- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 27
- Konu Sahibi Albertynax
-
İlk hali aşırı kalkıktı inmiş hali bu evet ucu hala şiş küçülme olmadı hiç doktorum burun 6 ayda tam oturur dedi ve ucu yumuşadı hareket ettirebiliyorum hatta bence oturmuşturBurnunuzun kalkıklığı çok normal, size öyle geliyor. Son fotoğrafta burun ucuna doğru şişlik var sanki. Kalın derililerde değişim 2 yıla dek sürüyor diyorlar. Siz para biriktirene kadar burnunuz son şeklini alır. Beğenmezseniz revizyon olursunuz. Ama bence revizyonluk kesinlikle değil.
Açık mı oldu ameliyatınız, açık teknikle ameliyat olan kalın derililerin değişimi epey uzun sürüyor. İnternette böyle bir şey bulmuştum.İlk hali aşırı kalkıktı inmiş hali bu evet ucu hala şiş küçülme olmadı hiç doktorum burun 6 ayda tam oturur dedi ve ucu yumuşadı hareket ettirebiliyorum hatta bence oturmuştur
Teşekkür ederim fotoğraf İçin siz ameliyat oldunuz muAçık mı oldu ameliyatınız, açık teknikle ameliyat olan kalın derililerin değişimi epey uzun sürüyor. İnternette böyle bir şey bulmuştum.
Evet iki ay önce.Teşekkür ederim fotoğraf İçin siz ameliyat oldunuz mu
Siz memnun musunuzEvet iki ay önce.
Çok teşekkür ederim umarımBence çok güzel burnunuz. Ucu kesinlikle şiş duruyor. Daha da güzel olacak gibi görünüyor.
Burun ucu odemin fazla bu ned3nle ucu boyle dik kalkikligi da normal kaş aran yuksek radiks o da odem sirtin buna gore oyuk duruyo hepsi odem aciklar boyle sonu guzel olur uzulme nihayet attin gul cemalini :) de yorumladikMerhaba arkadaşlar beni tanıyanlar bilir 7 ay önce ameliyat oldum ama pek memnun değilim bana göre ucu hala çok büyük ve çok kalkık doktorumla hala görüşmedim ailem ameliyat olmamı istemez maddi değilde manevi zorlandık ağır geçirdim ama ben olmakta kararsızım anca 2 sene sonra çalışıp para biriktirip olabilirim kalın deriliyim sizce olmalı mıyım?
Ödem kaldığını sanmıyorum çünkü ucu yumuşadı ve hareket ettirebiliyorum doktorum 6 ayda tam oturur dedi 7 ay olduBurun ucu odemin fazla bu ned3nle ucu boyle dik kalkikligi da normal kaş aran yuksek radiks o da odem sirtin buna gore oyuk duruyo hepsi odem aciklar boyle sonu guzel olur uzulme nihayet attin gul cemalini :) de yorumladik
Çok sayılmaz. Tek taraflı bir çıkıntı problemim var. O kısmın çökmesinden korkuyorum.Siz memnun musunuz
Himm o halde burun sekliniz bu bazen gorseller cok.yaniltiyo yine de kafaya takilacak bir problem yok bi acidan bakildiginda kusursuz diger acidan biraz farkli benimde 6 ay ama yani nereler de odem var anliyorum ince derilimisiniz?Ödem kaldığını sanmıyorum çünkü ucu yumuşadı ve hareket ettirebiliyorum doktorum 6 ayda tam oturur dedi 7 ay oldu
Hayır kalınHimm o halde burun sekliniz bu bazen gorseller cok.yaniltiyo yine de kafaya takilacak bir problem yok bi acidan bakildiginda kusursuz diger acidan biraz farkli benimde 6 ay ama yani nereler de odem var anliyorum ince derilimisiniz?
Yani kalin deri ve 7 ay odem olmamasi imkansiz gibi neyse bekle bakalim bence inecek kusur gordugun.yerlerHayır kalın
İnşallah inerYani kalin deri ve 7 ay odem olmamasi imkansiz gibi neyse bekle bakalim bence inecek kusur gordugun.yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?