Revizyon hastaları

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Barış çakıra revizyon olan yok mu hic?3 ay sonra anlarimda yapıp yapmadığını ama ben meraktayım.revizyon hastası varsa ben oldum memnunum ya da değilim desede banada yol gostersene.bu kadar övülen doktorun niye hiç hastaları konuşmuyor.yazsanlarda artık bilsek barış cakir revizyon yapıyor mu yapmıyor mu

Heralde sorunlu hiç bir burnu yapmıyor. Kalın derilileri de geri çeviriyor zaten. Kötü sonuçlar ortaya çıkarsa popülaritemi koruyamam diye heralde.
Bende açıkçası gerçeklik payi oldugunu düşünüyorum çünkü herkes ayni şeyi söylüyor.herkes mi dedikodusunu yapiyor herkes mi yalan söylüyor bence imkansız neyse zaten başka doktorlar araştırıyorum bana deneyimli doktor lâzım revizyon bile yapmayan doktordan hayır gelmez hele kalin derili diye yapmamak akil kârı bir iş değil.başka doktorlar paylaşıyor gayette güzel oluyor boyle saçmalık olabilir mi kalin derili diye ameliyat etmemek çok ilginç gerçekten.bu ara suleyman taşı instagramda takip ediyorum başarılı gibi ama yinede bilemiyorum iyi yapabilir mi

Dünya üzerindeki eeen kalın deri zencilerin ve Amerikada onların bile burunlarını yapıyorlar ve süper oluyor. Yapılamaz demek ben beceremiyorum demek aslında. Kolay burnu yap sonra herkesin gözünde 'Barış Bey harikaa yapıyooooooooo' ol. Herkes o kadar hasta seçerek harika yapabilir.

Dünya üzerindeki eeen kalın deri zencilerin ve Amerikada onların bile burunlarını yapıyorlar ve süper oluyor. Yapılamaz demek ben beceremiyorum demek aslında. Kolay burnu yap sonra herkesin gözünde 'Barış Bey harikaa yapıyooooooooo' ol. Herkes o kadar hasta seçerek harika yapabilir.
Size katılıyorum hasta seçen doktor nasıl bu kadar ünlenmiş anlamıyorum hiç harika falan değil burun yapısına hakim olan işini bilen doktor revizyonuda yapar bu dünyada mucize diye birşey yok bilgiyle yetenekle hersey çözülüyor bilgisi olan doktorlar harika işler çıkarıyor.insanlarada doktor överken biraz ölçülü olmalarını tavsiye ediyorum hangi akılla yaptığı birkaç işle ölçüsüz övüyorlar doktoru.ben burda bir kızda gördüm barış çakır yapmış amaliyatı bildiğin burnunda kemer kalmış zaten bunu gorunce şüpheye düştüm en iyisi farklı seçenekler araştırmak

Barış Çakır'a revizyon için görüşmeye gittik. Gerek yok revizyona dedi, her gün ekran karşına çıkan biri olmadığı için arkadaşım ameliyata gerek yokmuş. sanırım yalnızca ünlüler önemli onun için. diğerlerinin kendisini nasıl hissettiği önemli değil.

çok ilginç.

Barış Çakır'a revizyon için görüşmeye gittik. Gerek yok revizyona dedi, her gün ekran karşına çıkan biri olmadığı için arkadaşım ameliyata gerek yokmuş. sanırım yalnızca ünlüler önemli onun için. diğerlerinin kendisini nasıl hissettiği önemli değil.

çok ilginç.
Arkadaşınızın burnunu görmediğim için birşey söyleyemiyorum belkide gerçekten ihtiyacı yoktur bazi hastalar fazla takıntılı problem olmasa da revizyon istiyorlar doktorun doğruya yöneltmesi iyi bir durum.aksine her ameliyatı yapan doktor hatalı.işin içyüzünü bilmeden birşey söyleyemiyorum

Arkadaşınızın burnunu görmediğim için birşey söyleyemiyorum belkide gerçekten ihtiyacı yoktur bazi hastalar fazla takıntılı problem olmasa da revizyon istiyorlar doktorun doğruya yöneltmesi iyi bir durum.aksine her ameliyatı yapan doktor hatalı.işin içyüzünü bilmeden birşey söyleyemiyorum

Barış bey ve bu forumda çok ünlü çok güvenilir bir doktor da bana da ameliyat yapmayı kibarca kabul etmedi Burnum kalın ve revizyon olacak. O kadar açıkki ameliyat etmek istemedkleri. Bi tanesi hiç bi değişiklik olmaz kabul etmiyorum yapmayı dedi, barış bey de ameliyata gerek yok dedi. Ama kesinlikle ameliyat olmayı gerektiren bir burnum var. Ufacık bir problemden kapris yapıp, mükemmeliyetçi davranıp revizyon düşünmüyorum yani. bir görüntü sıkıntısı var burnumda ve nefes problemim. Ama ben yine de kendilerne teşekkür ediyorum. Sonuçta başarısız olcaklarını düşündükler halde yaparız diyip beni bir kez daha maddi manevi üzebilirlerdi. Ama şöyle de bir gerçek var ben işlerni beğensem de kimseye gönül rahatlığıyla önermem çünkü bu işte marifet biraz da sorunlu burnu yapabilmekte. Kalın derili burun deişmez mantığını hiç anlamş değilim

Barış çakıra revizyon olan yok mu hic?3 ay sonra anlarimda yapıp yapmadığını ama ben meraktayım.revizyon hastası varsa ben oldum memnunum ya da değilim desede banada yol gostersene.bu kadar övülen doktorun niye hiç hastaları konuşmuyor.yazsanlarda artık bilsek barış cakir revizyon yapıyor mu yapmıyor mu
Siz revizyon için doktor bulabildiniz mi acaba

Siz revizyon için doktor bulabildiniz mi acaba
Bulamadım barış çakır yapmadı çok kötü bir burun olduğu için.yuzde 60 düzelir yine bu hale gelir kıkırdaklar tutmaz dedi.burnu kanser nedeniyle alınmış hastalar ile burnumu aynı gördü aynen böyle söyledi. ameliyatı yaparız bu sefer daha kötü olur hastalıklı gezersin dedi olma dedi.ben ağladım o konuştu.çok kötü burnum var ama ameliyat olmadan nasıl yaşarım başka doktor kimde var dedi böyle birşey.senin adına da üzüldüm çok iyi anlıyorum böyle çaresiz kalmak çok üzücü.şimdi başka doktorlar araştırıyorum tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı.bu arada burnum estetik ameliyatla bu hale geldi ilk ameliyatı yapan doktora hakkım helal değil.

Barış bey ve bu forumda çok ünlü çok güvenilir bir doktor da bana da ameliyat yapmayı kibarca kabul etmedi Burnum kalın ve revizyon olacak. O kadar açıkki ameliyat etmek istemedkleri. Bi tanesi hiç bi değişiklik olmaz kabul etmiyorum yapmayı dedi, barış bey de ameliyata gerek yok dedi. Ama kesinlikle ameliyat olmayı gerektiren bir burnum var. Ufacık bir problemden kapris yapıp, mükemmeliyetçi davranıp revizyon düşünmüyorum yani. bir görüntü sıkıntısı var burnumda ve nefes problemim. Ama ben yine de kendilerne teşekkür ediyorum. Sonuçta başarısız olcaklarını düşündükler halde yaparız diyip beni bir kez daha maddi manevi üzebilirlerdi. Ama şöyle de bir gerçek var ben işlerni beğensem de kimseye gönül rahatlığıyla önermem çünkü bu işte marifet biraz da sorunlu burnu yapabilmekte. Kalın derili burun deişmez mantığını hiç anlamş değilim
Elbette önemli olan zor sorunlu kötü burunları yapmak.hele kalın derili diye yapmamak çok ilginç.

Kesinlikle haklısın.

Ben kalın deriliyim dün ameliyat oldum meltem hastanesi gökalp dizdar oldum.düşünüyosanız doktorla görüşebilirsiniz.ben şuan çok acı çekiyorum inşallah geçer

Ben kalın deriliyim dün ameliyat oldum meltem hastanesi gökalp dizdar oldum.düşünüyosanız doktorla görüşebilirsiniz.ben şuan çok acı çekiyorum inşallah geçer
Ameliyattan sonra çok ağrı olmuyor diye biliyorum senin burnun mu agiriyor çok morluk şişlik oldumu.

Kemiğinle çok oynandıysa ağrı olabiliyor. Benim acı eşiğim çok çok yüksektir ona rağmen ağrımıştı. Ama tabi ağrıları çekmemin sonucu hüsran oldu o da ayrı bi konu:)

Merhaba! Resminizi görebilir miyim lütfen özelden mesaj atabilir misiniz

Fotoğraf paylaşmıyorum ama actigim konularda 1 2 tane sadece burun ucu fotosu var.erzurumda yaşıyorum burada oldum.barış çakır anlamadım çözemedim ne oldugunu dedi.normal değil burnum.
Geçmiş olsun çok. Ben de alışamadım burnuma. Üç ay oldu bugün

Back
X