Revizyon

Lettizia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
16
1
86
kızlar merhaba revizyonla ilgili aklıma takılanlar var size sormak istedim. ben bir yıl önce burun ameliyatı oldum 4 saate yakın sürdü ve sonuç olarak burnum önden çok değişti çok beğendim ama yandan eski burnumun biraz ufaltılmışı gibi duruyor yani hiç hiç memnun değilim elim sürekli ucuna gidiyor nefret eder oldum. aranızda revizyon yani ikinci burun ameliyatı olan var mı aynı doktora? ücretlendirmesi nasıl oldu sizin için? benim doktorum zorunlu olarak hastane değiştirmek zorunda kaldı, ameliyat olduğum hastane kapatıldı kendilerine mail attım ama cevap vermediler, bu ücretlendirmeyi etkiler mi bilginiz var mı?

ayrıca dediğim gibi bir yıl geçti 28 ocak 2015 de olmuştum burnumda tuhaf yapıda bir mukus birikiyor ve bu şiddetli bir şekilde sümkürmeden çıkmıyor, tıkanıklığa ve boğazımda tahrişe neden oluyor. böyle sorunlar yaşayan var mı?

merhaba. revizyonu doktorlar ucretsz yapiyor. ben de kendi doktoruma revzyon oldum hicbir ucret talep etmedi.bazi doktorlar ameliyat masrafi adi altida az bir ucret talep ediyolarmis burdan okudugum kadariyla. bunun disinda mukus toplanmasi bogaz agrisi tarzi bir sorunum olmadi.bir kbb ciye gorunun isterseniz bu soun icin...

peki acaba hastane değiştirmiş olması ücret olayını etkiler mi? maile cevap atmadılar arayıp tantana da etmek istemiyorum telefonda pek anlatamıyorum derdimi :)) revizyonun zorluğu veya bir riski oluyor mu burun açısından?

onu bilmiyorum canim doktorun hastanenin bunyesinde mi calisiodu yoksa ayri muayenehanesi vardi da ameliyati mi bahsettigin hastanede yapiyordu? hastanenin pek bu konuya yanasacagini sanmiyorum, ucretsiz revizyona yani... fakat doktoruna ulasir da kendisine durumu izah edersen vicdanina kalmis birsey, belki gel yapayim der...her bir ameliyatin riski var...ameliyat edildikce gitgide dokular yapisiyo, karmasiklasiyo vs...yani ameliyat olmamis bir burnu ameliyat etmek daha kolayken, daha once ameliyat olmus bir burnu opere etmek daha zor...fakat ameliyati yapan doktor tecrubeliyse iyi sonuclar cikiyor...revizyondan sonra cok mutlu olanlar da var, veya ufacik bir sorun icin tekrar elletmeseydim keske eskisinden daha kotu oldu diyenler de var..burnunun yapisina da bagli tabi belki seninki basit bi torpuleme operasyonudur pek riski yoktur... muayene olmakta fayda var

hastanenin bünyesinde çalışıyordu 1500 tl gibi bi ücret ödemiştim estetik için oldukca düşük bir fiyat ama tekrar verebileceğim bir fiyat da değil, bir iletişim yolu bulmaya çalışayım o halde bulamazsam muayeneye giderim dediğin gibi. çok teşekkür ederim canım

Benim de ayni sorunum vardı. Doktorum bulunduğu hastaneden ayrıldı. Revizyon ameliyatimi kendi hatası olduğu için ücretsiz başka hastanede yaptı. Ama bu sefer de olmadı. Hiçbir değişiklik yok. Benim tavsiyem nir doktor ilk sefer de yapamıyorsa tekrar o kişiye ameliyat olma. Ben bu konu da çok hata yaptım. 3. Amaliyatı göze alabilsem başka doktora olurum kesinlikle. Aynı doktora olmam

Benim de ayni sorunum vardı. Doktorum bulunduğu hastaneden ayrıldı. Revizyon ameliyatimi kendi hatası olduğu için ücretsiz başka hastanede yaptı. Ama bu sefer de olmadı. Hiçbir değişiklik yok. Benim tavsiyem nir doktor ilk sefer de yapamıyorsa tekrar o kişiye ameliyat olma. Ben bu konu da çok hata yaptım. 3. Amaliyatı göze alabilsem başka doktora olurum kesinlikle. Aynı doktora olmam
Ben de ayni hatayi yaptim sanirim. 2. ameliyatimi da kendi doktoruma oldum. aslinda baska doktor dusunuyordum hatta konusup anlasmistim doktorumu secmistim bile. fakat kendisi baska doktora gitmememi bosuna para odeyecegimi ve dger doktorlarin kirip zarar verebilecegini soyledi. bu sefer soz veriyorum olacak dedi. ama maalesef...yandan eskisinden daha duzgun oldu tabii ki ama onden burun sirtim yine kayik duruyor.ustelik ilk ameliyatimda burun sirtimi yamultan kendisiydi yani onceden onden duzgun iniyordu burnum... yani cok bir degsiklik olmadi benim gozumde...allah yardimcimiz olsun ben de baska doktor hatta tanifik bir doktora olacagim...lutfen reklamlara guvenmeyin inanmayin. pahali demek iyi demek degildir...

Aynen ben ozel hastanede cok ciddi de bir ücret ödedim. Gerçekten çok üzücü bir durum. Maddi zararı da geçiyorum 2 ameliyat oluyoruz ikisinde de yapamiyorlar. Böyle bir saçmalık gormedim. Madem yapamayacaksın baştan söyle

kızlar merhaba revizyonla ilgili aklıma takılanlar var size sormak istedim. ben bir yıl önce burun ameliyatı oldum 4 saate yakın sürdü ve sonuç olarak burnum önden çok değişti çok beğendim ama yandan eski burnumun biraz ufaltılmışı gibi duruyor yani hiç hiç memnun değilim elim sürekli ucuna gidiyor nefret eder oldum. aranızda revizyon yani ikinci burun ameliyatı olan var mı aynı doktora? ücretlendirmesi nasıl oldu sizin için? benim doktorum zorunlu olarak hastane değiştirmek zorunda kaldı, ameliyat olduğum hastane kapatıldı kendilerine mail attım ama cevap vermediler, bu ücretlendirmeyi etkiler mi bilginiz var mı?

ayrıca dediğim gibi bir yıl geçti 28 ocak 2015 de olmuştum burnumda tuhaf yapıda bir mukus birikiyor ve bu şiddetli bir şekilde sümkürmeden çıkmıyor, tıkanıklığa ve boğazımda tahrişe neden oluyor. böyle sorunlar yaşayan var mı?
Aynı doktora olursan ücret talep edileceğini sanmıyorum en kötü ihtimalle yalnızca hastane masrafları. Ama bende aynı doktora olmaman taraftarıyım. Biraz daha bekleyip maddi manevi hazır olduğunda içine sinen başka bir hekime danışmanı tavsiye ederim

Ben muhammet dilber e revizyon olacagim 1 yılımin dolmasını bkliyrm kesinlikle aynı doktora revizyon olmayın hele ki belli başlı doktorlardan deilse ben 2.ameliyatim olacak çok titiz davraniyrm aranızda var mı muhammet dilber e revizyon olan ??

Ayrıca moralinizide bozmayn 4. 5. Operasyon da bile mutlu olan var allah kimseye yasatmasin o kadarini ama tek şey sabir ve ince düşünmek sadece resimlere aldanmayın onmli olan uzun vadede sonuc ben bi kaç hastasıyla grsyrm şimdilik menmunlar

Haldun beyin revizyon hastalarini biliyorum suan icin mutlular ama onemli olan 2 yillarinda da ayni hissiyatta olmalari umarim boyle devdevam eder ...Ama kesinlikle iii bir hekim oldugunu dusunuyorum kendisinin listeye eklenmeli ....Gelelim muhammed beyin de malesef mutsuz rvizyin hastasini taniyorum ama beklentilerle de alakali olabilir bu gel gelelim bence de daha iyi olabilirmis deforme bir burnu yokmus kisin dusunun ama yapamamis...neyse her doktorun mutsuz hastasi var gerci ama Benn defirmitesi fazla fonksiyonel burun yetisini de yitirmis kisilere nazim hocayla da gorusmelerini tavsiye ederim

Ayrıca moralinizide bozmayn 4. 5. Operasyon da bile mutlu olan var allah kimseye yasatmasin o kadarini ama tek şey sabir ve ince düşünmek sadece resimlere aldanmayın onmli olan uzun vadede sonuc ben bi kaç hastasıyla grsyrm şimdilik menmunlar
Benim burnum daha ilk operasyonda minicik kaldi nefes alamiyorum ikincisinde burun kalmayacak diye korkuyorum 4. 5. Ne demek:((

Ben de revizyon olacağım eylül gibi düşünüyorum..nefes alamıyorum ve şeklinden memnun değilim..

Back
X