T taciss Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2010 64 10 298 28 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi taciss #1 naci bey benim ameliyat oldu 1 yıl oldu,biraz oynayınca tekrar burnum şişiyor,burun tam iyileşmeden revizyon olmak risklimidir, Teşekkürler
naci bey benim ameliyat oldu 1 yıl oldu,biraz oynayınca tekrar burnum şişiyor,burun tam iyileşmeden revizyon olmak risklimidir, Teşekkürler
A asumanyener Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2011 28 0 93 İstanbul 6 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi taciss #2 taciss .!.: naci bey benim ameliyat oldu 1 yıl oldu,biraz oynayınca tekrar burnum şişiyor,burun tam iyileşmeden revizyon olmak risklimidir, Teşekkürler Genişletmek için tıkla... 1 yılda zaten iyileşmiştir.Ameliyat olmanızda sakınca yok bence
taciss .!.: naci bey benim ameliyat oldu 1 yıl oldu,biraz oynayınca tekrar burnum şişiyor,burun tam iyileşmeden revizyon olmak risklimidir, Teşekkürler Genişletmek için tıkla... 1 yılda zaten iyileşmiştir.Ameliyat olmanızda sakınca yok bence
O Op. Dr. Naci Celik Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 517 3 46 İstanbul 6 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi taciss #3 Merhaba, Öncelikle kendi doktorunuz ile görüşmenizi öneririm. Mesela kalın bir burun derisine sahipseniz hem ileşme süreniz hem de revizyon olma süreniz daha uzun sürer.
Merhaba, Öncelikle kendi doktorunuz ile görüşmenizi öneririm. Mesela kalın bir burun derisine sahipseniz hem ileşme süreniz hem de revizyon olma süreniz daha uzun sürer.