Revizyon önerisi-istanbul

Fizolijak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
85
31
88
Merhaba arkadaşlar. 1 sene önce kemerli ve hafif düşük uçlu diye olduğum estetik ameliyat sonucunda EĞRİ, DÜŞÜK UÇLU VE UZUN bir burna sahip oldum. Aynalardan nefret eder hale geldim. İstanbulda bana revizyon için doktor önerebilir misiniz?

Reactions: drx
Dr mehmet yazar'a denk geldim, insta videolarında genelde revizyon yapıyor. Başarılı duruyor ama bilemiyorum tabi. Bir de Ahmet İslam var.

Ben Ahmet Alpin yaptığı revizyonları beğeniyorum. Bi arkadaşım da revizyon degilde ilk ameliyatını oldu. 3 ay once. Şuan memnun

Mehmet yazarın paylaşımlarını ben de beğendim ancak güncel revizyon fiyatı 20-25bin diyor, çok fazla

Ahmet islamla ilgili hiç yorum bulamadım.

Bir de ahmet alpin e bakayım

Ben Ahmet Alpin yaptığı revizyonları beğeniyorum. Bi arkadaşım da revizyon degilde ilk ameliyatını oldu. 3 ay once. Şuan memnun
Ahmet alpin yaptığı burunlarda asimetri çok fazla bence. Ayrıca ameliyat sonrası fotoğraflar ile hasta kontrollerinde çekilen fotoğraflarda farklıları var, burun uçları düşmüş birazcık. Benim şu anki burnumda öyle zaten ucu düştü

Siz kime ameliyat oldunuz

Hımm evet iyi araştırmak lazım ilk ameliyatta zaten psikolojimiz berbat oluyo şişlikler indimi inicek mi hele revizyon daha da zor karar vermek. Başka bir arkadaşımda fahrettin aslana oldu 4 ay önce sanırım fiyatı 10 bindi revizyonun onu da bi inceleyin isterseniz

Mehmet yazarın paylaşımlarını ben de beğendim ancak güncel revizyon fiyatı 20-25bin diyor, çok fazla

Ahmet islamla ilgili hiç yorum bulamadım.

Bir de ahmet alpin e bakayım
Revizyon çok daha zor bir ameliyat olduğu için para bir sonraki planda bence ama çok para verip memnun olmayan da var:/

Kızlar ben Mehmet Yazar ‘a ameliyat oldum .Çok memnunum. İki arkadaşım daha var burdan ameliyat olan onlar da memnun . Biri çok yeni ama şu an bile önceki burnuna kıyasla memnun. Revizyon ameliyatında sabır çok önemli 3-4 aya ancak yeni haliniz oluşuyor. Bunu göze alıyorsanız yaptırın derim.yeni burnumu paylaşıyorum. Eskisini görsenizinanamazsınız zaten. Yamuk ve uzun bir burnum vardı. Delikler de eşit değildi .ben çok memnunum şu an . Gidin bir görüşün derim .içinize sinerse yaptırım.

Eklentiler

• 9137A934-7C2F-40EA-9777-C73DC969F9FA.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 430
  • 6AE5C713-8A7C-4049-99F1-508C108CF13F.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 404
Ben de Dr Mehmet Yazar'a randevu aldım. Bu yorumu gördüğüme sevindim. Hiç kötü yorum duymadım hakkında. Revizyon olacağım. İçime sinerse hemen aralıkta falan olmak istiyorum artık ameliyat.

Mehmet yazar ne kadar revizyon için fiyat veriyor ortalama bilenler lütfen bilgilendirebilir mi, karasız kaldım mehmet yazarın fiyatı inş çok ucuk değildir

Ne kadara revizyon ameliyatı oldunuz Mehmet Yazar’a?

çok güzel olmuş :) ben de uzun zamandır araştırıyorum Mehmet bey'i. Revizyon olunca insan 100 kez düşünüyor tabi.Sizin fotoğrafınız var mı Mehmet bey'in instagram hesabında

Mehmet yazar ne kadar revizyon için fiyat veriyor ortalama bilenler lütfen bilgilendirebilir mi, karasız kaldım mehmet yazarın fiyatı inş çok ucuk değildir
Revizyon fiyatları 37bin ile 45 bin arası değişiyor. Ameliyatları çok başarılı duruyor. Ama cidden çok pahalı. Eğer bu fiyatları verebilecek olan varsa tercih edilebilir bir doktor.

Ben de Mehmet Yazarı düşünüyorum. Revizyon olmasına rağmen yaptığı burunlar çok doğal ve uzun vadede de başarılı görünüyor. Umarım fiyatı önümüzdeki yaza kadar daha da artmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…