bu doktorların hepsi gayet başarılı emre ilhanla ön görüşme yapmıştım ücret çok geldiği için ona olmadım, çok fazla ameliyat yaptığı için başarısız hastalarına da rastlanıyor bu ameliyatlarda %5-10 arası başarısızlık riski var ve dr un ameliyat ettiği hasta sayısı yüksek olunca haliyle başarısız olduğu hastaların sayısında da artış oluyor, abdulkadir göksel hakkında olumsuz bir şey duymadım gayet de başarılı buluyorum, selçuk inanlı ile de birebir görüştüm ama görüşmeden olumlu şeyler hissederek çıkmadım hatta başka bir yerde onun hakkında izlenimlerimi de yazmıştım, her ameliyatı için 5-6 saat sürer gibi konuşuyor bana senin ameliyatın 5-6 saat sürer demişti başka dr lar hiç böyle söylemedi ve 2,5 saatlik ameliyat geçirdim her neyse sanırım işini aşırı titizlikle yapıyor ya da süreyi yüksek söyleyerek farklı bir algı yaratmaya çalışıyor da olabilir, survivor Merve oflaz'ın burnunu o yaptı sanırım. maddiyat sorun değilse ve ben 3 ü arasında seçim yapacak olsam Abdulkadir Gökseli seçerdim, o da çok titiz çalışıyor ama dediğim gibi zaten dr lar neticede çok iyi ama mutsuz hastası 1 tane bile olacaksa o siz olabilirsiniz, burda başka etkenler devreye giriyor, herkesin istediği gibi burnu olsun insallah : )