Revizyon ve ameliyat fotoğrafı gerçeği yansıtıyor mu

Aylin3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
1.299
1.263
133
8 gün önce revizyon ameliyat oldum, ilk ameliyatımda foto yoktu, tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum, daha sonra ameliyat fotoğrafındaki gibi mi oldu burnunuz yosa farklılıklar oluştu mu

fotoğraflar da bunlar, yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_9119.webp
    IMG_9119.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_9120.webp
    IMG_9120.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 87
Normalde fotoğraftaki gibi olması gerek ama her vücudun iyileşme şekli farklı. Kimisinin burnu aşağı daha fazla iniyor. Eskiden eğimi olanlarda burun o tarafa tekrar eğilme ve büyüme gösterebiliyor. Et kesildiyse tekrar oluşma ihtimali var. Yani cerrahın payı kadar vücudun payı da var.

Benim fotoğraftaki gibi oldu sayılır. Çok az bir ödemim kaldı. Bu arada harika görünüyor, nazar değmesin. ❤️

Harika olmus cok sevindim sonunda dr anlamis ne istedigini iki kas aran azicik yuksek olmus o da dr un bilecegi birseydir ben cok beg3ndim zaten incr derilisin odeminde olmayacak ❤

Ben kavisli olsun diye özellikle belirmiştim, bi taraftan iyi gibi, diğer taraftan kavisi daha az görünüyor, ki şuan dümdüz zaten, kavis falan yok, yine hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, ikinci ameliyat birinciden çok daha zordu, ilk seferde hiç aklıma gelmiyordu başarısızlık, şimdi ise iyi bir burnum olacağı düşüncesi hiç yok nedense, yine kötü olacakmış gibi geliyor.

Ben kavisli olsun diye özellikle belirmiştim, bi taraftan iyi gibi, diğer taraftan kavisi daha az görünüyor, ki şuan dümdüz zaten, kavis falan yok, yine hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, ikinci ameliyat birinciden çok daha zordu, ilk seferde hiç aklıma gelmiyordu başarısızlık, şimdi ise iyi bir burnum olacağı düşüncesi hiç yok nedense, yine kötü olacakmış gibi geliyor.
Benim atel ilk çıktığında burnum dümdüzdü. Sonra kavis ortaya çıkmaya başladı. Üstelik çok az kavis vermesine ve orta kalınlıkta deriye sahip olmama rağmen... O yüzden umutsuzluğa kapılmak, moral bozmak yok. İnşallah çok güzel olacak.

Back
X