Revizyon oldum bakabilirmsnz (Resimli)

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-272
28
27
Lütfen yorumluyabilirmsnz 2 hafta önce ameliyat oldum ama sanki burun ucum bağımsız duruyor ucu top ve daha uzun bi görüntüsü var

Son düzenleme:
Yani hala ödemli ve simetri sağlanamamış fakat biraz isterseniz zaman verin bende ilk ameliyat olduğumda ödemli halini gördükçe ağlıyordum, şimdi 2,5 yıl oldu inanın o zamanlar boşu boşuna üzüldüğüm için kendime kızıyorum kendinize biraz zaman verin, sihirli değnek yok ki doktorların ellerinde bir dokunuşla ödemsiz mükemmel burun yapsınlar, kendinizi rahatlatın

Ben revizyon olduğunimda burnum insan içine çıkacak gibi değildi.Özellikle ön görünüm asla gerçeği yansıtmıyor.Bir yıla doğru normalleşmeye başladı.Çökük vb yoksa gerisini dert etmeyin düzeliyor :)

Burun delik şekillendirici kullanıyormusun? Bende 26 gün oldu ameliyat olalı burun deliklerim birbirinden farklıydı aparat kullandığım için ikisi aynı oluyor zaten her ameliyat olanın kullanması gerekiyor o aparati ilk 1 ay günde 2 saat arayla 2 saat takılı kalacak sonraki 3 ay geceleri sabaha kadar burunda kalicak gündüz takmican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…