Revizyon icin bilgiye ihtiyacim var

ihtiyaç olarak görüyorsan tekrar yaptır ama zaten güzel burnum ama daha güzel olur diyorsan hiç elletme derim doktorların 10-15 dk rötuş dediği bildiginiz burun ucu ameliyatıdır baska bisey oldugunu sanmıyorum

Eskidenn var olmayan asimetriler var ne yazik ki ya. Ucu gercekten cok yamuk. Burda burnum yamuk diye uzulenleri gorup sasiriyorum mesela. Ufacik bi noktayi takanlar var. Benimki oyle degil maalesef.

Eskidenn var olmayan asimetriler var ne yazik ki ya. Ucu gercekten cok yamuk. Burda burnum yamuk diye uzulenleri gorup sasiriyorum mesela. Ufacik bi noktayi takanlar var. Benimki oyle degil maalesef.

canım bende de asimetriklik var,biraz dikkatli bakınca anlaşılıyor,hatta ilkini bir arkadaşım farketti ben değil,bir de fotoğraflara
çok belli oluyor,deliklerimin biri büyük biri küçük,birde tam 90 derece yapmış,yandan uzun duruyor,sen karar verebildinmi olacakmısın??

canım bende de asimetriklik var,biraz dikkatli bakınca anlaşılıyor,hatta ilkini bir arkadaşım farketti ben değil,bir de fotoğraflara
çok belli oluyor,deliklerimin biri büyük biri küçük,birde tam 90 derece yapmış,yandan uzun duruyor,sen karar verebildinmi olacakmısın??

ben 6. ayı bekliyorum,aynı doktora olucam,fakat korkuyorumda..ameliyat sonuçta,rötuş diyorlar ama ben hiç duymadım nasıl oluyor ve basitmi oluyor gerçekten bu ameliyat????

ben 6. ayı bekliyorum,aynı doktora olucam,fakat korkuyorumda..ameliyat sonuçta,rötuş diyorlar ama ben hiç duymadım nasıl oluyor ve basitmi oluyor gerçekten bu ameliyat????

Bilmiyorum. Doktorum hic ama hic yanasmiyor. Ama farkinda iste sorunun surana bastir falan diyip duruyor hala 8 ay olmus ne bastirmasi artik. Kemer givi bisey cikti cunku bir de. Gulerken de eskisi gibi dusmeye basladi yine. Olursam biraz daha erteliycem. Cikabilecek tum sorunlar ciksin ortaya. 6 ay da yetmedi cunku. Hala degisiyor.

Bilmiyorum. Doktorum hic ama hic yanasmiyor. Ama farkinda iste sorunun surana bastir falan diyip duruyor hala 8 ay olmus ne bastirmasi artik. Kemer givi bisey cikti cunku bir de. Gulerken de eskisi gibi dusmeye basladi yine. Olursam biraz daha erteliycem. Cikabilecek tum sorunlar ciksin ortaya. 6 ay da yetmedi cunku. Hala degisiyor.
Merak ettim nasıl oldu burnun sürekli değişiyor diyordun nasıl oldu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Revizyon zor surec de ben daha kesin karar dahi veremiyorum. Doktorum rotus yapariz deseufak tefek seylerle duzeltebilse acayip mutlu olucam. Baska doktor da bambaska burun demek sanirim gozum korkuyor buna ne zor alistim kimse fark gormemesine ragmen.
Ustelik yakinlarima soyleyemedim bile. Erkek arkadasima actim konuyu simariklik yaptigimi yapilan isten pismanlik duyacagimi soyluyor o da. Ne dese cikiyor boyle seylerde beni benden iyi biliyor. Kafam epey karisik.

ben revizyonun ayni doktora olmasi karsitiyim benm burun ucum orantisiz burun sirtim kaymis sol cikik sag gocuk nefes alamiyorum dogru durust 4. ayim ama zaten bu burun duzelmez bende revizyon istiyorum kesin yaptiricam bu burun benim deil onceki burnumu ozluyorum desem yeridir cevremdeki kimsede yakistirmiyo bile..emre ilhan ilk sirada aklimda abdulkadir gokselde iyi diyolar fatih dagdelen falan nazim cerkes ama fiyatlar hakknda hicbilgim yok 6 ay olsun arastriicam sen kendini daha iyi hssttrceksen yaptir derm

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar oturdum dusundum. Bugun eski fotograflarimi gormemle artik kesin karar verdim ben surekli bunu takip uulmektense revizyon olmaya karat verdim. Burnumda alinla birlestigi yerde gocukluk vardi ve gulunce ucu dusuyordu doktora bu sikayetle gittim ben. Deviasyon ve estetik oldum. Ciktim basta yanlardan goruntusune bayildim burnumun kimse fark etmedi degisimi soylemediklerim disinda ama memnun sayilabilirdim. Tabi ki onden bir seye benzemiyordu malum sislikler. Artik 7 ay oldu. Burnum onden eskisine gore gercekten cok kotu durumda. Ecis bucus bi sekli var. Ustelik bilinen basarili ameliyatlari olan bir profesore oldum ameliyatimi. Yandan da tuhaf cikintilar var. Abartmiyorum seklinj gercekten.
Bu durum cok canimi sikiyor hic bir seye kendimi veremiyorum.
Sizce eski doktorumdan mi istemeliyim bu duzeltmeyi yeni bir doktor mu bulmaliyim? Zorlugu nedir bu burun ucu revizyonunun lutfen bilenler yardimci olabilir mi?

Yazdıklarınızı okuyunca merak ettim revizyonunuzu oldunuz mu acaba? Bende görüntüden memnun olmayan biri olarak revizyon düşünüyorum henüz araştırmalara başladım

Bende sürekli bunu düşünüyorum. Daha yeni ameliyat olmama rağmen ruhsal olarak çöktüm. Adı duyulmamis önceki ameliyatlarini görmediğiniz doktorlara asla olmayın. Inanin burnunu begenme mesi çok kötü bişey. Ben hayattan soğudum hergün sadece yeni bi doktor ariyorum

Bende sürekli bunu düşünüyorum. Daha yeni ameliyat olmama rağmen ruhsal olarak çöktüm. Adı duyulmamis önceki ameliyatlarini görmediğiniz doktorlara asla olmayın. Inanin burnunu begenme mesi çok kötü bişey. Ben hayattan soğudum hergün sadece yeni bi doktor ariyorum

inan yalnız değilsin ne yaşadığını anliyorum sirf psikolojinin nasil bi durumda oldugunu bildigim icin rahatlatmak istiyorum seninle aynı durumu yaşıyorum olalı 2hafta oldu.ailemin bakışlarını kaçırması burun deliklerimin önden görünmesi.eskiden uzun bi burnum vardi o halini bile özledim.banada revizyon için önerileriniz lazım beklentim ne olmalı revizyondan? Uzatılabilir mi örneğin yardım lütfen...

Revizyon olayı çok zor. çünki burun bu. beyinle bağlantısı olan bir organdır burun. fonksiyonu çok önemlidir. allah korusun türlü problem ortaya çıkabilir ameliyat sonucunda. basınç duyarlılığı, sık hastalanma vs. çok büyük risk . ama ne yazıkki güzelliği en önemli olan organ burun. insanı çok değiştiriyor güzel bir burun. çok gözünüze batıyorsa yaptırın estetik. ama doktor seçimi çok önmli. Benim burnumda septum deviasyonu vardı . Burnumu Hacettepe Üni'dePrf. Dr Ömer Taşkın Yücel çok kötü yaptı.:stop: :63:Eğrilik asimetsi, çökme ne ararsan var. Yarar yerine zarar gördüm. Keşke ogün ayağımı kırıp ameliyata gidemeseydim. Bir çok ünlü doktorla görüştüm hiç biri burnumu kıkırdak kalmamış diye beğenmedi. Bende korkuyorum iyi yapamayacaklar diye. Hiç içime sinen birtane yok. çünki bence çok zor bir olay bu. doktorlar da söz vermiyor zaten. son şansım diye düşünüyorum. şu da önmli bir nokta bence içi simetrik olmayan bir burunun dışıda güzel olmaz.:KK20: İlk başlarda hatta ilk bir yıl burnunuzu beğenebilirsiniz. :KK64:ama 6 aydan itibaren şişlikler indikçe burun kendini gösterir.o_O 5-6yıl sonra hala memnunsanız bence başarılıdır. 10 yılda tanınmaz hale gelebilir.:KK53: Gerçek bir Revizyon DR arıyorum arkadaşlar. :KK31:Çevrenizdeki beğendiğiniz sonuçları paylaşır,, bizide yönlendirirseniz sevinirim.

Bende kendimi çok kötü hissediyorum. Sorun nedir bilimsel olarak aciklayamam ama ucu felaket uzun üstü ise basık. Nasıl yaptı bunu anlayabilmis değilim. Bence kesinlikle tavsiye edilen bi doktora olmalısın. Maddi olarak da çok büyük bi yük. Allah yardimcimiz olsun. 25 yaşındayım evlenmek falan hayal oldu bana artık mahvetti genç güzel yillarımi

Bende eski burnu uzun biri olarak ameliyattan sonra kısa,kalkik,önden bakildiginda delikleri maymun gibi gorunen yuzumu farkli gösteren bi burna sahip oldum.benim gibi bi durumla karsilaşmiş ve revizyon olup burun deliklerini kapatip ucunu uzatabilme ihtimali hakkinda bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.revizyonla giderilebilecek bi problem midir? Ayrica goz altlarimda kemik gibi sert biseyler var burnun her iki tarafindada elleyince ufak cikintili biseyler geliyo.göz cukuru oluşturuyo isiklar altinda dahada belli oluyor.revizyon olanlar lütfen yorum yönlendirme bilgi bekliyoruz..

Revizyon olayı çok zor. çünki burun bu. beyinle bağlantısı olan bir organdır burun. fonksiyonu çok önemlidir. allah korusun türlü problem ortaya çıkabilir ameliyat sonucunda. basınç duyarlılığı, sık hastalanma vs. çok büyük risk . ama ne yazıkki güzelliği en önemli olan organ burun. insanı çok değiştiriyor güzel bir burun. çok gözünüze batıyorsa yaptırın estetik. ama doktor seçimi çok önmli. Benim burnumda septum deviasyonu vardı . Burnumu Hacettepe Üni'dePrf. Dr Ömer Taşkın Yücel çok kötü yaptı.:stop: :63:Eğrilik asimetsi, çökme ne ararsan var. Yarar yerine zarar gördüm. Keşke ogün ayağımı kırıp ameliyata gidemeseydim. Bir çok ünlü doktorla görüştüm hiç biri burnumu kıkırdak kalmamış diye beğenmedi. Bende korkuyorum iyi yapamayacaklar diye. Hiç içime sinen birtane yok. çünki bence çok zor bir olay bu. doktorlar da söz vermiyor zaten. son şansım diye düşünüyorum. şu da önmli bir nokta bence içi simetrik olmayan bir burunun dışıda güzel olmaz.:KK20: İlk başlarda hatta ilk bir yıl burnunuzu beğenebilirsiniz. :KK64:ama 6 aydan itibaren şişlikler indikçe burun kendini gösterir.o_O 5-6yıl sonra hala memnunsanız bence başarılıdır. 10 yılda tanınmaz hale gelebilir.:KK53: Gerçek bir Revizyon DR arıyorum arkadaşlar. :KK31:Çevrenizdeki beğendiğiniz sonuçları paylaşır,, bizide yönlendirirseniz sevinirim.

Forumdan facebookta olanlardan gordugum kadariyla emre ilhan i basarili buluyorlar bende 2sene icinde olmayi dusunuyorum butun zorluklariyla.bu arada emre ilhanin reklamcisi vs degilim oldugunu dusundugum cok kullanici yorumu okudum.ben bildiginiz gercegim baska doktorlarida ariyorum icime sinip eski haline yakin bi burnu kim yapabilir diye arastirmaktan bi hal oldum.iyi iş cikar umuduyla doktorlardan neler umuyoruz bize geri donusleri hayatimizi ilerletebilmemiz icin caldiklari psikolojimizi toparlamamiz oluyor.cevre başli basina ayri bir sorun zaten.kacip issiz bi adada yasam devam ettirilecek cinsten

Bende kendimi çok kötü hissediyorum. Sorun nedir bilimsel olarak aciklayamam ama ucu felaket uzun üstü ise basık. Nasıl yaptı bunu anlayabilmis değilim. Bence kesinlikle tavsiye edilen bi doktora olmalısın. Maddi olarak da çok büyük bi yük. Allah yardimcimiz olsun. 25 yaşındayım evlenmek falan hayal oldu bana artık mahvetti genç güzel yillarımi
Ah Cnm bnm seni okadar iyi anlıyorum ki kaderimizi bile değiştirdiklerinin farkında değiller. Biz unutuyoruz insanlar hatırlatıyor . biz unutuyoruz fotoğraflarda öylebir bağırıyorki o yamukluklar. Dr araştıracağız yapacak bişey yok. Gerçekten özenli yapılsa zor olduğunu sanmıyorum zor olan dr özenirmi meselesi. Bir ünlü ile bir tutulduğumuzu pek sanmıyorum ben . ozamanda şans oluyor. Bol şans artık bize :)

Bu konu hakkinda daha önce revizyon olanlar yardimci olabilirler mi lütfen.hayattan soğumak insanlardan kaçmak tabirlerini bilen kişilerdir bunlar.revizyon olmuş kisilerede tek tek yaziyorum fakat hesaplar cok eski kullanilimis.aktif olanlarinizdan yardimci olabilicek yok mu

Mecdiyeköy de bir dr sanırım iyi idi malesef ismini hatırlamıyorum. Bilen varmı arkadaşlar ? Mecdiyeköy metrobüs durağına yakın bir yerde yaşı ilerlemiş bir prf dr vardı ama isim :((( bulamadım tekrar

Mecdiyeköy de bir dr sanırım iyi idi malesef ismini hatırlamıyorum. Bilen varmı arkadaşlar ? Mecdiyeköy metrobüs durağına yakın bir yerde yaşı ilerlemiş bir prf dr vardı ama isim :KK43:(( bulamadım tekrar

Dedigin yeri bilmiyorum fakat tavsiyem yaşı ilerlemiş dr.lardan heleki prof.lardan uzak durun yani prof.lardan ziyade op.dr. uzmn.dr.yeni nesil oldukları için hem kbb kismini hemde estetik kismini halledebilenleri tercih edin.kbb dr.larini tek basina sinuzit tedavisi icin önerebilirim ancak

Dedigin yeri bilmiyorum fakat tavsiyem yaşı ilerlemiş dr.lardan heleki prof.lardan uzak durun yani prof.lardan ziyade op.dr. uzmn.dr.yeni nesil oldukları için hem kbb kismini hemde estetik kismini halledebilenleri tercih edin.kbb dr.larini tek basina sinuzit tedavisi icin önerebilirim ancak
memnun kalanlar keşke paylaşsalar dr isimlerini. fotolarını koysalar. gerçekten hem sağlık hem kendini iyi hissetme bu . minettar oluruz. mecidiyeköydeki dr komik olacak belki ama görüşmeye giden varsa eşi afrikalı idi bu erkek doktorun. ameliyatlarından ansiklopedi yapmıştı. bu doktoru bilen varsa ben tekrar görüşmeye gitmek istiyorum.

benim de ayni
sorunlar var cok kotu oldu burnum ne kemik kaldi ne de kikirdak ama derim de cok ince burnum oturdukca gocuk yeri egri yeri ortaya cikiyor revizyondan cok korkuyorum herkes burnunu yok edersin diyor

Back
X