- 26 Aralık 2020
- 37
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi sapphireee
-
bıktım burnumdan artık ya bir kere olup memnun olanlara özeniyorum resmen :)Var olmazmı benimde kalın derili. Geçen sene yaptırdım ucu büyüdü tekrar 6 ay sonra 2. ameliyat oldum lokal aneztezi ile şuan ucu yine istediğim gibi olmadı 1 -2 mm kalkık olmasını istiyorum tekrar aynı doktora yaptırmayı düşünüyorum. 2. ameliyattan sonra 8 ay geçti
Merhaba, burun ucunuz ne zaman düştü acaba?selam arkadaşlar burnumdan ameliyat oldum ucu düştü diye 1 yıl sonra aynı doktora bir daha oldum 4. ay bitiyor ve ben gene memnun değilim.
burnum kalın derili olduğu için bir türlü olmuyor gene o ilk kalkıklık gittivar mı aynı durumda olan? 1 yıl sonra 3. ameliyatımı olmayı düşünüyorum ama başka doktora, burun derisini bir tık inceltip öyle düzeltenler varmış duydunuz mu sizde?
benim ilk ameliyat rezaletti bir kaç ay bile sürmeden ucu direk düştü.Merhaba, burun ucunuz ne zaman düştü acaba?
O kadar çok aynı şeyi yaşayan olmuş ki...benim ilk ameliyat rezaletti bir kaç ay bile sürmeden ucu direk düştü.
2. ameliyattan sonra çok bi şikayetim yok ama 1-2 mm kalkık olsa daha iyi olurdu, doktoruna doğal burun yap deme derim doğal burun diyen kimi duyduysam sorun olmuşO kadar çok aynı şeyi yaşayan olmuş ki...
Çok üzüldüm sizin adınıza umarım bu sefer istediğiniz gibi olur. Ben de okudukça korkuyorum benzer şeyler yaşamaktan.
Ben ameliyat oldum zaten 5. Haftamı yeni bitirdim. Şu an kalkıklığından memnunum sadece düşmesinden korkuyorum2. ameliyattan sonra çok bi şikayetim yok ama 1-2 mm kalkık olsa daha iyi olurdu, doktoruna doğal burun yap deme derim doğal burun diyen kimi duyduysam sorun olmuş
korkma ya düşmez sadece ödemler indikçe şekli oturuyor ya o arada şekil değişiklikleri oluyor ödem yüzünden o seni korkutmasın , ananas yeBen ameliyat oldum zaten 5. Haftamı yeni bitirdim. Şu an kalkıklığından memnunum sadece düşmesinden korkuyorum
Merhaba bende kalın derişyiim 2. Ameliyat araştırıyorum evet duydum siz kimleri düşünüyorsunuz revizyon için ben şaban çelebi düşünüyorumselam arkadaşlar burnumdan ameliyat oldum ucu düştü diye 1 yıl sonra aynı doktora bir daha oldum 4. ay bitiyor ve ben gene memnun değilim.
burnum kalın derili olduğu için bir türlü olmuyor gene o ilk kalkıklık gittivar mı aynı durumda olan? 1 yıl sonra 3. ameliyatımı olmayı düşünüyorum ama başka doktora, burun derisini bir tık inceltip öyle düzeltenler varmış duydunuz mu sizde?
bilmiyorum o doktoru ben arayan arkadaşlar için araştırsınlar şayet reklam değilseÇok fazla yazdım ama tekrar belirtmek istiyorum. Niyazi altıntoprak ile görüşmeden karar vermeyin arkadaşlar. Sadece kendi doktorum diye söylemiyorum. Ben sağlık işindeyim. Türkiye’yle iş yapmıyoruz yurt dışında hastane bölüm işletmeciliği yapıyoruz ama Türkiye’de ki doktorlarla sürekli iletişim halindeyiz. Ben niyazi hocayı bir sürü doktorun referansıyla buldum. Onu bulana kadar da pek çok doktor hakkında araştırma yaptım. Çok isim yapmış her doktora güvenmeyin. Bu işler ticarete dökülmüş artık.
estetik şans işi bence hangi hastane ve doktordu?Bende 2 yıl önce oldum devlet hastanesinde hemde 1 milyar ek para vererek. Şansmı doktormu bilmiyorum ama ben aşırııı memnunum ameliyat sonrası sürecide çok iyi atlattım nasıl dediysem öyle yaptı
revizyon biraz sancılı bir süreç ama şaban çelebiyi iyi diye duymuştum ben ama biraz ücretleri yüksekMerhaba bende kalın derişyiim 2. Ameliyat araştırıyorum evet duydum siz kimleri düşünüyorsunuz revizyon için ben şaban çelebi düşünüyorum
İstanbulda canım deviasyon ameliyatıydı benim ki doktor esnetikte ister misin dedi bende tabii ki dedim. Deviasyon ameliyatı altında oldu yani esnetik normalde sorunun yoksa devlette esnetik olmuyor zatenestetik şans işi bence hangi hastane ve doktordu?
Sende istanbuldaysan söyliyim canım yeriniİstanbulda canım deviasyon ameliyatıydı benim ki doktor esnetikte ister misin dedi bende tabii ki dedim. Deviasyon ameliyatı altında oldu yani esnetik normalde sorunun yoksa devlette esnetik olmuyor zaten
istanbuldayım merak ettimSende istanbuldaysan söyliyim canım yerini
istanbuldayım merak ettim
hmm çok geçmiş olsun gene de baya geçmiş ama olsun sevindim tek ameliyatla güzel geçmesine :)Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
2 yıl önce bahçelievler devlet hastanesinde kbb de oldum şuan ordamı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?