Söylediğiniz isimler oldukça tanınmış evet ama şöyle bir durum var, bunların bir kısmı benim gibi revizyon gereken zor (kalın derili, deviasyonlu) burunları geri çeviriyor. Yani işlerini şansa bırakmıyorlar, kolaya kaçıyorlar. İkincisi aşırı pahalılar var içlerinde, revizyon için baya fahiş rakamlar istiyorlar. Ben revizyonu Fethi Orak hocaya oldum, fiyat çok makuldü, kendisi artık para pul için değil (gerçekten ihtiyacı yok) zevk için sevdiği için hala mesleğini yapıyor. Ayrıca çok deneyimli, kendisinin öğrencileri artık profesör olmuş, 40 yıllık cerrahi tecrübe yabana atılmaz. Daha önce de bir üyeye cevap vererek yazmıştım, en önemlisi de etik değerler. Erkek arkadaşım tıp profesörü ve Fethi hocanın Cerrahpaşa’dan öğrencisi, bana sadece Fethi hocaya güvenirim dedi, ameliyat masasında durmayan aynı anda 3 masa çalışan plastik cerrahlar olduğun, bizzat gördüğünü söyledi. Olmadık vaatler veren, sorun çıkarsa arkasında durmayan, repütasyonu bozulmasın diye hastayı susturan plastik cerrahlar olduğunu söyledi ve en önemlisi bir doktor iyiyse uluorta çok reklama ihtiyaç duymaz ve yapmaz, yapan sadece çok para kazanmak istiyordur dedi. Sadece Fethi hocama güvenirim dedi. Ben çok memnunum, paylaşmak istedim.