Revizyon ve kalın derili burun

sapphireee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
37
16
3
30
selam arkadaşlar burnumdan ameliyat oldum ucu düştü diye 1 yıl sonra aynı doktora bir daha oldum 4. ay bitiyor ve ben gene memnun değilim.
burnum kalın derili olduğu için bir türlü olmuyor gene o ilk kalkıklık gitti var mı aynı durumda olan? 1 yıl sonra 3. ameliyatımı olmayı düşünüyorum ama başka doktora, burun derisini bir tık inceltip öyle düzeltenler varmış duydunuz mu sizde?

Var olmazmı benimde kalın derili. Geçen sene yaptırdım ucu büyüdü tekrar 6 ay sonra 2. ameliyat oldum lokal aneztezi ile şuan ucu yine istediğim gibi olmadı 1 -2 mm kalkık olmasını istiyorum tekrar aynı doktora yaptırmayı düşünüyorum. 2. ameliyattan sonra 8 ay geçti

bıktım burnumdan artık ya bir kere olup memnun olanlara özeniyorum resmen :)

Merhaba, burun ucunuz ne zaman düştü acaba?

O kadar çok aynı şeyi yaşayan olmuş ki...
Çok üzüldüm sizin adınıza umarım bu sefer istediğiniz gibi olur. Ben de okudukça korkuyorum benzer şeyler yaşamaktan.
2. ameliyattan sonra çok bi şikayetim yok ama 1-2 mm kalkık olsa daha iyi olurdu, doktoruna doğal burun yap deme derim doğal burun diyen kimi duyduysam sorun olmuş

2. ameliyattan sonra çok bi şikayetim yok ama 1-2 mm kalkık olsa daha iyi olurdu, doktoruna doğal burun yap deme derim doğal burun diyen kimi duyduysam sorun olmuş
Ben ameliyat oldum zaten 5. Haftamı yeni bitirdim. Şu an kalkıklığından memnunum sadece düşmesinden korkuyorum

Ben ameliyat oldum zaten 5. Haftamı yeni bitirdim. Şu an kalkıklığından memnunum sadece düşmesinden korkuyorum
korkma ya düşmez sadece ödemler indikçe şekli oturuyor ya o arada şekil değişiklikleri oluyor ödem yüzünden o seni korkutmasın , ananas ye

Merhaba bende kalın derişyiim 2. Ameliyat araştırıyorum evet duydum siz kimleri düşünüyorsunuz revizyon için ben şaban çelebi düşünüyorum

Çok fazla yazdım ama tekrar belirtmek istiyorum. Niyazi altıntoprak ile görüşmeden karar vermeyin arkadaşlar. Sadece kendi doktorum diye söylemiyorum. Ben sağlık işindeyim. Türkiye’yle iş yapmıyoruz yurt dışında hastane bölüm işletmeciliği yapıyoruz ama Türkiye’de ki doktorlarla sürekli iletişim halindeyiz. Ben niyazi hocayı bir sürü doktorun referansıyla buldum. Onu bulana kadar da pek çok doktor hakkında araştırma yaptım. Çok isim yapmış her doktora güvenmeyin. Bu işler ticarete dökülmüş artık.

Bende 2 yıl önce oldum devlet hastanesinde hemde 1 milyar ek para vererek. Şansmı doktormu bilmiyorum ama ben aşırııı memnunum ameliyat sonrası sürecide çok iyi atlattım nasıl dediysem öyle yaptı

bilmiyorum o doktoru ben arayan arkadaşlar için araştırsınlar şayet reklam değilse

Merhaba bende kalın derişyiim 2. Ameliyat araştırıyorum evet duydum siz kimleri düşünüyorsunuz revizyon için ben şaban çelebi düşünüyorum
revizyon biraz sancılı bir süreç ama şaban çelebiyi iyi diye duymuştum ben ama biraz ücretleri yüksek

estetik şans işi bence hangi hastane ve doktordu?
İstanbulda canım deviasyon ameliyatıydı benim ki doktor esnetikte ister misin dedi bende tabii ki dedim. Deviasyon ameliyatı altında oldu yani esnetik normalde sorunun yoksa devlette esnetik olmuyor zaten

İstanbulda canım deviasyon ameliyatıydı benim ki doktor esnetikte ister misin dedi bende tabii ki dedim. Deviasyon ameliyatı altında oldu yani esnetik normalde sorunun yoksa devlette esnetik olmuyor zaten
Sende istanbuldaysan söyliyim canım yerini

hmm çok geçmiş olsun gene de baya geçmiş ama olsun sevindim tek ameliyatla güzel geçmesine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…