revizyon olmak istiyorum

paronoyagril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
38
1
28
İstanbul
Rinoplasti amliyatı oldum fakat hiç beğenmedim,kendi burnuma yakın bi burnum olsun istiyorum revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum.Burnum yapılalı 17 gün oldu ama yüzüme hiç yakışmadı ne kadar süre beklemeliyim oturması için çok mutsuzum hergün ağlıyorum.İnsanların yüzüne bakamıyorum :'(

revizyon ameliyatı olanlar veya olmayı düşünenler yardım edin lütfen hangi doktor en iyi sonucu verir.Ve doktordan ne istemeliyiz .Kendi burnumuza yakın bi burun mu yoksa ona bırakmak mı?

Cok gecmis olsun.. karamsar olmayin lutfen..1 seneye yakin burun yavas yavas degisiyor..ama sekil az cok belli oluyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet sekli belli oluyor suan zaten sorunda bu ya 1 yil nasil gecer bilmiyorum.Ikincisine korkuyorum.Hic bulasmasaydim cok daha mutluydum ya neyse vardir bi hayri....

daha cok yenı dcemde zamn gctıkce burun cok degsıo ama ne burunlar varkı acıldıgında bıle guzel ben o orneklerı emre ilhanda gördüm bnde sıslıklermden cok tuhaftı goruntum ama burnum bana hala yakısmıyo 4.5 ay oldu hıc dogal diil ben dahada düzeliceını sanmıyorm emre ilhana gidicem içime tek sinen o

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Rinoplasti amliyatı oldum fakat hiç beğenmedim,kendi burnuma yakın bi burnum olsun istiyorum revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum.Burnum yapılalı 17 gün oldu ama yüzüme hiç yakışmadı ne kadar süre beklemeliyim oturması için çok mutsuzum hergün ağlıyorum.İnsanların yüzüne bakamıyorum :'(

agrı kesıcınızı bıtır odem alıyor
ıkı ayda şeklini alır son altı ayda da tam seklını alıp olabılırsın ıkı ay sonunda ama foto koy bı derım

cunku amelıyat pldugunda bole bısıle karsılasman normal bıcak sonucta degıyor
bır bekle ole olmaz da kac gun oldu ki17 gun dıyorsun

Canım cok gecmiş olsun ama daha cok erken değilmi bunu düşünmek için. Burnun yerine oturmadı bile. Belki ödemin falan gecince iyice yerine oturunca daha güzel durucak. Revizyondada kimisi 6 aydan önce kimiside 9 aydan önce yapmıo diye biliyorum. Ama bnce cok acele edıyorsun. Sakin olmalısın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha cok yenı dcemde zamn gctıkce burun cok degsıo ama ne burunlar varkı acıldıgında bıle guzel ben o orneklerı emre ilhanda gördüm bnde sıslıklermden cok tuhaftı goruntum ama burnum bana hala yakısmıyo 4.5 ay oldu hıc dogal diil ben dahada düzeliceını sanmıyorm emre ilhana gidicem içime tek sinen o

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

aynen benimde öyle bide benim burnum düz ve burun ucu delikleri aşağıdaydı.Şimdi kavis var buda burnumdaki yamukluğu daha ortaya çıkarmış ve ucu kalkık farklı bi model üstü kocaman bi parça var :s ne yaptı burnuma anlamadım modeli değişti.Ben kendi burnuma yakın hataları düzeltilmiş olmasını beklerdim.Bu yeni mdel yüzüme hiç yakışmadı bende emre ilhanı düşünüyorum bi sene artık burun için çalışmam lazım sanırım revizyon ameliyatı 12 bin felanmış sanırım çok pahalı fakat eskisi gbi yapabilecekse değer.Bence iyi bi doktor hastasının burnunu farklı model yapmamalı orjinal hali neyse ona benzetmeli hatasız hali olmalı.Geri dönüşü olurmu eski burnumun modeli bilmiyorum..Küçük kısa bişey burnum neresinden ne alınıp düzeltir yaa.Pff

Gerçekten zor bir durum ama çok acele karar verme bence daha çok erken burun içi ve dışında şişlikler var şuan belki ödemler geçtikten sonra alışabilirsin burnuna umarımda öyle olur çünkü ben ikinci ameliyatımı yeni oldum ve çok daha zor oluyor bu ameliyat ve riskleri daha da fazla olduğunu bilmeni isterim

Gerçekten zor bir durum ama çok acele karar verme bence daha çok erken burun içi ve dışında şişlikler var şuan belki ödemler geçtikten sonra alışabilirsin burnuna umarımda öyle olur çünkü ben ikinci ameliyatımı yeni oldum ve çok daha zor oluyor bu ameliyat ve riskleri daha da fazla olduğunu bilmeni isterim
Riskler nedir? Birde ameliyattan sonra guldugumde anlimda damar şişiyor cok itici oluyor.Eskiden bu yoktu kalici bi dyrum mudur bu sizede oldumu? Ya gercekten doktor tam kasapmis yaa mafetmis herseyi..

Riskler nedir? Birde ameliyattan sonra guldugumde anlimda damar şişiyor cok itici oluyor.Eskiden bu yoktu kalici bi dyrum mudur bu sizede oldumu? Ya gercekten doktor tam kasapmis yaa mafetmis herseyi..

Bir kere daha zorlu bir ameliyat olacak. Sorunu çözmeye dayalı işlemler yapılırken yeni sorunlar çıkma ihtimali olabilecek. İyileşme daha uzun olacak. Kıkırdak ihtiyacı için kulak yetmezse omurgadan kıkırdak alıanacak bu da beraberinde riskler getirecek.

Bende yeni oldum bu ameliyatı doktorum bütün riskleri anlattı bana zor bir karar verdim oldum.

Yani risk derken her ameliyatta olan riskler bunlar illa olacak diye bir şey yok tabi ki. Bence senin şuan ikinci ameliyatı düşünmen için çok erken. Olcam desen bile 1-2 sene arası bir süre geçmesi gerekiyor. O yüzden şuan içini ferah tutup ödemlerin ve şişliklerinin inmesini bekle. Zaman ilerledikçe bu kadar kötü gözükmeyecektir belki de.

Bir kere daha zorlu bir ameliyat olacak. Sorunu çözmeye dayalı işlemler yapılırken yeni sorunlar çıkma ihtimali olabilecek. İyileşme daha uzun olacak. Kıkırdak ihtiyacı için kulak yetmezse omurgadan kıkırdak alıanacak bu da beraberinde riskler getirecek.

Bende yeni oldum bu ameliyatı doktorum bütün riskleri anlattı bana zor bir karar verdim oldum.

Yani risk derken her ameliyatta olan riskler bunlar illa olacak diye bir şey yok tabi ki. Bence senin şuan ikinci ameliyatı düşünmen için çok erken. Olcam desen bile 1-2 sene arası bir süre geçmesi gerekiyor. O yüzden şuan içini ferah tutup ödemlerin ve şişliklerinin inmesini bekle. Zaman ilerledikçe bu kadar kötü gözükmeyecektir belki de.[/QUOTE
şuan para yok zaten mecbur beklicem ...ifadem vs değişmeseydi olmayı düşünmezdim her gün yeni bişey buluyorum.Eskiye dönebilse keşke herşey zaman ne göstericek bekliyorum sabretmeye çalışıyorum.Bide burun ameliyatı yüzde bazı şeyleri bozuyor sanırım donuk veya yaşlı ifade veriyor gibi .Ben kaşlarımı tam çatamazken şimdi çatabiliyorum kaşlarımda aşağı düştü sanırım.Ya bunca şeyi neden ben yaşıyorum yaaa :sss Sizde aynımısınız.Adam yüz nakli yapsa daha iyiymiş :s bence zaman şiŞlikleri indiriyor fakat bozuklukları göz alışıyor gibi ah ahh eski burnum ve yüzüm geri keşke..Psikolojim bozuldu.Adam benim üzerimde deney yaptı sanırım.bİ sürü sorunum var.2.den çok korkuyorum estetik denince tüylerim ürperiyor artık :s

Arkadaşlar ben üçkere ameliyat oldum. iki revizyon ameliyatı oldum.ama sizin için daha erken.Kesinlikle yaptırıcam diyorsanız Doç.dr Fatih Pekeri öneririm.Ben sabrettim bekledim.İkinci aydan sonra burnumu daha farklı gördüm ve revizyona karar verdim.

Arkadaşlar ben üçkere ameliyat oldum. iki revizyon ameliyatı oldum.ama sizin için daha erken.Kesinlikle yaptırıcam diyorsanız Doç.dr Fatih Pekeri öneririm.Ben sabrettim bekledim.İkinci aydan sonra burnumu daha farklı gördüm ve revizyona karar verdim.

Merhaba bende revizyon düşünüyorum, Dr unuz nasıl, fotoğraf nasıl gorebilirim??

Merhaba bende revizyon düşünüyorum, Dr unuz nasıl, fotoğraf nasıl gorebilirim??

doğruyu söylemek gerekire ben doktorumdan cok memnunum.istediğimi aldım.Sonuç olarakta çok memnun kaldığımı söyleye bilirim.Fotoğraf yükleyemiyorum şuanlık. Bana sorarsan önce karşılıklı bir görüşme yapmalısın.Doktordan aldığın elektirik çok önemli duruşu bilgilendirmesi sana konuyu anlatırkenki duruşu,kendinden eminliği işini nasıl yaptığının göstergesidir. benim doktorum Doç dr Fatih peker muaynehanesine gittiğimde yaşadığım bir olayı yazim sana:Bir hasta burun ameliyatı olmuş, alçısı çıkmış yani ikinci haftası olmuş bantlarını çıkarttırmaya gelmşti. Bu hasta daha önce acıbadem hastahanesinde ameliyat olmuş ve ne burnunun şeklinden nede fonksiyonundan memnun değilmiş oda ararştırırken Fatih beyin ismini duymuş ve görüşmeye gelmiş,görüşme sonrasındada hemen ameliyat kararı vermiş, nasıl yani deyince bir ameliyat olmuşsun ikinci için bukadar çabuk karar verilirmi deyince:konuşurken işini nasıl yaptığı belli başka bişey gerekmez dedi,aynende öyle.Bende karar verdim ve çok mutluyum.

İkinci ameliyatınızdan memnun musunuz

İlk ameliyattan sonra sizin sıkıntınız neydi? Benim şekilsel sıkıntı var

Back
X