Revizyon olanlar revizyon yaptırıcağınızı ne zaman anladınız?

Allah yardımcın olsun. Ameliyat oldum çok korkuyorum revizyona gerek olur mu burnum düşermi diye 3 hafta oldu ama geriliyorum ya simdi bi sey yok ama ya ilerde bi sey olur mu diye

Allah yardımcın olsun. Ameliyat oldum çok korkuyorum revizyona gerek olur mu burnum düşermi diye 3 hafta oldu ama geriliyorum ya simdi bi sey yok ama ya ilerde bi sey olur mu diye
Ilerde birşey olması yok denilecek kadar küçük bir ihtimal bence.ilk baştan belli oluyor sonuç.sadece şişlikler geçiyor şekli nasılsa öyle kalıyor.

Yuvarlak yaptı ucu bilye gibi böyle mi olucak diyorsun. Icim rahatladı sağ ol korkuyorum ikinci ameliyattan maddi olarakta karsilayaman
Bence şimdi sonuç iyiyse zamanla sadece şişlikler geçer burnun şekli aynı kalır.benimde sonuç iyi olsaydı bende sizin gibi düşürdüm birşey olur mu diye korkardım sizi anlıyorum bu konuda.

İnşallah revizyonun çok iyi geçer. İstediğin gibi olur. Bu sefer mutlu olursun.şekline bayılmadım yuvarlak ve burun deliklerim gözüküyor ama korkuyorum revizyondan bi daha ameliyatin maliyetinide karsilayamam onun korkusuda var

3. aydan sonra hatalar görünmeye başladı bende. Önce önemsemedim, sonra baktım gittikçe belirginleşiyor.
Hataların çok büyük kısmı ilk 6 ay içinde ortaya çıkıyor. 6 aydan sonra hata çıkan az.

Hata dediğin şekil bozukluğumu yoksa çökme gibi mi bide kaçıncı ayda böyle nefes alırsında burun delikleri kapanırya yani tam nefes olayı ne zaman olicak alıyorum ama tam degil 3. Haftam

Hata dediğin şekil bozukluğumu yoksa çökme gibi mi bide kaçıncı ayda böyle nefes alırsında burun delikleri kapanırya yani tam nefes olayı ne zaman olicak alıyorum ama tam degil 3. Haftam
Çökme, şekil bozukluğu hepsi kusurdur, anlamadım neyi soruyorsunuz tam olarak?
Nefes alış burun içi şişliğin ne zaman indiğine bağlı olarak değişir. Kiminde 3 ay, kiminde 6 ay.

İlk 6 ay burnum iyi oldu, kötü oldu demeyin. 6 ay geçsin biraz sabredin burnun durumu ortaya çıkıyor, ona göre de ne yapacağınıza karar verirsiniz. Benim deneyimim bu şekilde.

Ameliyat sonrası 1.5 ay geçip kontrole gittiğimde doktorun kapıdan girdiğimdeki yüz ifadesinden anlamıştım. Aynı doktora birde üstüne revizyon oldum. Şu an 3 ayımdayım. Yine olmadı kıkırdağım yukarı kalkıyor. Elim hep burnumda belki oturur umuduyla masaj yapıyorum. Şimdi 3. revizyon için tekrar doktor araştırıyorum.

Back
X