Revizyon olmalı mıyım fotoğraflı?

Teşekkür ederim doktorumla görüşmedim sizce sadece az para alıp ameliyat eder mi
Bak bunun gorsel bir kusur oldugunu kabul ederse evet az para alip yapmali ama kabul etmez hata olarak gormez ise de bir pazarlik yapilmali sonucta ameliyatini drun yapti bu onun sorumlulugu

Burnunun kavis gecisini benzettim, yani evet arkadasin dedigi gibi duz gelip oyuntu cok olmus burun ucu kikirdaklarinida kaldirmak icin fazla katlamis vs vs ama asla revizyona gerek yok imkanin olursa ilerde bi kac kere dolgu yaptir iyi bi marka olsun dolgun erimez kalici olur zamanla
Peki kaç kere tekrarlamak gerekir bu dolguyu acaba aşağı yukarı? Benim de doktorum en son gönderdiğim fotolardan sonra bir gel bakalım, olmadı dolgu yaparız dedi. Bu dolgu için ayrıca ücret talep etmez diye düşünüyorum. Doğru düşünüyorum değil mi?🧐 Peki diğerlerinde nereye yaptıracağım ki? Zaten söyleyeceğim doktora. Diğerlerini de yapacağını kabul ederseniz şekilde anlaşacağım.

İdeal bir görüntü değil ama dolguyla istediğin hale getirilebilir. Nefes almada sorun yoksa bence revizyon olmamalı, dolgu yaptırmalısın

Peki kaç kere tekrarlamak gerekir bu dolguyu acaba aşağı yukarı? Benim de doktorum en son gönderdiğim fotolardan sonra bir gel bakalım, olmadı dolgu yaparız dedi. Bu dolgu için ayrıca ücret talep etmez diye düşünüyorum. Doğru düşünüyorum değil mi?🧐 Peki diğerlerinde nereye yaptıracağım ki? Zaten söyleyeceğim doktora. Diğerlerini de yapacağını kabul ederseniz şekilde anlaşacağım.
Dolgu ucretli maliyetli bir islem aslinda dolgu basina 1800 gibi rakamlar donuyor ama bu degisir tabi yerine gore bazi dolgular kalici niteliktedir bi iki ya da uc kerede kalici olabilir bu da bir risk kim yapiyor hangi dolguyu kullaniyor.dr un kendi hatasini telafi edecekse almamali.

Back
X