Kızlar Bugün revizyon ameliyatımın 4. günündeyim sizlere birkaç tavsiye birkaç da sorum olacak. Öncelikle revizyon araştırması yapan çok arkadaşım olduğunu biliyorum. Doktor bulmak gerçekten zor ben de aynı durumdaydım o yüzden soracaksınız ama su an bilen arkadaşlarım var doktoru fakat benim iyi ya da kötü demem için çok erken doktor adını çok ama çok memnun kakırsam mutlaka özelden isteyenlere yazarım. Şimdi tavsiyelerime gelince ameliyat olmadan doktorla en az iki kere görüşün Online görüşme gibi seçenekler bence doğru değil. Daha sonra ne istediğinizi anladığından hatta sizi dinlediğinden emin olun, yapacağı şeyleri net isteyin ve günde bence en fazla bir ameliyata giren doktora olun yoğun olmasın yani ve sosyal medyaya önem veren birine asla olmayın bence en çok dikkat edilmesi nokta orası ben de öyle oldu demiyorum ama bence siz dikkat edin. Gelelim sorularıma tüm vücudum ödemli su ananas hapından aldım ama başka önerisi olan var mı?
Diğer soru tamponları temizlerken daha çok tıkayan oldu mu bu basınç hissi beni öldürecek. Bugün daha iyiyim ama beklediğimden zor oldu
Diğer soru tamponları temizlerken daha çok tıkayan oldu mu bu basınç hissi beni öldürecek. Bugün daha iyiyim ama beklediğimden zor oldu