Revizyon konusunda kararsızım

Nimooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
643
1.527
63
32
Kızlar, ben şubat 2022 yılında burun estetiği oldum, doğal bir burun isterken aşırı kalkık ve ucu uzun bir burnum oldu. Revizyon düşünüyorum ama fiyatlar gerçekten uçuk durumda. Bir yandan da bu burna çok zor alıştım, tekrardan psikolojik olarak beni yıpratacak bir süreç olacak revizyon. Size göstermek istedim burnumu. Artık burun ucumun ineceğini sanmıyorum.

B5805676-1463-4D2E-80C8-8320ACF9BD06.webp
3722714A-56E1-4E97-B05D-C6E4F3A8B7C5.webp
888F73F9-6AD3-4459-A418-5328949428D9.webp

Aynı dönem operasyon olmuşuz bende inmesini bekliyorum ama inmedi. Önden kötü görünmüyorsa sorun yok bence gayet güzel görünüyor yandan

Gayet guzel duruyor yuzunuzede yakismis . Bir saglik sikayeti ya da egrilik vs yoksa olmayin derim

Aynı dönem operasyon olmuşuz bende inmesini bekliyorum ama inmedi. Önden kötü görünmüyorsa sorun yok bence gayet güzel görünüyor yandan
Yok önden görüntüsüne alıştım da, yandan burnumun estetik olduğu çok anlaşılıyor ona kafayı takıyorum biraz sanırım. Daha doğal olması için revizyon mu olsam diyorum. Bi yandan da Allah’a şükür sağlık sorunum olmadı, bir kez daha bıçak altına yatmak biraz korkunç geliyor .

Yok önden görüntüsüne alıştım da, yandan burnumun estetik olduğu çok anlaşılıyor ona kafayı takıyorum biraz sanırım. Daha doğal olması için revizyon mu olsam diyorum. Bi yandan da Allah’a şükür sağlık sorunum olmadı, bir kez daha bıçak altına yatmak biraz korkunç geliyor. Sizin de mi bu kadar kalkık?

Gayet guzel duruyor yuzunuzede yakismis . Bir saglik sikayeti ya da egrilik vs yoksa olmayin derim
Teşekkür ederim. Yok yok çok şükür sağlık sorunum ya da eğriliğim yok. Sadece yandan çok yapay gibi duruyor fazla kalkık ve ucu fazla uzun

Arkadaşlar var mı başka yorum ? Burnumu indirtsem riskli olur mu?

Sakın dokunmayın çok güzel olmuş, millet kafayı yiyor düşük oldu diye . Ayrıca yine de doğal duruyor

Kesinlikle olmayın derim.İkinci ameliyatı ilk ameliyat gibi düşünmeyin.İkincisi büyük ihtimalle böyle pürüzsüz,gergin durmayacak.Ben oldum çok pişmanım.Düzeltelim derken daha kötüsü oldu.Burun ucum uzun mu acaba diyordum.Burun ucu asimetrisini düzeltmek için bilgim olmadan kısaltmış .İnanın havası kayboldu.Sırtta da bir sürü düzensizlik oluştu.Ön görünüm iyice bozuldu.Birkaç yıl bekleyin sonra duruma göre bakarsınız.Güzel olanı bozdum diye üzülmekten iyidir.

Bencede yandan hoş ve başarılı gözüküyor ama böyle kalkık burunların yandan ziyade önden nasıl durduğu burun delikleri duruşu vs siz memnunsanız bencede gerek yok yan profil hoş 👍🏻

Sakın dokunmayın çok güzel olmuş, millet kafayı yiyor düşük oldu diye . Ayrıca yine de doğal duruyor

Ya bazı açılardan bana hala çok tuhaf geliyor, ben de doğal burunları çok seviyordum ama belki böyle 3-5 sene sonra biraz zamanla iner burun ucum diyorum 🥲

Kesinlikle olmayın derim.İkinci ameliyatı ilk ameliyat gibi düşünmeyin.İkincisi büyük ihtimalle böyle pürüzsüz,gergin durmayacak.Ben oldum çok pişmanım.Düzeltelim derken daha kötüsü oldu.Burun ucum uzun mu acaba diyordum.Burun ucu asimetrisini düzeltmek için bilgim olmadan kısaltmış .İnanın havası kayboldu.Sırtta da bir sürü düzensizlik oluştu.Ön görünüm iyice bozuldu.Birkaç yıl bekleyin sonra duruma göre bakarsınız.Güzel olanı bozdum diye üzülmekten iyidir.

Evet bir de öyle korkum var, yani bu bi sene zaten öyle zor geçti ki, tekrar ameliyat olup da bir de daha da kötü olursa diye ödüm kopuyor o nedenle de kararsızım. Önden kendime alıştım bence kötü durmuyor. Şu yan alttan açıdan kendime yapay geliyor fazlaca foto atıyorum .

Öğretmen olduğum için çocuklar hep beni bu açıdan görüyor anlamsızca takıldım bu açıya.

Eklentiler

• DA8036FD-E15F-4AEE-83C6-7BCB86CC6D0A.webp
    DA8036FD-E15F-4AEE-83C6-7BCB86CC6D0A.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 111
  • B8D88CFB-B9B7-4313-B971-0A833EF85469.webp
    B8D88CFB-B9B7-4313-B971-0A833EF85469.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 111
Bencede yandan hoş ve başarılı gözüküyor ama böyle kalkık burunların yandan ziyade önden nasıl durduğu burun delikleri duruşu vs siz memnunsanız bencede gerek yok yan profil hoş 👍🏻
Teşekkür ederim, önden hiç bir rahatsızlık vermiyor bana alıştım. Yan alttan takıntım var sanırım burnuma karşı 😂

Bi de bu sene okullar açıldığında ödemli miydi neydi (aslında 9. Ayıydı burnumun ) öğrenciler sürekli burnunuz estetik mi diye sordular. Orda bi kafaya takmaya başladım.

Teşekkür ederim, önden hiç bir rahatsızlık vermiyor bana alıştım. Yan alttan takıntım var sanırım burnuma karşı 😂

Bi de bu sene okullar açıldığında ödemli miydi neydi (aslında 9. Ayıydı burnumun ) öğrenciler sürekli burnunuz estetik mi diye sordular. Orda bi kafaya takmaya başladım.
Tabiki fark olunca insanların dikkatini çekiyor düşünsenize kimse sormazsa bu seferde aşırımı doğal olmuş diye düşüncez nekadar doğal olsada bu ameliyat bir fark yaratsın diye oluyoruz sonuçta mutlumusunuz kimin ne dediği zerre ımrunuzda olmasın emin olun insanlar çok beğensede bi kusur mutlaka bulurlar güzel burnunuza bu arada beğenmeyenlerde olacak herkesşn tercihide zevkide farklı çokta takılmamak gerek👍🏻 🧚🏻‍♀️🌺

Tabiki fark olunca insanların dikkatini çekiyor düşünsenize kimse sormazsa bu seferde aşırımı doğal olmuş diye düşüncez nekadar doğal olsada bu ameliyat bir fark yaratsın diye oluyoruz sonuçta mutlumusunuz kimin ne dediği zerre ımrunuzda olmasın emin olun insanlar çok beğensede bi kusur mutlaka bulurlar güzel burnunuza bu arada beğenmeyenlerde olacak herkesşn tercihide zevkide farklı çokta takılmamak gerek👍🏻 🧚🏻‍♀️🌺
Teşekkür ederim ne kadar güzel bir yorum yazdınız. Evet her şey aslında en başta özgüvende ve kendini beğenmekte bitiyor resmen . Teşekkürler ☺️

Evet bir de öyle korkum var, yani bu bi sene zaten öyle zor geçti ki, tekrar ameliyat olup da bir de daha da kötü olursa diye ödüm kopuyor o nedenle de kararsızım. Önden kendime alıştım bence kötü durmuyor. Şu yan alttan açıdan kendime yapay geliyor fazlaca foto atıyorum .

Öğretmen olduğum için çocuklar hep beni bu açıdan görüyor anlamsızca takıldım bu açıya.
Bu açıdan yukarda duruyor ama ilk gönderdiğiniz normal açıda gayet güzel bence.Benim burnum doğal ama aşağıdan çekince o bile kalkık duruyor.Burunlar yandan %90 güzel, önden hep problemli oluyor.Sizinki önden de sorunsuzmuş.Sevdiğiniz yanları daha çoksa sevmediğiniz detayı da nazarlığı olsun bir süre.Ben hiç revizyonluk bulmadım burnunuzu :)

Back
X