Bir kere daha zorlu bir ameliyat olacak. Sorunu çözmeye dayalı işlemler yapılırken yeni sorunlar çıkma ihtimali olabilecek. İyileşme daha uzun olacak. Kıkırdak ihtiyacı için kulak yetmezse omurgadan kıkırdak alıanacak bu da beraberinde riskler getirecek.
Bende yeni oldum bu ameliyatı doktorum bütün riskleri anlattı bana zor bir karar verdim oldum.
Yani risk derken her ameliyatta olan riskler bunlar illa olacak diye bir şey yok tabi ki. Bence senin şuan ikinci ameliyatı düşünmen için çok erken. Olcam desen bile 1-2 sene arası bir süre geçmesi gerekiyor. O yüzden şuan içini ferah tutup ödemlerin ve şişliklerinin inmesini bekle. Zaman ilerledikçe bu kadar kötü gözükmeyecektir belki de.[/QUOTE
şuan para yok zaten mecbur beklicem ...ifadem vs değişmeseydi olmayı düşünmezdim her gün yeni bişey buluyorum.Eskiye dönebilse keşke herşey zaman ne göstericek bekliyorum sabretmeye çalışıyorum.Bide burun ameliyatı yüzde bazı şeyleri bozuyor sanırım donuk veya yaşlı ifade veriyor gibi .Ben kaşlarımı tam çatamazken şimdi çatabiliyorum kaşlarımda aşağı düştü sanırım.Ya bunca şeyi neden ben yaşıyorum yaaa :sss Sizde aynımısınız.Adam yüz nakli yapsa daha iyiymiş :s bence zaman şiŞlikleri indiriyor fakat bozuklukları göz alışıyor gibi ah ahh eski burnum ve yüzüm geri keşke..Psikolojim bozuldu.Adam benim üzerimde deney yaptı sanırım.bİ sürü sorunum var.2.den çok korkuyorum
estetik denince tüylerim ürperiyor artık :s