Doguştan olağanüstü cirkinlikte bir burnum oldugu icin beni o burundan kurtardigi icin cok memnunum. Detaya indigim zaman, kusurlar var burnumda. Yani en ufak bir orantısızlığı kafaya takan biri olsam asla memnun olmazdim burnumdan. Deliklerden bakınca icerideki kemik görülüyor. Septum kemiğe ayni hizada dikilmemiş. Kaş ortasinin azicik kenarinda minik kemik çıkıntıları kalmış. Burun sirtim hala çok kalın. Hafifçe milimetrik bir egiklik var gibime geliyor. Ama yandan cekilmiş gelin fotograflarimi görünce bunlari unutuyorum. Kalbimde kelebekler uçuşuyor. Ya ameliyat olmasaydım, eski burnumla bu fotoğraflaridan nefret ederdim diyorum. Boyle dusununce Hiç umrumda olmuyor yazdigim sorunlar. Biri beni yandan gördüğünde bu ne bicim burun demiyor. Kimse alay etmiyor. Yüzü ne kadar guzel ama burnu da bir o kadar cirkin demiyor. Bunun rahatligi cok büyük. Özgüven kazandim estetik ameliyat sayesinde. Benim sorunum ozel sebeplerden dolayi kontrollere gidemedim. Atel tampon çıktı ben o burunla kaldim. Belki gitsem o anda duzelebilirdi bilmiyorum. Memnuniyet derecem bu sekilde.