Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun çocuklarını düşünmek hastanın görevi değil bence önce kendinizi düşününDediğim gibi özel hastaneye başladı ve hastane doktorunun bu durumdan dolayı hakkında dava açıldığını öğrenirse anında çıkarır iki evladı hürmetine sessiz kalıyorum ama içim kıyamet psikoloji berbat sinirli bir hal aldım aynaya bakmıyorum bile manevi olarak çok yıprandım
Bence kendinizi düşünün size güven veriyor güzel sonuç almanız için ve kesinlikle birşey YÖK dediğine inanmayın ya düzeltecrk ya da acın davayı sizin pskolojiniz ve ileri hayatınızı düşününDediğim gibi özel hastaneye başladı ve hastane doktorunun bu durumdan dolayı hakkında dava açıldığını öğrenirse anında çıkarır iki evladı hürmetine sessiz kalıyorum ama içim kıyamet psikoloji berbat sinirli bir hal aldım aynaya bakmıyorum bile manevi olarak çok yıprandım
Cogu Doktor hastaya hiç merhametli davranmıyor biz hastalar hakkımızı aramadiktan sonra doktorların umurunda mı.onlar paralarını alıp rahat yaşarken olan hastaya oluyor.bu anlamda mağdur olan tüm hastalar birbirine destek olup haklarını arasalar doktorlar böyle davranamaz.Bence kendinizi düşünün size güven veriyor güzel sonuç almanız için ve kesinlikle birşey YÖK dediğine inanmayın ya düzeltecrk ya da acın davayı sizin pskolojiniz ve ileri hayatınızı düşünün
Zaten diğer göründüğüm doktorlar da Konka şişmesi kıkırdak çökmesi ve kenarları törpülerken çukurluklar oluşturmuş doktorların söylediğiBence kendinizi düşünün size güven veriyor güzel sonuç almanız için ve kesinlikle birşey YÖK dediğine inanmayın ya düzeltecrk ya da acın davayı sizin pskolojiniz ve ileri hayatınızı düşünün
Ben aynı durumu yaşadım güvenmedim ve 2.ameliyatı olmadım iyikide olmamışım.ben tavsiye etmem.İlk ameliyatı bu kadar feci yapan bir doktora revizyonu daha zor olan bir ameliyat nasıl yapar bilemiyorum güvenemem açıkçası önceden nefes alıyordum en azından şimdi konkalar şişmiş sürekli şişen yamuk kanatlı ve lekeli bir burunla dolaşıyorum ve hala sorun yok diyor siz ikinci ameliyat için güvenirniydiniz ? Yani söylenecek okadar çok şey var okadar varki yazılmıyor işte vücut yorgun beyin yorgun
Haklısınız fakat İnan’ın zor tutuyorum kendimi ona karşı içim parçalanıyor öfkemden anan çare değil ilk böle tapan ikinci ameliyatta neler tapmazCogu Doktor hastaya hiç merhametli davranmıyor biz hastalar hakkımızı aramadiktan sonra doktorların umurunda mı.onlar paralarını alıp rahat yaşarken olan hastaya oluyor.bu anlamda mağdur olan tüm hastalar birbirine destek olup haklarını arasalar doktorlar böyle davranamaz.
Evet ben bu bölümde calstıgım için revizyon hasta geldiğinde hoca doktorunuza gidin diyor yanda ben yaparsam örneğin normal amlyta 3 binse 5 bin alırım diyor cünkü revizyon ameliyatlar çok zor geciyorCogu Doktor hastaya hiç merhametli davranmıyor biz hastalar hakkımızı aramadiktan sonra doktorların umurunda mı.onlar paralarını alıp rahat yaşarken olan hastaya oluyor.bu anlamda mağdur olan tüm hastalar birbirine destek olup haklarını arasalar doktorlar böyle davranamaz.
Revizyon daha zor risk ama görüntü feci mecbur olmam gerekiyor bir yıl olmasına 4 ayım var araştırıyorum şuan sizin sorununuz nedir nerde oldunuzBen aynı durumu yaşadım güvenmedim ve 2.ameliyatı olmadım iyikide olmamışım.ben tavsiye etmem.
Aynen öyle oda ayrı dert maddi tarafı benim doktorum devlet hastanesindeydi ama özelde yaptı yapmaz olaydı 3.500 tl ödedim artı olan masraflar dahil değilEvet ben bu bölümde calstıgım için revizyon hasta geldiğinde hoca doktorunuza gidin diyor yanda ben yaparsam örneğin normal amlyta 3 binse 5 bin alırım diyor cünkü revizyon ameliyatlar çok zor geciyor
Anladım o zaman senin burnuna revizyon şart eğer İstanbul’da işen bi doktor önerebilirim ben kendim de oldum cünkü 3 sene geçti bi görün istersen görüş ama sanırım görüntüde de sıkıntı varsa ameliyat olman gerekebilir ve kesinlikle dava açZaten diğer göründüğüm doktorlar da Konka şişmesi kıkırdak çökmesi ve kenarları törpülerken çukurluklar oluşturmuş doktorların söylediği
Bu ameliyat özel olduğu için devlette ücret alıyor diye biliyorum çünkü şartlı bi durum değil sektör için . O kadar para verip istediğini alamamak çok kötü. O nedenle doktoru araştırmak gerekli.Aynen öyle oda ayrı dert maddi tarafı benim doktorum devlet hastanesindeydi ama özelde yaptı yapmaz olaydı 3.500 tl ödedim artı olan masraflar dahil değil
Devlet doktoruydu fakat özel bir hastanede yaptı sonradan farkettim ki başka bir doktorun adıyla girdi ameliyata çok akıllı sanki ELDE WhatsApp konuşması YÖK ameliyata dairBu ameliyat özel olduğu için devlette ücret alıyor diye biliyorum çünkü şartlı bi durum değil sektör için . O kadar para verip istediğini alamamak çok kötü. O nedenle doktoru araştırmak gerekli.
Kesinlikle yapılması gereken birşey ki ben daha önce farklı konuda bunu yapmış biriyim hakkımı ararım her zaman ama özgüveni öyle etkilediki uğraşıcak mecali göremiyorum kendimdemehkeme acın.kımsenın yanına kalmasın.zaman kaybetmeyın.eğer gucunuz yoksa baroya gidip avukat talep edin.ayrıca başka doktorlardan tıp fakultesı veya devlet hastanesine gidin burnunuzdakı sorunları içeren rapor alın.
Tabi Ocak ayını bekliyorum sonrası omu bana açar benmi ona allah kerimmahkeme açmazsanız ilerde pişman olursunuz.hakkınızı arayın yaptıkları suç.
Asla korkmam öle biri değil zaten az çokta nasıl biri olduğumu tahmin ettiğini düşünüyorum bakalım zaman ne göstericek evde sorun yaşar hale geldim herkese sataşır oldum düşünmemeye çalışıyorum elde değil allah bana ve benim gibi olan herkese yardım etsinkorkmayın hıçbirşey yapamaz onun yaptığı buyuk suç.sizi korkutmasına izin vermeyın.beklemeyın ne kadar erken acarsanız okadar ıyı