü de değişiyor zamanla geçiyor.sanada geçmiş olsun
Ne kadar oldu ameliyat olalıÇok güzel olmadı kazalı bir burundu ve sol taraf çökük gibi burun ucu üç haftada düştü
Kime oldunuz ameliyatı?Çok güzel olmadı kazalı bir burundu ve sol taraf çökük gibi burun ucu üç haftada düştü
Evet Ankara numune devlet hastanesinde oldum ilk ameliyatımKime oldunuz ameliyatı?
İlk ameliyat mıydı?
Üç ay oldu bugün tamNe kadar oldu ameliyat olalı
Merhaba nasil oldunuz. Tamponlar alindimi. Sizinde kalin derili oldugunuzu simdi gordum. Sonuclari merak ediyorum. Bende kalin derili oldugum icin 2 doktor tarafindan kibarca reddedildim.Barış bey ve bu forumda çok ünlü çok güvenilir bir doktor da bana da ameliyat yapmayı kibarca kabul etmedi Burnum kalın ve revizyon olacak. O kadar açıkki ameliyat etmek istemedkleri. Bi tanesi hiç bi değişiklik olmaz kabul etmiyorum yapmayı dedi, barış bey de ameliyata gerek yok dedi. Ama kesinlikle ameliyat olmayı gerektiren bir burnum var. Ufacık bir problemden kapris yapıp, mükemmeliyetçi davranıp revizyon düşünmüyorum yani. bir görüntü sıkıntısı var burnumda ve nefes problemim. Ama ben yine de kendilerne teşekkür ediyorum. Sonuçta başarısız olcaklarını düşündükler halde yaparız diyip beni bir kez daha maddi manevi üzebilirlerdi. Ama şöyle de bir gerçek var ben işlerni beğensem de kimseye gönül rahatlığıyla önermem çünkü bu işte marifet biraz da sorunlu burnu yapabilmekte. Kalın derili burun deişmez mantığını hiç anlamş değilim
İlk ameliyatınızı kim yaptı? Üzerinden ne kadar zaman geçti? Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. O da bu alanda oldukça ünlü bir doktor.Bulamadım barış çakır yapmadı çok kötü bir burun olduğu için.yuzde 60 düzelir yine bu hale gelir kıkırdaklar tutmaz dedi.burnu kanser nedeniyle alınmış hastalar ile burnumu aynı gördü aynen böyle söyledi. ameliyatı yaparız bu sefer daha kötü olur hastalıklı gezersin dedi olma dedi.ben ağladım o konuştu.çok kötü burnum var ama ameliyat olmadan nasıl yaşarım başka doktor kimde var dedi böyle birşey.senin adına da üzüldüm çok iyi anlıyorum böyle çaresiz kalmak çok üzücü.şimdi başka doktorlar araştırıyorum tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı.bu arada burnum estetik ameliyatla bu hale geldi ilk ameliyatı yapan doktora hakkım helal değil.
Kime oldunuz ?Oldum ben ameliyatı ama Barış beye değil. Konuyu okuyanlar için yanıltıcı olmasın.şuan hala alçılı ve çok şiş derimden dolayı bir de tenim çok hassastır beni . Çıkınca alçım belli olur ama şimdiden ucunun görüntüsünden çok memnunum. Ameliyat sonrası fotolarımı da gördüm çok güzeldi. :) sende son durum ne
1 yıl 5 ay oldu.onunla görüşmedim.İlk ameliyatınızı kim yaptı? Üzerinden ne kadar zaman geçti? Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Süreyya Şeneldir ile görüştünüz mü? O da bu alanda oldukça ünlü bir doktor.
eren taştan yaptı ameliyatımı. Çok memnunum.Kime oldunuz ?
Keşke diğer hastaları da yazsada benim gibi revizyon olacaklara yol gösterseler.eren taştan yaptı ameliyatımı. Çok memnunum.
Revizyon mu oldunuzBen kalın deriliyim dün ameliyat oldum meltem hastanesi gökalp dizdar oldum.düşünüyosanız doktorla görüşebilirsiniz.ben şuan çok acı çekiyorum inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?