Revizyon olup 7. Ayda burnu hala şiş olan var mı?

Maalesefff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
10
3
1
Kızlar 7 ay oldu revizyon ameliyatı olalı ama burnum hala şişuç kısmı kalın derili ve yağlı bir burnum var zaten şişliğin uzun süreceğini söylemişti görüşmeye gittiğim doktorlar o yüzden çok takmıyordum ama en son kontrole gittiğimde doktorum 1 yıl dolsun olmazsa kortizol iğnesiyle indirmeye çalışalım dedi ama çevremde hiç bu kadar uzun süre şişlik olupta kortizol iğnesi olan yok bu konuda deneyimi olan var mı ki?

Benim de 7 ay oldu ve hala şiş, özellikle sabahları uyanınca iğrenç oluyor ki zaten burnum da berbat yapılmış. Kortizon benim doktorumda söyledi ama izin vermedim . Çoğu kişi iyi olmadığını hatta bazı doktorlar çok eski ve zararlı bir yöntem olduğunu söyledi. Benim bildiğim ve duyduğum bu. Geçmiş olsun

ya doktorum bana 3.ayda direk kortizon iğnesi yaptı ya bu kadar zararlıysa niye yaptı hemen
Yanlış yönlendirme yapmak istemem , belki zararı yoktur . Ben öyle duydum ve bana yapmasına izin vermedim. Çok ısrar etti yapmak için, ben doktorum biliyorum dedi, hatta. Ben de ona dedim ki " Evet doktorsunuz ve çok bildiginiz için burnumu bu hale getirdiniz zaten." Ben yaptirmadim , korktum çünkü. Zaten tecrübesiz şekilde ameliyat oldum, bir daha yanlış bi şey yapmayayım dedim. Dediğim gibi benim tecrübem yok ama duyduğum için yapmadım. Sizi yanıltmak istemem

Bana bazen çökmelere sebep oluyor o yüzden 1 yıl bekleyelim gittiği yere kadar gitsin dedi.yurtdışında çok uyguluyorlar eski bir yöntem değil bence.

Bana bazen çökmelere sebep oluyor o yüzden 1 yıl bekleyelim gittiği yere kadar gitsin dedi.yurtdışında çok uyguluyorlar eski bir yöntem değil bence.
Bunu okuduğum için yaptırmadim, çöküntü ve kemikte erime yapabiliyor diyenler vardı. İnşallah yatıran kimseye bir zararı olmaz ki zaten zorlu bir süreç bi de üstüne başka başka sorunlar insanın tüm psikolojisi bozuluyor. Şimdiki aklım olsa asla ameliyat olmazdım aslaaa

Doktor hatalı burun yaptıysa bence ona yaptırmamanız iyi olmuş.gerçekten insanın psikolojisini zorlayan bir süreç.benim burnum yamuktu ve çökmüştü o yüzden revizyon olduğuma pişman değilim ama inşallah şu şişlikte geçerde daha uğraşmam bunaldım

7 ay ilk ameliyat şişliği için bile çok erken bir süre ama insan yaşarken süreci anlayamıyor.Ben 17 ay önce revizyon oldum.Hala kusurlu ancak bu yıl geçen yıla göre çok daha iyi görünüyor.Çökmesi,girintisi çıkıntısı yoksa hiç düşünmeyin.Zamanla zarifleşir.

Revizyon tecrübem yok.ameliyat sonrası in banada dr kortizol içeren bir hap tedavisi uyguluyor.arkadaşıma başka dr ise burnuna kortizol iğne yapıyor.bir problemden bahsetmedi.

benım burnumda cok kucuk bir ödem kaldı doktoruma kortizon ignesı neden kullanmıyorsunuz dedim cok zararlı asla önermem dedi. Sizinkisi 2. Ameliyat oldugunu ıcın gec iner ödemleriniz. Malesef burun ameliyatı uzun dönem sabır gerektirir. Bir arkadasımın ilk amelıyatı cok buyuk odem olmustu hatta gorenler korkuyordu. Yazık cocıgun hakkına girmiş doktor dedıler suan 9. Ayında inanır mısınız daha yenı yenı yok olmaya basladı. Hatta ilk 6 ay belirgin şişlikleri duruyordu

Yok Allaha şükür hiç çökme birşey yok sadece ucu şiş.sizin deriniz kalın mı ki?benim ilk ameliyatta 6 aydan fazla sürmüştü şişlikler ama insan bir geriliyor revizyonda zaten hayal kırıklığı yaşandığı için bir sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…