revizyon

birgaripcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
67
9
86
30
Burun ameliyatimi olali yaklasik 4 yil oldu ve ucundan memnun degilim . Yeni bi doktorla gorustum cok övülen bi doktor ama bana cok zor riskleri cok fazla olan bi ameliyat diyip durdu . Yarim saat konustuk yok çöker yok siser yok istedigin gbi olmayabilir dedi delirdim artk . :KK12:Kararsizim bilgisi olan yardimci olabilir mi acaba:110:

Yani şimdi önyargılı olmak istemem ama doktorunuz daha çok kendine güvenemediğinden yer yapmış gibi. Başka bir doktor aramalısın bence, yakın illere bakıver. 4. revizyonunu olan insanlar var, bir doktorun bu şekilde konuşması çok normal değil. Yapamayacağını düşünüyor olabilir mi acaba?

Ya bi yıl once gidip muayene olmustum hic sorun degil istedigin sekilde yaparim dedi bu yil bi suru sey soyledi canim cok sıkıldı burdaki en iyi doktor bu cevre illere gitmem de biraz zor :KK42:

Revizyonun zor oldugunu, her doktorun yapmadigini yanasmadigini biliyoruz. Sizi olabilecek aksi durumlar konusunda bilgilendirmis, hayal kirikliligi yasamayin diye.
Universite hastanesine danismaninizi oneririm, plastik cerrahi servisine.

Revizyonun zor oldugunu, her doktorun yapmadigini yanasmadigini biliyoruz. Sizi olabilecek aksi durumlar konusunda bilgilendirmis, hayal kirikliligi yasamayin diye.
Universite hastanesine danismaninizi oneririm, plastik cerrahi servisine.
Oraya da gittim ama doktor yapamiycagini soylemisti

Burun ameliyatimi olali yaklasik 4 yil oldu ve ucundan memnun degilim . Yeni bi doktorla gorustum cok övülen bi doktor ama bana cok zor riskleri cok fazla olan bi ameliyat diyip durdu . Yarim saat konustuk yok çöker yok siser yok istedigin gbi olmayabilir dedi delirdim artk . :KK12:Kararsizim bilgisi olan yardimci olabilir mi acaba:110:
burun ucu şişliğiniz geçtimi sertliği falan

Merhaba arkadaşlar ben revizyon ameliyat i olalı tam 4 ay oldu ilk ameliyat sonrasında düşük bi burun ucu ters v ve önden avatar görüntüsüne sahiprim tam 10 ay boyunca doktor araştırdım ve ankara'da Prof. Dr.Taşkın Yücel e ameliyat oldum Allah ondan bin kere razı olsun hayatımda hergün dua ediyorum herkes burnuma imreniyorum kadar güzel oldu ki maşallah ayrıca çok havalı oldu bana bir tasarım yaptı ve ameliyat sonrasında o tasarımın aynısı oldu çok mutluyum 4 aydır çok zor bir süreç atlamışım tüm sorularınız ı yanitlayabilirim instagram adresim kaksoyluu bu foruma çok fazla girmiyorum ama ben hakkında bi tek olumsuz yorum okumadım zaten muayenesi ne gittiğiniz de ne dmek istediğimi anlarsınız ben Gaziantep te yasiyorum burda ki doktorlar hiç güven vermedi şans işi dediler ama taşkın hoca bana sonsuz güven verdi tek bir an bile pişman olmadim

Back
X