• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REVİZYON OLDUM

Kızlar fotoğrafları ekledim 1.ameliyatım profilimde var. Revizyonumun 1.ayı doldu inanılmaz kaşıntı ve ağrı devam ediyor normal mi bilmiyorum. Bir de burnum önden hala eğri sizce nasıl olmuş dürüst yorumlarınızı bekliyorum.
Çok güzel olmuş ben bayıldım burnunuza.doktorunuz kim acaba?

herkese merhaba tekrardan öncelikle herkese teşekkür ederim ben istanbul’da ameliyat oldum doktorumu özelden yazanlara söyleyebilirim. kaburgam ilk iki hafta inanılmaz ağrıdı fakat 1.aydan sonra çok rahatladım şu an kaburgamda hiç ağrı sızı yok diyebilecek kadar az. inanılmaz korkuyordum ama korktuğunuz gibi değil merak etmeyin. burnuma gelince kaşıntı ve inanılmaz ağrı devam ediyor doktorum herşey yolunda iyileşiyor diyo bakalım

Geçmiş olsun, hala Ağrı kaşıntı varsa normal değil. Ben seni eski konudan da hatırlıyorum çok minimal burun hatalarin vardı bende güzel ve doğal olmuş . İlk hali de kötü değildi bu arada.

herkese merhaba tekrardan öncelikle herkese teşekkür ederim ben istanbul’da ameliyat oldum doktorumu özelden yazanlara söyleyebilirim. kaburgam ilk iki hafta inanılmaz ağrıdı fakat 1.aydan sonra çok rahatladım şu an kaburgamda hiç ağrı sızı yok diyebilecek kadar az. inanılmaz korkuyordum ama korktuğunuz gibi değil merak etmeyin. burnuma gelince kaşıntı ve inanılmaz ağrı devam ediyor doktorum herşey yolunda iyileşiyor diyo bakalım
Bana yazar misin doktor ve fiyat bilgisi merak ediyorum usudjf

Back
X