revizyon rinoplastide 2 doktor

Daha uygunmus… Tabi ben yaptırana kadar artar. Ülke değil kara komedi… Ahmet İslam revizyonda iyi mi sizce?

Size katılıyorum malesef fiyat konusu insanin belini büküyor. En zorlayıcı kısmı.. Evet Ahmet İslam bu kadar çok revizyon yapıp, revizyonla ünlü olmuş doktorlar arasında fiyatı en uygun olan doktor. Açıkçası ben kesinlikle ona ameliyat olmak istiyordum, kendisine ameliyat olmuş olan kişilerle burada da konustum, kimisi 8 ay, kimisi 5 ay kimisi, kimisi 3 yıl önce ameliyat olmuş ve sonuçtan cok memnun olduklarını söylediler, bu da bana güven verdi, krediyi de kullanınca kesin kararlastirmistim Ahmet beyi ama dün gece burada 3 tane yorum okudum farklı konularda, üçü de Ahmet beye ameliyat sonrası burunlarında kıkırdak kayması olduğunu, burunlarının bariz bir şekilde bir tarafa yatık durduğunu, bunu doktora söylediklerinde bunların olabilecek şeyler olduğunu söylediğini yazmışlar. O yorumları okuduktan sonra kafam karıştı. Yani size de çok güvenilir deyip tavsiye vererek vebalinize girmek istemem. Ahmet bey çok sık revizyon yapıyor, ben de buna güvenerek dedim ki bu kadar çok revizyon yapan benim ilk ameliyatimi her halükarda yapar ama o yorumlar kafamı karıştırdı. Ben üzülüyorum ameliyattan kötü sonuc alanları gördükçe, sonucta herkes daha güzelini istedigi için ameliyat oluyor. Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Ben simdiki burnumla daha uzun yıllar geçirmek istemiyorum, başarılı gecen ameliyat sonrası insanların değişimi harika oluyor, ben de oyle bir degisim istiyorum ama bu yorumlar da her gün kafamı karıştırıyor. Ben yine de Ahmet beyle görüşücem Şubat sonu ya da Mart ortasi gibi, kısmet olursa. Randevu sonucuna göre düşüncelerimi size bildiririm. Cok yoruldum artık ikilemde kalmaktan ve doktor arayışından 😑😑

Tural beye mi gittiniz? 150 bin tl istiyor o. Ahmet İslam ne kadar istiyor? Revizyonda tecrübeli mi? Ben de revizyon düşünüyorum ucumu çok kısaltmış doktor.
Bende aynı durumdayım yapay duruyor herkes bana bakıyor şok olmus gibi revizyon için az öncr ahmet islam beyın asistanını aradm 1000 binden bahsediyor ancak 30 bin çekebilirüm kredi :( başka dr arayısına girdim

evet tural beye gittim. bana söylediğinizden çok daha yüksek bir ücret söyledi. açıkçası hissettiğim tek şey kalp kırıklığı oldu. evet bir zanaatkar, ve yaptığı iş benzersiz bu yüzden istediği her fiyatı çekebilir. ama burnumun durumunun psikolojik sağlığıma etkisi yadsınamaz. konu sağlık olunca da mesleğin asıl hizmet ettiği şeyin göz ardı edilip bir araba fiyatının istenmesi, 1 sene içinde fiyatı 3e katlaması bana çok koydu ve soğuttu

ben de size farklı bir bakış açısı katayım o halde. ilk ameliyat ve revizyon; kalp ameliyatı ve beyin ameliyatı gibi iki farklı şey(biraz abarttım evet). doktorum. revizyonda başarılı olan primer rinoplastide başarılı olacak diye bir şey yok. revizyonda kıkırdak alınıyorken, ilk ameliyatta %95 kendi burnunuzdaki materyal kullanılıyor. alınan kıkırdak masada şekilleniyorken, primer ameliyatın manevraları daha farklı. bu yüzden revizyonda iyi hekim aramanıza gerek yok🙏

ben de size farklı bir bakış açısı katayım o halde. ilk ameliyat ve revizyon; kalp ameliyatı ve beyin ameliyatı gibi iki farklı şey(biraz abarttım evet). doktorum. revizyonda başarılı olan primer rinoplastide başarılı olacak diye bir şey yok. revizyonda kıkırdak alınıyorken, ilk ameliyatta %95 kendi burnunuzdaki materyal kullanılıyor. alınan kıkırdak masada şekilleniyorken, primer ameliyatın manevraları daha farklı. bu yüzden revizyonda iyi hekim aramanıza gerek yok🙏
Evet haklısınız ama ben pimpirikliyim biraz 🤭🤭 o yorumlar kafamı karıştırdı

evet tural beye gittim. bana söylediğinizden çok daha yüksek bir ücret söyledi. açıkçası hissettiğim tek şey kalp kırıklığı oldu. evet bir zanaatkar, ve yaptığı iş benzersiz bu yüzden istediği her fiyatı çekebilir. ama burnumun durumunun psikolojik sağlığıma etkisi yadsınamaz. konu sağlık olunca da mesleğin asıl hizmet ettiği şeyin göz ardı edilip bir araba fiyatının istenmesi, 1 sene içinde fiyatı 3e katlaması bana çok koydu ve soğuttu
Kesinlikle haklısınız. Bir de iyi sonuc alacağını tam olarak bilemediği bir şeye borca girip bu kadar para ödemek insani ekstra strese sokuyor. Talep arttıkça ücretlendirme çığırından çıktı

merhabalar, şubatın ortasında gideceğim:) şuanda ahmet islam ile selim turan arasındayım. selim hoca hakkında hiç yorum bulamadım burada:/
Selim Turan, hoca olacak yasta mi ?😀 gencecik bir doktor,ben olsam Ahmet Islam'i seçerim kesinlikle. Selim Turan,Emre Ilhan yolundan ilerliyor. Kısa sürede popülerlik ve çok para.

tural bey size 150 binden fazla mı istedi? burnunuzdaki sorun nedir? bir de şu var dediğiniz gibi garantisi yok… :/ Benim columella sorunum var sercan göde cok güzel yapmıs columellaları tural beyi düz gibi yapıyor sanki ben düz kırpık kolumella istemiyorum

ben yaptığı işleri çok beğendim revizyonlar dahil. tecrübe çok önemli elbette ancak güncel tekniklere hakim olması da farkı. hakkında daha fazla yoruma ulaşamadığım için kararsızım

hafif ters v deformitem var. burun deliklerim eşitsiz. kıkırdağım sol tarafta daha yoğun. sercan göde de çok yüksek bir başlangıç fiyatı verdi, izmire kadar gitmedim ama

Benim de kolumellamı kesmiş doktor burnum ufalmış, o kısmın düzeltilmesini istiyorum, burnum kısa duruyor çok kalkık, burun ucum hala topak bulbous, sag burun deliğim sola gore 1-2 milim büyük. 250 bin cok para. Kaldı ki ben olana kadar 300 bin olur o fiyat. Sercan gödenin uzun burunları tam benlik ama fiyat 2. el araba parası olmuş neredeyse

merhaba arkadaslar. revizyona fiyat almak icin ankaraya kadar gittim ama duydugum fiyat karsisinda sok olup istanbula geri dondum. simdi ahmet islam ve aykut ozpur arasindayim. ahmet islam revizyonda cok tecrubeli ancak hayalimdeki burunlari yapan doktor aykut ozpur. cok kararsizim
Merhaba sizi Ankaraya kadar getiren doktor kimdi.ben de Ankaradayım doktor arıyorum.Değecek biri ise hiç İstanbul düşünmeyeyim.Para sıkıntı değil

Back
X