- 31 Ocak 2015
- 16
- 1
- 86
kızlar merhaba revizyonla ilgili aklıma takılanlar var size sormak istedim. ben bir yıl önce burun ameliyatı oldum 4 saate yakın sürdü ve sonuç olarak burnum önden çok değişti çok beğendim ama yandan eski burnumun biraz ufaltılmışı gibi duruyor yani hiç hiç memnun değilim elim sürekli ucuna gidiyor nefret eder oldum. aranızda revizyon yani ikinci burun ameliyatı olan var mı aynı doktora? ücretlendirmesi nasıl oldu sizin için? benim doktorum zorunlu olarak hastane değiştirmek zorunda kaldı, ameliyat olduğum hastane kapatıldı kendilerine mail attım ama cevap vermediler, bu ücretlendirmeyi etkiler mi bilginiz var mı?
ayrıca dediğim gibi bir yıl geçti 28 ocak 2015 de olmuştum burnumda tuhaf yapıda bir mukus birikiyor ve bu şiddetli bir şekilde sümkürmeden çıkmıyor, tıkanıklığa ve boğazımda tahrişe neden oluyor. böyle sorunlar yaşayan var mı?
ayrıca dediğim gibi bir yıl geçti 28 ocak 2015 de olmuştum burnumda tuhaf yapıda bir mukus birikiyor ve bu şiddetli bir şekilde sümkürmeden çıkmıyor, tıkanıklığa ve boğazımda tahrişe neden oluyor. böyle sorunlar yaşayan var mı?