Revizyon icin bilgiye ihtiyacim var

Revizyonda koyulan kikirdaklar eriyor diyorlar bir bilginiz var mi bi de lutfen ilk bastaki yaptigimiz doktor hatasini simdi yapmamk icin bana yardim edin isinin ehli doktorlar onerin lutfen artik paradan gectim sagligimi kazanmak istiyorum guzel bi burundan da gectim normal bi burun istiyorum :(

Iyi bi doktora olmak istiyorsanız en az 10 bini gözden çıkarmak gerekiyor sanırım. Bende Abdülkadir Göksel düşünüyorum. Emre ilhan da çok iyi bi doktormuş ama çok geç tarihe randevu veriliyor. Mayisa randevu verdi ve ameliyat tarihini de mayısta 6 ay sonraya falan verebilirmis görüştükten sonra. Bir yıl ediyor ve ben o kadar beklemek istemiyorum.

Muhammet Dilber ameliyatlari cok basarili canim onu arastiriyorum simdi.. Fiyatlari hakkinda hicbir fikrim yok..

Birde Teoman Dogan a email attim ama fiyat hakkinda bilgi vermedi.

Evet Emre bey cok populer anlasilan, fiyatlari 15,000 basliyomus ve ben yurt disindayim 2 kez gelemem dememe ragmen, 2 kez gitmek gerekiyomus. eledim.

Ben yine de randevu aldım emre beyden. Abdülkadir Göksel e revizyon olan çok hasta var burda o yüzden onu düşünüyorum. Muhammet beyle de goruscem galiba fikir almak için. Ne zaman olmayı düşünüyosun

Benim tatilim Haziran - Temmuz arasi. Gelecek yil.

Eger Emre beyler 2 kez mecbur gelceksin demeselerdi cok iyi olurdu.. Sana mesaj aticam canim bakarmisin?

Revizyonda koyulan kikirdaklar eriyor diyorlar bir bilginiz var mi bi de lutfen ilk bastaki yaptigimiz doktor hatasini simdi yapmamk icin bana yardim edin isinin ehli doktorlar onerin lutfen artik paradan gectim sagligimi kazanmak istiyorum guzel bi burundan da gectim normal bi burun istiyorum :KK43:

Revizyonda koyulan kikirdaklar kendi vücudunuzdan alininca erimiyor.revizyon ameliyatlari zaten başli başına zor olduğu için işinin ehli doktor yaptiginda hangi deformasyonun olacagini bildiği için nereden kikirdak alinacagini biliyor.kaburga ya da kulak arkasindaki kikirdagi nereye ne şekilde konulacagini bilmek erimeye sebebiyet vermemiş olur.iş kesinlikle doğru ve işnde çok iyi doktoru bulmak

Revizyonda koyulan kikirdaklar kendi vücudunuzdan alininca erimiyor.revizyon ameliyatlari zaten başli başına zor olduğu için işinin ehli doktor yaptiginda hangi deformasyonun olacagini bildiği için nereden kikirdak alinacagini biliyor.kaburga ya da kulak arkasindaki kikirdagi nereye ne şekilde konulacagini bilmek erimeye sebebiyet vermemiş olur.iş kesinlikle doğru ve işnde çok iyi doktoru bulmak
peki hazır kıkırdak olayı nasıl? kadavradan alınan? ben de revizyon olucam ama bana kıkırdak eklenmicek fazlası var eksiği yokmuş burnumun:) bir arkadaşıma kıkırdak gerekiyor onun için merak ediyorum

peki hazır kıkırdak olayı nasıl? kadavradan alınan? ben de revizyon olucam ama bana kıkırdak eklenmicek fazlası var eksiği yokmuş burnumun:) bir arkadaşıma kıkırdak gerekiyor onun için merak ediyorum

Hazır kikirdak denilenler aparatlar gibi düşünün. başka türlü canlılardan alınabiliyor hayvan (veya dediginiz gibi kadavra vs) fakat belirli bi süre sonra vücut kendi yapisinda olmayan şeyi kabul etmiyor kaynaşmıyor yani ve dışari atmaya calisiyor.enfeksiyonlar mi dersiniz şekilsel deformasyonlar mi dersiniz paikolojik tarafi zaten yipratici.yani tavsiyem vücudunuzdan kikirdak alabilecek bi çalışma yapilmasi

Ben de yaklaşık 5-6 hafta önce Kasım sonu Aralık başı gibi revizyon oldum. Şikayetim Burun kemiğinin aşırı törpülenmesi sonucu çöküntü, ilk ameliyatın 3. yılından sonra burun ucundaki kıkırdakların belirgin şekilde öne doğru çıkması (1. yılda çok güzeldi doğal bir burundu zamanla kıkırdaklar, yumuşayan deride belirginleşip hafif öne doğru çıkıntı yapınca biraz kötü bir görüntü olmaya başlamıştı) ve de burun ameliyatı iziydi.

Revizyonda istediğim tek şey şeklin fazla değişmeden derinin parlamamasını sağlayacak şekilde doğal bir burundu. Burun sırt kemiği alındığı için oraya fasya (temporalis fascia graft) konuldu. Şuan ameliyatın 5-6. haftaları içerisindeyim burun sırtı şuan iyi gibi görünüyor. 2. ameliyata ve ilk ameliyatın çöküntü bölgesindeki derisi zamanla parlamış olduğu için burun sırtı derisinde hafif bir parlama ve hafif bir kızarıklık var. Burun ucu ve burun kanatları kıkırdakları doğal gibi görünüyor, burun ucu şekli değişmedi sadece o çıkıntı biraz giderildi ve kıkıraklarda bir rötüş yapıldı. Detayını tam bilmiyorum ama kıkırdaklar inceltilmiş olabilir ya da ona göre rekonstrüksiyon yapılmış olabilir.

Burun izi şuan var ve contractubex ile kelo-cote'yi deniyorum. Contractubex'i bıraktım bir süreliğine, Kelo-Cole'yi deneyeceğim açık burun ameliyatı izi (open rhinoplasty incision scar) için.

Ama deneyimlerim şunu gösteriyor, eğer şimdiki aklım olsa estetik cerrahların 1 km yanından geçmezdim. Burun ameliyatı olacaklar çok iyi düşünmeliler, Estetik cerrahların çoğu size psikolojik stress testi yapmıyor. Ameliyattan sonra psikolojiniz çökebilir, iş yapamayacak, sokağa çıkamayacak, ailenizle kavgalı bir hâle gelebilirsiniz. Hayâtınızı kendinize zindân edebilirsiniz, burun psikolojinizi sandığınızdan çok daha etkiler. Ameliyat olacaksanız, ameliyatın doğallığı, ameliyat izinin belirginliği gibi hususlara dikkat edin... Tavsiyem, çok çok büyük sorun yoksa ameliyat olmayın, çok çok büyük sorununuz varsa da 2-3 kere düşünün.
kesinlikle katılıyorum benim hayatım mahvoldu resmen:( okadar pişmanım ki:(

canım bende de asimetriklik var,biraz dikkatli bakınca anlaşılıyor,hatta ilkini bir arkadaşım farketti ben değil,bir de fotoğraflara
çok belli oluyor,deliklerimin biri büyük biri küçük,birde tam 90 derece yapmış,yandan uzun duruyor,sen karar verebildinmi olacakmısın??
aynı sorunlar bende de var 6 ay oldu ameliyat olalı ve revizyon için kesin kararlıyım çünkü ben nefesimi de kaybettim:(

benim de ayni
sorunlar var cok kotu oldu burnum ne kemik kaldi ne de kikirdak ama derim de cok ince burnum oturdukca gocuk yeri egri yeri ortaya cikiyor revizyondan cok korkuyorum herkes burnunu yok edersin diyor
Biraz geç oldu cevap ama olsun yazayım dedim . Aynen cnm ince derili iken revizyon daha zor bence çünki ne var ne yok belli ediyor burun.

Bnce aynı doktora kesinlikle olmayın daha beter duruma geliyor arkadaşım oldu ..daha kötü hale geldi ayrıca 15 dk küçük işlem dediklerine aldanmayın yine anastezi yine tampon vs..gözümüzü korkutma mak için öyle diyorlar bende revizyon olucsm muhammet beye ayrıca revizyon Dr seçerken çok dikkat edilmeliymis yoksa sonuç kötü okablrms

Back
X