Revizyon

Ya hangi doktor ismini versem bana olumsuz mesajlar geliyor.yani muhakkak bir doktordan bir çok insan memnunken birçok başka insan da memnuniyetsiz..biraz şans işi anladığım kadarıyla..şu an için alper bayraktar düşünüyorum bursada..yine de bilemiyorum..var mı tavsiyeniz..

Ben de ayni hatayi yaptim sanirim. 2. ameliyatimi da kendi doktoruma oldum. aslinda baska doktor dusunuyordum hatta konusup anlasmistim doktorumu secmistim bile. fakat kendisi baska doktora gitmememi bosuna para odeyecegimi ve dger doktorlarin kirip zarar verebilecegini soyledi. bu sefer soz veriyorum olacak dedi. ama maalesef...yandan eskisinden daha duzgun oldu tabii ki ama onden burun sirtim yine kayik duruyor.ustelik ilk ameliyatimda burun sirtimi yamultan kendisiydi yani onceden onden duzgun iniyordu burnum... yani cok bir degsiklik olmadi benim gozumde...allah yardimcimiz olsun ben de baska doktor hatta tanifik bir doktora olacagim...lutfen reklamlara guvenmeyin inanmayin. pahali demek iyi demek degildir...

canim ben iki defa ayni doktora kirik burnumla ameliyat oldum degistirme dedigim halde burnumu degistirdmis ameliyattan sonra bense sadece kirik kemikleri duzeltecegini zannettim, birkac doktor var aklimda doktor emre ilhan gibi mesela. revizyon icin, suan musukmudur sumukmudur var ve cok sert sumkurmem gerekiyor cikmasi icn her defasinda burnum hergun tikali sumkurdugum zaman basima agrilar giriyor ve tabiki ters v var suan burnumda cok uzgunum cok deprasyondayim

2010 yılında gaziantepde burun ameliyatı oldum.doktor burnumda kıkırdak bırakmadığı için 1 ayda burnum çöktü.burnum boksör burnu gibi oldu.6 sene içinde istanbula çeşitli zamanlarda gidip değişik doktorlarla gorustum revizyon ameliyatı olmak için.aynı zamanda bu forumu dışardan üye olmadan takip ettim.6 senedir aynalara bakamiyorum.cok mutsuzum.ancak yine de revizyon olmadim cunku hangi doktora guvenebilecegimi bilmiyorum.bu güvensizliğin birinci nedeni revizyondan sonra tekrar burnumun cokme riski.ikincisi ise burdaki doktorların çoğunun para ile reklamını yaptırması.benim durumumu ancak yaşayan bilir.doktorların reklamını yapan arkadaşlar birazcık insanliginiz varsa ltfen insanlarin umudlari ile oynamayin.filozofun dedigi gibi belki de tek sahibi oldugu sey odur.

2010 yılında gaziantepde burun ameliyatı oldum.doktor burnumda kıkırdak bırakmadığı için 1 ayda burnum çöktü.burnum boksör burnu gibi oldu.6 sene içinde istanbula çeşitli zamanlarda gidip değişik doktorlarla gorustum revizyon ameliyatı olmak için.aynı zamanda bu forumu dışardan üye olmadan takip ettim.6 senedir aynalara bakamiyorum.cok mutsuzum.ancak yine de revizyon olmadim cunku hangi doktora guvenebilecegimi bilmiyorum.bu güvensizliğin birinci nedeni revizyondan sonra tekrar burnumun cokme riski.ikincisi ise burdaki doktorların çoğunun para ile reklamını yaptırması.benim durumumu ancak yaşayan bilir.doktorların reklamını yapan arkadaşlar birazcık insanliginiz varsa ltfen insanlarin umudlari ile oynamayin.filozofun dedigi gibi belki de tek sahibi oldugu sey odur.
bnde sneinle ayni seylere yasiyorum, cokme odumu bilmiyorum ama ters v keisnlikle oldu benim burnumda ustelik ucu gitti topalak oldu, cildirmak uzereyim neolursa olsun revizyon yapicam bundan daha kotusu olamaz o yuzden doktor ilhani takip ediyorum bakalim hayirlisi bend ecok mutsuzum ve hergun agliyorum

bnde sneinle ayni seylere yasiyorum, cokme odumu bilmiyorum ama ters v keisnlikle oldu benim burnumda ustelik ucu gitti topalak oldu, cildirmak uzereyim neolursa olsun revizyon yapicam bundan daha kotusu olamaz o yuzden doktor ilhani takip ediyorum bakalim hayirlisi bend ecok mutsuzum ve hergun agliyorum

Çok geçmiş olsun.seni cok iyi anliyorum inan.dediğiniz gibi bundan daha kötüsü olamaz ben de olcam ama içime sinen bir dr olması lazım mutlaka.sonucta ikinci defa acilacak burun ve revizyon fiyatlari da ucmus maalesef.forumda çok reklamı yapılan drlara pek guvenemiyorum.benim burnumda da ters v deformitesi var.yuzume uygun dogal bir burun istiyorum ben.öyle havalı bir burun falan istediğim yok.umarım aradığımız doktoru buluruz.

Mrb arkadaşlar. Dr Cemal çingi ye ameliyat olan varmı aranızda. Ameliyat olan varsa bana ozelden msj yazabilirmi.Kendisine dava açtım.revizyon olan arkadaşlar sizde dava açın. Birdaha kimsenin sağlığıyla oyniyamasinlar.

Burnum şuan yamuk ve bu durumda bile her görüşmede geçiştiriyor.
Aynı sorunu yaşayan burnu asimetrik olan çok fazla hastası var, sosyal mediadaki kötü yorumları sildiriyor. Bu konuyu da ne zaman kapatırlar bakalım.
Yeni doktor arayışındayım. Çektiğim sıkıntıya mı üzülüyüm, ödediğim paraya mı gördüğüm muameleye mi.
Revizyon için kimi önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle prof.taskin yucel 2.ameliyatimi oldum cok menmumun 1 bucuk yil oldu

Ozan Balık ücretsiz muayenesine giderek bilgi alabilirsin.Birçok ünlü ona gidiyor. Kardesimde oldu çok memnun

Merhaba Abdülkadir Göksel beyle veya Muhammed dillerle görüşün bence revizyon da basarililar

Ayni sorunlari ben de yasiyorum ve ayni doktor, inanilmaz mutsuzum, ilk muayeneye gittigim gune lanet ediyorum resmen, asiri sorumsuzlar, resmen ciddiyetsizlik, is ahlaki yok, usten savma isler yapiyor hatali ameliyatlar yapiyor, hatasini zaten asla kabul etmiyor, cok uzucu hastaya karsi onem gostermiyorlar, yaptik bir hata pismanim. hicbir sey umrunda degil, nefret ettim.

Merhaba Abdülkadir Göksel beyle veya Muhammed dillerle görüşün bence revizyon da basarililar

Abdulkadir Goksel birinin burnunu revizyon yapmis kaburga kemiginden cokmus, sonrasindan ilgilenmiyormus zaten, kesin bilgi olmasa yazmam zaten

Back
X