Revizyon oldum bakabilirmsnz (Resimli)

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-272
28
27
Lütfen yorumluyabilirmsnz 2 hafta önce ameliyat oldum ama sanki burun ucum bağımsız duruyor ucu top ve daha uzun bi görüntüsü var

Son düzenleme:
Yani hala ödemli ve simetri sağlanamamış fakat biraz isterseniz zaman verin bende ilk ameliyat olduğumda ödemli halini gördükçe ağlıyordum, şimdi 2,5 yıl oldu inanın o zamanlar boşu boşuna üzüldüğüm için kendime kızıyorum kendinize biraz zaman verin, sihirli değnek yok ki doktorların ellerinde bir dokunuşla ödemsiz mükemmel burun yapsınlar, kendinizi rahatlatın❤️

Ben revizyon olduğunimda burnum insan içine çıkacak gibi değildi.Özellikle ön görünüm asla gerçeği yansıtmıyor.Bir yıla doğru normalleşmeye başladı.Çökük vb yoksa gerisini dert etmeyin düzeliyor :)

Burun delik şekillendirici kullanıyormusun? Bende 26 gün oldu ameliyat olalı burun deliklerim birbirinden farklıydı aparat kullandığım için ikisi aynı oluyor zaten her ameliyat olanın kullanması gerekiyor o aparati ilk 1 ay günde 2 saat arayla 2 saat takılı kalacak sonraki 3 ay geceleri sabaha kadar burunda kalicak gündüz takmican

Back
X