Revizyon

Merhaba revizyon mu oldunu.probleminiz neydi tam olarak bende revizyon olmak istiyorum fakat cok tecrübesizim ve daha kötü olmasından korkuyorum.lütfen sürec hakkında bilgi verin
Ters v, burun ucu düşüklüğü, kanatlarda yukarı çekilme vardı. Revizyon olmak istediğiniz doktorun revizyon sonuçlarına bakın. İlk ameliyat sonuçlarına değil. Özellikle revizyonda başarılı birini bulmaya çalışın ve yaptığı burunlar sizin istediğiniz tarzda olsun. Doktorlar tarzını değiştiremiyor genelde.

Sizin revizyonmuydu cok gecmiş olsun o doktoru tanımıyorum ama yaZmanız iyi olmuş kötü doktorları yazmak gerek başka kurbanlar olmasın diye
Evet revızyondu ona ameliyt olduktan sonra psikolojik bozuldu hem burnumu mahvetti hem de sonrasında benimle ilgilenmedi bana halaretler etti. Senin yüzün yamuk ben fıstık gibi burun yaparım sana napsak olmaz dedi bunu diyen birine ne dersiniz? Bana bir sürü magduru mesaj atıyor herkesi tehdit ediyormuş benimle ilgli kötü konusur yazarsan seni dava ederim diye

Evet revızyondu ona ameliyt olduktan sonra psikolojik bozuldu hem burnumu mahvetti hem de sonrasında benimle ilgilenmedi bana halaretler etti. Senin yüzün yamuk ben fıstık gibi burun yaparım sana napsak olmaz dedi bunu diyen birine ne dersiniz? Bana bir sürü magduru mesaj atıyor herkesi tehdit ediyormuş benimle ilgli kötü konusur yazarsan seni dava ederim diye
Hiçbirşey yapamaz.sizin durumunuz varsa hakaret davasi açın.

Uzun zamandır forumdaki yazıları okuyorum.İlk ameliyatı başarısız olan ya da yeni burnunu beğenmeyip mutsuz olup revizyon olanların yine hüsrana uğradığını okudum genelde.Revizyon ameliyatı olup işte tam istediğim burun diyen ya da tamamen sorunsuz revizyon ameliyatı geçiren var mı?Sanırım burun ameliyatı ilkinde iyi oldu oldu .Eğer olmadıysa bir sonrakinde de iyi olması düşük bir ihtimal olarak gözüküyor.
Maalesef doğru .benimde ilk ameliyatim başarısızdı revizyonda düzelir diye umut ettim çokta inandim ama ikinci kez hayal kırıklığı yaşadım.

Ben de revizyon oldum. Revizyon konusu biraz daha riskli ve mutlaka bu konuda iyi ve tecrübeli bir hekim gerekiyor. Ilk ameliyatımı bir arkadaşımın tavsiyesi ile Samsun Bafra da bir doktora olmuştum. Bu hataydı onun icin revizyonu cok araştırıp en tecrubeli doktoru buldum. Ikincisi de iyi olmuyor diyenlere katılmiyorum. 8 ay oldu ve cok mutluyum. Hem görüntü tam hayalîmdeki gibi hem de sorunsuz nefes alıyorum. Revizyon olacaklara tavsiyemdir. Bu konudaki tecrübeli doktorlara revizyon yaptırın riske girmeyin.
Merhaba bafrada ılk amelıyatı kıme olmustunuz korkarım kı benım doktorum cıkar dıye :( bende bafrada oldum

Ters v, burun ucu düşüklüğü, kanatlarda yukarı çekilme vardı. Revizyon olmak istediğiniz doktorun revizyon sonuçlarına bakın. İlk ameliyat sonuçlarına değil. Özellikle revizyonda başarılı birini bulmaya çalışın ve yaptığı burunlar sizin istediğiniz tarzda olsun. Doktorlar tarzını değiştiremiyor genelde.
Merhaba ben de ameliyat oldum ama kanatlar hala yukarı doğru bakıyor. Tek sıkıntım bu. Acaba bunu halletmek için tekrardan burnun içini açmak gerekiyor mu, açmadan kanatlardan mi hallediyorlar. Moralim bozuk:(

Back
X