evt kulaktan almış ben baktım anlayamadım belli bile dilll aldığı tam istediğim gibi oldu coook sükür
Merhaba bende de çökme var aşırı derece hem de. Ameliyatı 7ocak olarak düşünüyoruz doktor kaburgadan alıcam kıkırdak dedi ben kulaktan almasını istedim ama erdiğini yazmışsınız sizin ki öyle mi olduÇok çok geçmiş olsun ama inanın okuyunca şaşırdım normal bi durum değil.kulak kıkırdağı çökmede kullanılmaz.kullanılırsa belki 5 bilemediniz 10 20yıl sonra yeniden eriyip deforme olur.kıkırdaktan yapılanı çökme olmamasının garantisidir keşke iyi araştırsaydınız diyicem ama kötü bişeyde söylemek istemiyorum kimseye.burun mahfediyo bizi bende magdur biri olarak söylüyorum
Merhaba bende de çökme var aşırı derece hem de. Ameliyatı 7ocak olarak düşünüyoruz doktor kaburgadan alıcam kıkırdak dedi ben kulaktan almasını istedim ama erdiğini yazmışsınız sizin ki öyle mi oldu
Merhaba bende de çökme var aşırı derece hem de. Ameliyatı 7ocak olarak düşünüyoruz doktor kaburgadan alıcam kıkırdak dedi ben kulaktan almasını istedim ama erdiğini yazmışsınız sizin ki öyle mi oldu
merhabalar çok geçmiş olsun.. ben 2012de ameliyat oldum burnumdan, ilk yıl iyiydi yine çok harika diyemem ama önceki kötü halinden sonra o kadar mutluydum ki artık normal bir burnum olduğu için, eleştirmedim bile hiçbir şeyi. zaten ameliyattan önce de şöyle şöyle olsun dememiştim düzgün bir burun istiyorum sadece demiştim. ama son bir yıldır falan değişiklik hissediyorum hiç hoşuma gitmiyor burnum artık. ucunda öne doğru eğiklik var ve üst kısım çok içerden başlıyor, bu da saçma bir görüntü yaratıyor. birkaç kişiden de evet bir bozukluk var yorumu aldım, kuruntu yapmadığıma eminim. önümüzdeki ay muayeneye gideceğim yine aynı doktoruma, şikayetlerimi anlatacağım ama bir burun ucu revizyon ameliyatı durumunda tekrar bütün masraf benim cebimden çıkacak değil mi? ve aynı sıkıntıları mı yaşayacağım? tüm o surat-burun şişlikleri ifade değişikliği vs...
ve ayrıca, ikinci ameliyatı aynı doktora yaptırmak mantıksız mı olur? ne dersiniz bu konuda?
canım olmadım ameliyat falan ya. biraz şımardım galiba insan eski halini unutuveriyor bi süre sonra. eski fotoğraflara falan baktım şimdiki halimin ne kadar farklı olduğunu güzel olduğunu anladım. hiç takmıyorum artık belirgin bir bozukluk yok nasılsa. göze normal geliyor. biraz da kusurlu dursun diye düşünüyorum.canım benim de senin gibi bir sıkıntım var ve ben de daha önce ameliyatı yapan doktora yaptrmak istiyorum .sen revizyon oldun mu aynı doktora mı oldun ve şuanda bi sıkıntı yaşıyor musun ikinci ameliyttan sebep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?