Geçmiş olsun , bence ameliyat olmak güvenmekle başlar. İlk ameliyatında doktorunu araştırmış ve ona güvendiysen , Ameliyat sonrası seninle ilgilendi ise aynı doktora ameliyat olunur. Yok ameliyattan sonra başından attı ise benim yapabileceğim bişey yok sen kendine başka doktor bul demektir. Benim bildiğim revizyon ameliyatı ciddi bir iş herkes revizyon ameliyatında başarılı olmuyor.Ilk ameliyatı başarılı yapamamış doktora 2. Amaliyatı olmak doğru mu ? Boyle bir durum yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ilk burun estetiği iyi sonuçlanmamış revizyonu ayni doktora olup olumlu sonuç alan var mi? Ben doktora artık pek güvenmiyorum bu durumda aynı doktora ameliyat olmak dogru bir karar mıdır? Dokktorla ne konuşsam durumu nasıl anlatsam da sonradan pişmanlık yaşamasam deneyimli arkadaşlar yardım edin lütfen
Peki tekrar ücret talebi oldu mu doktırunuzun sonucda kendı hatası ?:/Doktora ilk ameliyatta guvenim tamdi simdi guveniyorum dyemem ama 45. Günkü kontrolde bile tekrar ameliyatin gerektigini söyledi ve gayet çözüm odakli davrandı ben ameliyat olmak istemedim ama düşüncemi doktor değiştirdi bazen çok dikkatsiz davrandığını düşündüğüm oluyor ama hiç bir zaman başından savan ben yapamam diyen bir doktor olmadı
Ücret istemediPeki tekrar ücret talebi oldu mu doktırunuzun sonucda kendı hatası ?:/
Ilk ameliyatı başarılı yapamamış doktora 2. Amaliyatı olmak doğru mu ? Boyle bir durum yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ilk burun estetiği iyi sonuçlanmamış revizyonu ayni doktora olup olumlu sonuç alan var mi? Ben doktora artık pek güvenmiyorum bu durumda aynı doktora ameliyat olmak dogru bir karar mıdır? Dokktorla ne konuşsam durumu nasıl anlatsam da sonradan pişmanlık yaşamasam deneyimli arkadaşlar yardım edin lütfen
Mahkemeyle ugrasmam zor ama bide bu isler nasil oluyor hiç bilmiyorumMahkemeye verin arkadaşlar. Bir daha kimsenin sağlığıyla oyniyamasinlar.yapamiyacaklari ameliyatları yapmasınlar. Böyle bir mesleği rezil bir hale düşürdüler. Mahkemede zaten kazanırsınız.
Erzurumda yaşıyorum.sorunlar acikca belli hemde oyle boyle degil baska doktor duzelmeyedebilir dedi.davayi kazaninca sadece ameliyat ucretini mi geri oduyorlarBişey yok.önce üç dört avukatla konuş. Burun davalarını kazanmış bir sürü kişi var.ve bu davaları kazanan avukatlar var.hangi şehirdesin İstanbul Eskişehir ve denizlide bu tur davalarla uğraşan bildigim avukatlar var.sen öncesi sonrası fotolarını ve ameliyat olduğun hastaneden epikriz raporunu alıyorsun. Zaten bilirkişi burnunu inceliyor.sorunlar belliyse burnunda mahkemeyi kazanırsın. Niye yanına bırakacaksınız. İnsan olsunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?