Revizyon yaptırma sebepleri?

Rengarenklirenk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
10
1
1
26
Burun estetiği olanların revizyon yaptırma sebepleri nelerdir? Ben estetik olmak istiyorum ancak ikinci bir ameliyat beni psikolojik olarak çok yorar eminim. Bu yüzden korkuyorum açıkçası. Revizyon neden bu kadar çok?

Burun estetiği olanların revizyon yaptırma sebepleri nelerdir? Ben estetik olmak istiyorum ancak ikinci bir ameliyat beni psikolojik olarak çok yorar eminim. Bu yüzden korkuyorum açıkçası. Revizyon neden bu kadar çok?
Doktor hatasi, hasta hatasi, darbeye bagli şekil bozukluğu gibi sebeplerle oluyor. Operasyon sonrasi kontroller yapilmiyorsa sekil degisebiliyor. Eli yatkın bir doktora yaptırmak çok onemli.

Doktor hatasi, hasta hatasi, darbeye bagli şekil bozukluğu gibi sebeplerle oluyor. Operasyon sonrasi kontroller yapilmiyorsa sekil degisebiliyor. Eli yatkın bir doktora yaptırmak çok onemli.
Sizin doktorunuzu çok merak ediyorum ya, yanlış hatırlamıyorsam memnundunuz siz

Sizin doktorunuzu çok merak ediyorum ya, yanlış hatırlamıyorsam memnundunuz siz
Doguştan olağanüstü cirkinlikte bir burnum oldugu icin beni o burundan kurtardigi icin cok memnunum. Detaya indigim zaman, kusurlar var burnumda. Yani en ufak bir orantısızlığı kafaya takan biri olsam asla memnun olmazdim burnumdan. Deliklerden bakınca icerideki kemik görülüyor. Septum kemiğe ayni hizada dikilmemiş. Kaş ortasinin azicik kenarinda minik kemik çıkıntıları kalmış. Burun sirtim hala çok kalın. Hafifçe milimetrik bir egiklik var gibime geliyor. Ama yandan cekilmiş gelin fotograflarimi görünce bunlari unutuyorum. Kalbimde kelebekler uçuşuyor. Ya ameliyat olmasaydım, eski burnumla bu fotoğraflaridan nefret ederdim diyorum. Boyle dusununce Hiç umrumda olmuyor yazdigim sorunlar. Biri beni yandan gördüğünde bu ne bicim burun demiyor. Kimse alay etmiyor. Yüzü ne kadar guzel ama burnu da bir o kadar cirkin demiyor. Bunun rahatligi cok büyük. Özgüven kazandim estetik ameliyat sayesinde. Benim sorunum ozel sebeplerden dolayi kontrollere gidemedim. Atel tampon çıktı ben o burunla kaldim. Belki gitsem o anda duzelebilirdi bilmiyorum. Memnuniyet derecem bu sekilde.

istanbuldaysanız instagramdan drerkinonsal bakın derim yurtdışından bile misafirleri geliyor sürekli

Doguştan olağanüstü cirkinlikte bir burnum oldugu icin beni o burundan kurtardigi icin cok memnunum. Detaya indigim zaman, kusurlar var burnumda. Yani en ufak bir orantısızlığı kafaya takan biri olsam asla memnun olmazdim burnumdan. Deliklerden bakınca icerideki kemik görülüyor. Septum kemiğe ayni hizada dikilmemiş. Kaş ortasinin azicik kenarinda minik kemik çıkıntıları kalmış. Burun sirtim hala çok kalın. Hafifçe milimetrik bir egiklik var gibime geliyor. Ama yandan cekilmiş gelin fotograflarimi görünce bunlari unutuyorum. Kalbimde kelebekler uçuşuyor. Ya ameliyat olmasaydım, eski burnumla bu fotoğraflaridan nefret ederdim diyorum. Boyle dusununce Hiç umrumda olmuyor yazdigim sorunlar. Biri beni yandan gördüğünde bu ne bicim burun demiyor. Kimse alay etmiyor. Yüzü ne kadar guzel ama burnu da bir o kadar cirkin demiyor. Bunun rahatligi cok büyük. Özgüven kazandim estetik ameliyat sayesinde. Benim sorunum ozel sebeplerden dolayi kontrollere gidemedim. Atel tampon çıktı ben o burunla kaldim. Belki gitsem o anda duzelebilirdi bilmiyorum. Memnuniyet derecem bu sekilde.
Bu bahsettiğiniz küçük kusurlar zamanla mı ortaya çıktı yoksa en baştan mı oluyor? Yani benim merak ettiğim aslında hiçbir dışarıdan etki olmadan burnun ilk hali zamanla çok değişir mi

Doguştan olağanüstü cirkinlikte bir burnum oldugu icin beni o burundan kurtardigi icin cok memnunum. Detaya indigim zaman, kusurlar var burnumda. Yani en ufak bir orantısızlığı kafaya takan biri olsam asla memnun olmazdim burnumdan. Deliklerden bakınca icerideki kemik görülüyor. Septum kemiğe ayni hizada dikilmemiş. Kaş ortasinin azicik kenarinda minik kemik çıkıntıları kalmış. Burun sirtim hala çok kalın. Hafifçe milimetrik bir egiklik var gibime geliyor. Ama yandan cekilmiş gelin fotograflarimi görünce bunlari unutuyorum. Kalbimde kelebekler uçuşuyor. Ya ameliyat olmasaydım, eski burnumla bu fotoğraflaridan nefret ederdim diyorum. Boyle dusununce Hiç umrumda olmuyor yazdigim sorunlar. Biri beni yandan gördüğünde bu ne bicim burun demiyor. Kimse alay etmiyor. Yüzü ne kadar guzel ama burnu da bir o kadar cirkin demiyor. Bunun rahatligi cok büyük. Özgüven kazandim estetik ameliyat sayesinde. Benim sorunum ozel sebeplerden dolayi kontrollere gidemedim. Atel tampon çıktı ben o burunla kaldim. Belki gitsem o anda duzelebilirdi bilmiyorum. Memnuniyet derecem bu sekilde
Be
Benim de burnum çok küçük ve kemerli ve biraz eğriliği var. Aslında önden duruşunu seviyorum. Burun kanatlarını ve ucunu beğeniyorum fakat yandan kendimi kötü hissediyorum. Büyük bir burnum yok dediğim gibi kemerden dolayı risk almalı mıyım bilmiyorum. Ya önden duruşunu beğenmezsem diye düşünüyorum bu sefer de

Be

Benim de burnum çok küçük ve kemerli ve biraz eğriliği var. Aslında önden duruşunu seviyorum. Burun kanatlarını ve ucunu beğeniyorum fakat yandan kendimi kötü hissediyorum. Büyük bir burnum yok dediğim gibi kemerden dolayı risk almalı mıyım bilmiyorum. Ya önden duruşunu beğenmezsem diye düşünüyorum bu sefer de
Bence nefes konusunda bir sıkıntınız yoksa bu riski almayın derim .Çünkü bu ameliyattan genelde burnu zaten çok da iyi olmayanlar tam anlamıyla memnun oluyor .

Bu bahsettiğiniz küçük kusurlar zamanla mı ortaya çıktı yoksa en baştan mı oluyor? Yani benim merak ettiğim aslında hiçbir dışarıdan etki olmadan burnun ilk hali zamanla çok değişir mi
Cogunlukla ucu düşüyor diye biliyorum. Grip oluyoruz burnumuzu siliyoruz abdest alınıyor bir sekilde burna sık sık agir mudahale oluyor. Ben de cok kalkik bir burun yaptirmadim ama zamanla düştü. Çıkıntıları hatirlamiyorum inan ki. Ama deliklerden bakinca kemik gorunmesi hep vardi.

Hasta hatası nedir? Doktor kontrollerinde ne oluyor da şekli etkiliyor sizce ?
Hasta hatası burnunu korumamak, sert bir sekilde burun silmek, masaj yapmamak, dikkat edilmesi gereken seylere etmemek. Mesela gunese cikmamak gerek, bir sure su değmeyecek bunlara uyum saglanmasi gerek.

Bence doğal burnunuzda aşırı aşırı kötü görüntü yoksa burnunuzu hiç bozmayın sonradan benim gibi uğraşmak zorunda kalabilirsiniz

Back
X