revizyon

O zaman durum su doktorunuz açtı burnu diğer doktor da işlemi yaptı kısa ve basit toparlamalarıda sizin doktorunuz yapmıştır . 1 saatte uyanma ve ameliyattan çıkma 6 saate tekamul etmiştir. Sizin amelyatnızı enazından gene bi doktor yapmış emin olun çoğu ameliyatları öğrenmeleri için asistan doktortlara yaptırıyorlar.
farketmez.hangi doktora muayene olduysanız hastane epikriz raporunda ameliyat yapan doktor olarak onun ismi bulunur.bu dr sıızn ameliyatınızda sorumludur.burnunuz kotu olduysa bu dr nın sucu.ameliyatı muayene oldugunuz epikriz raporunda ismi yazan dr yapmak zorunda.mahkeme açtığınız taktirde bu dr ye açmış oluyorsunuz.hukukiolarak

Yok tam 6 saat odamda atıldım doktor işi biter bitmez ameliyattan çıkmış şimdi ayıltıcaklar bitti demiş
Anladım ama dediğim gibi muhtemelen 2 doktor beraber yapmışlar . İçinizde tereddüt varsa doktorunuzla yüzleşin onlar kabul etmez zaten de

hastaneye gidip epikriz raporunuzu alıp ,öncekı ve sonrakı resımlerınızi avukata götürüp dava açın

farketmez.hangi doktora muayene olduysanız hastane epikriz raporunda ameliyat yapan doktor olarak onun ismi bulunur.bu dr sıızn ameliyatınızda sorumludur.burnunuz kotu olduysa bu dr nın sucu.ameliyatı muayene oldugunuz epikriz raporunda ismi yazan dr yapmak zorunda.mahkeme açtığınız taktirde bu dr ye açmış oluyorsunuz.hukukiolarak
Tabi ki mesuliyet ismi yazan doktara aittir.

Bir mahkemeden çıkmadan diğer mahkemeye başlamak çok yorucu psikolojik olarak hazır değilim 8. Atımdan şişlikler indikçe yeni çöküntüler ortaya çıkıyor 1 yıka kadar hepsini topran alırım rapor

mahkeme açmanın suresı zararı öğrendıkten sonra bır yıl.zaman kaybetmeden açın davayı.

mahkeme açmanın suresı zararı öğrendıkten sonra bır yıl.zaman kaybetmeden açın davayı.
Var sürem daha demekki papatya açıcam☺️☺️☺️ Şaka bir yana seni anlıyorum bende seninle aynı düşüncedeyim senin gibi mağdurum sadece bu psikolojiyle hareket edip eşime daha çok psikolojik baskı yapmak istemiyorum zamanını bekliyorum çünkü bu durum benim yuprattı bende eşimi yıpratıyorum psikolojimle ister istemez tabiki mahkeme açmam lazım ama önce kendim toprlanmam lazımki sağlıklı düşünüp sağlam adım atayım ve mücadele edeyim yoksa kendimi daha çok yıpratırım sonra toprak at üstüme☺️

Benim 8 ay 10 gün oldu sol kanadım çökmüş sağ konkam şiştiği için nefes alamıyorum ve burun kızarık renk değişimi oldu özgüven bitti hayatımı kendime zehir eder oldum ve evet doktorunuz kabullenmiyor ve benim doktorum 6 saat süren bir operasyon çıkan berbat sonuç için üzerine alınmayıp dediği güzellik salOnuna gönderiyor delirmemek ELDE değil

Çökmeyi ne zaman yaşadınız acaba çok geçmiş olsun ben 7. Ayımdayım 1 seneye kadar çökme olabiliyor mu

eğer çökme yedıncı aya kadar olmadıysa çökmez .uc ayda belli ediyor burun kendını

eğer çökme yedıncı aya kadar olmadıysa çökmez .uc ayda belli ediyor burun kendını
pardon bu çökme nasil oluyor??
Ayrıca, burun delikleri aynaya bakinca.esit görünüyor, ön kameradan çekince delikler esit deil sizdede öyle birşey oldumu

Back
X