- 4 Aralık 2018
- 59
- 7
- 16
- 35
- Konu Sahibi Hanimelikokusunergis
Revizyon yaptıran arkadaşlar ne zaman burnunuz çöktü ya da şikayetleriniz ne zaman ortaya çıkmaya başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyattan çıktıktan hemen sonra anladım maalesef doktor çok yetenekliydi (!)bozmuş bırakmış burnumu.subatta revizyon oluyorum.2 yıl önce ilk ameliyatı oldum.Revizyon yaptıran arkadaşlar ne zaman burnunuz çöktü ya da şikayetleriniz ne zaman ortaya çıkmaya başladı
Ilerde birşey olması yok denilecek kadar küçük bir ihtimal bence.ilk baştan belli oluyor sonuç.sadece şişlikler geçiyor şekli nasılsa öyle kalıyor.Allah yardımcın olsun. Ameliyat oldum çok korkuyorum revizyona gerek olur mu burnum düşermi diye 3 hafta oldu ama geriliyorum ya simdi bi sey yok ama ya ilerde bi sey olur mu diye
Bence şimdi sonuç iyiyse zamanla sadece şişlikler geçer burnun şekli aynı kalır.benimde sonuç iyi olsaydı bende sizin gibi düşürdüm birşey olur mu diye korkardım sizi anlıyorum bu konuda.Yuvarlak yaptı ucu bilye gibi böyle mi olucak diyorsun. Icim rahatladı sağ ol korkuyorum ikinci ameliyattan maddi olarakta karsilayaman
Revizyon hem riskli hem de ücretler çok yüksek belli bir sorun yoksa bence mükemmeli aramamak gerekiyor.Sekli kotu degil ama cok iyide degil
Teşekkür ederim inşallahİnşallah revizyonun çok iyi geçer. İstediğin gibi olur. Bu sefer mutlu olursun.şekline bayılmadım yuvarlak ve burun deliklerim gözüküyor ama korkuyorum revizyondan bi daha ameliyatin maliyetinide karsilayamam onun korkusuda var
Çökme, şekil bozukluğu hepsi kusurdur, anlamadım neyi soruyorsunuz tam olarak?Hata dediğin şekil bozukluğumu yoksa çökme gibi mi bide kaçıncı ayda böyle nefes alırsında burun delikleri kapanırya yani tam nefes olayı ne zaman olicak alıyorum ama tam degil 3. Haftam
Burun fotg koy buradaki arkadaşlar çok teçrübeli yaşadıklarından dolayı sana ne olacagını söyleyelim bakıncada az çok bellidir o sansürle yüzünü burnunu koyTesekkur ederim gereksiz bir evhamın içindeyim