revizyona hangi doktor daha başarılı?

mutsuzumutsuzarzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
21
1
0
35
İstanbul
Kızlar sizce revizyon ameliyatlarında en başarılı doktor kim ve ben 6. ayım dolduğunda olmayı düşünüyorum sizce erken mi?3 doktor arasında fikirsiz kaldım Emre Ilhan, Abdülkadir Göksel, Güncel Öztürk burnumun doğal görünmesi için tekrar büyütme lazım şanssızım ne yazıkki

Son düzenleme:
Kızlar sizce revizyon ameliyatlarında en başarılı doktor kim ve ben 6. ayım dolduğunda olmayı düşünüyorum sizce erken mi?3 doktor arasında fikirsiz kaldım Emre Ilhan, Abdülkadir Göksel, Güncel Öztürk burnumun doğal görünmesi için tekrar büyütme lazım şanssızım ne yazıkki[/QUOTE

bu forumda en cok emre beyin hastalarını gördüm.gördügüm kadarıyla oldukça başarılı.bende kendisine revizyon olacagım.

Bence de 1 yili doldurun dokulariniz iyilesmeli. Bence 6 ay erken revizyon icin. Bu 3 doktor da basarili arastirin icinize kim sinerse ona olursunuz. Ama cok iyi arastirin. Revizyon hastalari ile konusun resim görün. En önemlisi de doktorun sizin burnunuzda ne yapacagi. Uzulmeyin kikirdak ilaveleri ile burun büyür genisler hepsi yapilir.

Bence de 1 yili doldurun dokulariniz iyilesmeli. Bence 6 ay erken revizyon icin. Bu 3 doktor da basarili arastirin icinize kim sinerse ona olursunuz. Ama cok iyi arastirin. Revizyon hastalari ile konusun resim görün. En önemlisi de doktorun sizin burnunuzda ne yapacagi. Uzulmeyin kikirdak ilaveleri ile burun büyür genisler hepsi yapilir.

biz gun sayiyoruz degil mi pinarcim

Kızlar sizce revizyon ameliyatlarında en başarılı doktor kim ve ben 6. ayım dolduğunda olmayı düşünüyorum sizce erken mi?3 doktor arasında fikirsiz kaldım Emre Ilhan, Abdülkadir Göksel, Güncel Öztürk burnumun doğal görünmesi için tekrar büyütme lazım şanssızım ne yazıkki

Canım revizyon ameliyatı birinci ameliyata göre daha zor sanırım. Göksel beyin bir sürü revizyon sonucunu gördüm oldukça başarılı. Hiç burun ucu olmayan bir kıza yeniden burun yapmış ben kliniğinde beklerken fotoğrafını görmüştüm inanamamıştım. Ama sen yine de kafandaki doktorların hepsiyle görüş bence için hangisine sinerse ona ameliyat olursun.

revizyon olacaksanız acele etmeyin çok iyi araştırın,6 ay çok kısa bi süre en az 6 ay diyolar revizyon için ama çoğu doktor 1 sene beklemekten yana. bende fikrimi söyliyim kesinlikle emre ilhan:) revizyonda daha iyisni görmedim ben. emre beye ameliyat olduk annem kardeşim ben ve çevremde bir çok kişi,hepimiz çok memnunuz darısı başına inşallah.

Back
X