revizyon

slm ben de kana kana arıyorum kafam cok karısık

kızlar ben olmadım ama forumdan takıp ettıgım kadarıyla istanbulda emre ılhan bu konuda cok iyi en zorunu bıle mukemmel bı hale getrebılyo gördugum fotolardan söyluyorum bunları bıde barıs cakır ın ısmı cok gecıyo..

bazı doktorlar sanki burn estetiği 5 yıllık 10 yıllık gibi konuşuyor uzun süre kullanılırmış böyle saçmalık olurmu insanın hayatı boyunca kullanması gerekiyor bu bir takma tırnak değilki.

canım yaklaşık 14 aydır bende arastırıyorum ama artık usandım çünkü hala karar veremedim yeni bi isime rastladım gecengünlerde serhat totan plastıkcerrah ve eşi seçil totan kbb doktoru,çoğu revizyon hastalarını birlikte muayene edip ameliyatlarınada birlikte giriyorlarmış tabii eger gerekliyse,gerçekten cok güzel bi uygulama ,düşünce ama istanbul da bu doktorlar da özgeçmişleride cok ii istanbula gidersem muayne olmayı düşündüğüm doktorlardan biride bunlar olacak....
eğer bu doktorlara revizyon olan hastalar varsa ise kk da bilgi verirlerse de sevinirim..:))

Ben Naci Çelik'in bir revizyon hastasını görmüştüm. Kız ilk ameliyatını yurtdışında olmuş memnun kalmamış sonra Naci beye yaptırmıştı ve çok memnun olduğunu söylüyordu.

Back
X